Cardi Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 17 minut temu, jack napisał: Kolejny dowód, że to państwo z dykty a na kulsonów, prokuraturę i cały wymiar sprawiedliwości nie ma co liczyć. Czyli Latkowski to aparatczyk TVP i Pisowiec de facto, ale dziennikarzowi GW wierzysz bez żadnych pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 3 minuty temu, Cardi napisał: Czyli Latkowski to aparatczyk TVP i Pisowiec de facto, ale dziennikarzowi GW wierzysz bez żadnych pytań Tu nie chodzi o wiarę ale o fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 1 minutę temu, jack napisał: Tu nie chodzi o wiarę ale o fakty. Piotr Głuchowski: – To zabieg polityczny, którego celem jest pokazanie, że pedofile to nie tylko księża, ale również celebryci, i to właśnie ci związani z TVN, "Gazetą Wyborczą", dawnym establishmentem, czyli z III RP. To nie fakty, a opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 8 godzin temu, lorak napisał: przecież arcybiskup też twierdził, że te dzieci same: "W opinii abp. Michalika "wiele tych molestowań udałoby się uniknąć, gdyby te relacje między rodzicami były zdrowe". – Słyszymy nieraz, że to często wyzwala się ta niewłaściwa postawa, czy nadużycie, kiedy dziecko szuka miłości. Ono lgnie, ono szuka. I zagubi się samo i jeszcze tego drugiego człowieka wciąga – powiedział hierarcha." Biedni ludzie dający się wodzić na pokuszenie niewłaściwą postawą dziecka. Hipokryzja poziom ekspercki. 29 minut temu, jack napisał: Kolejny dowód, że to państwo z dykty a na kulsonów, prokuraturę i cały wymiar sprawiedliwości nie ma co liczyć. Na to nie masz co liczyć, przy żadnej konfiguracji. Powiedzieć, że to skorumpowane środowisko, to jak nic nie powiedzieć. Zmieniają się jedynie bezkarni co 4 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 8 minut temu, StaryFan napisał: Biedni ludzie dający się wodzić na pokuszenie niewłaściwą postawą dziecka. Hipokryzja poziom ekspercki. Na to nie masz co liczyć, przy żadnej konfiguracji. Powiedzieć, że to skorumpowane środowisko, to jak nic nie powiedzieć. Zmieniają się jedynie bezkarni co 4 lata. Albo co 5, zalezy jaka mgla jest akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 7 minut temu, blackmagic napisał: Albo co 5, zalezy jaka mgla jest akurat Miałem na myśli lokalną bezkarność, ale tylko dlatego, że dotyka zwykłych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 52 minuty temu, Cardi napisał: To nie fakty, a opinia Dlatego odnoszę się do faktów a nie do opinii. Choć akurat moja jest z tą opinią zbieżna. A fakty są takie, że sprawa jest powszechnie znana od 2015 roku i od tego czasu państwo niewiele z nią zrobiło. Tylko tyle ile musiało pod naciskiem rodzin i dziennikarzy. Jeden ze sprawców dalej chodzi wolno, żyje w luksusie i śmieje się wszystkim w twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Godzinę temu, StaryFan napisał: Miałem na myśli lokalną bezkarność, ale tylko dlatego, że dotyka zwykłych ludzi. A ja ogolna bo kolo sie kreci od 89 non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Hm. W przeciwieństwie do Sekielskiego, ciężko traktować tego Latkowskiego poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 2 godziny temu, jack napisał: Tu nie chodzi o wiarę ale o fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Godzinę temu, BMF napisał: Hm. W przeciwieństwie do Sekielskiego, ciężko traktować tego Latkowskiego poważnie. jak nie ma jakichs dowodow ktorych dotad nie pokazal, to tylko sie zblaznil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 6 godzin temu, Koelner napisał: Ciekawe czy z tej samej agencji co Jola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 23 minuty temu, quevas napisał: Wielki Szu (mowski) będzie leczył Czuć u Ciebie nienawiść do lekarzy, widać że nie cierpisz kiedy ktoś zdobywa wykształcenie, wykazuje się jakimiś umiejętnościami i pomaga ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 48 minut temu, julekstep napisał: Ciekawe czy z tej samej agencji co Jola Rutowicz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Ale to nie jest protest polityczny, nie jest..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 53 minuty temu, Mrtio napisał: Ale to nie jest protest polityczny, nie jest..... Po pierwsze to Mann nie Niedźwiecki, ja wiem, że dla trolla to wszystko jedno ale, żeby dla Ciebie ? Po drugie - wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Godzinę temu, Koelner napisał: Rutowicz ? blisko w sumie xD - też na R! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Aż mi się przypomniało jak Sebastian Karpiniuk nazwał Arkadiusza Mularczyka ,,Jolą Rutowicz komisji śledczej". Inne cytaty też w sumie dobre: I proszę nie zachowywać się jak pociąg pancerny, tylko prosić po prostu o pytanie. Opis: do posłanki Marzeny Wróbel z PiS, na posiedzeniu komisji śledczej ds. nacisków. Pan powinien mieć embargo nawet na oddech. Opis: do Antoniego Macierewicza. Prawda jest tylko jedna i prawda zawsze leży tam, gdzie leży Opis: wypowiedź nagrodzona w plebiscycie „Srebrne Usta”. Widziałem obłęd w oczach Jarosława Kaczyńskiego, gdy mówił o kredytach Jacka Rostowskiego. Mam zatem nadzieję, że gorącym żelazem będzie wypalał podobne przypadki w swoim klubie. Opis: o wniosku PiS do CBA ws. kredytów Jacka Rostowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 2 godziny temu, julekstep napisał: Ciekawe czy z tej samej agencji co Jola Typowy wyborca PiSu Skoro można mówić o typowym wyborcy opozycji to mamy przykład że PiS jest równie fluberowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi