Gregorius Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Teraz, fluber napisał: 2 miliardy na TVP? biorąc pod uwagę bezstronność TVP to jest to skandal ale...czemu mnie nie dziwi że akurat Ty o tym jednym piszesz. 100 afer o różnym poziomie od naruszeń dobrego obyczaju to spraw potencjalnie kryminalnych a Ty wybierasz akurat to 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Teraz, fluber napisał: Wiesz ile razy więcej mógłby sobie kupić fin za to co oddaje w podatkach niż to co Polak za to co oddaje w podatkach? Wiesz ile razy mniej może sobie kupić Polak za to co mu zostaje niż Fin za to co zostaje w jego portfelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 2 minuty temu, josephnba napisał: Zdecydowanie bardziej martwi mnie sytuacja w Polsce, gdzie masa młodych ludzi, dzieci, widziałeś stawkę za obronne dziecka dla prawnika z urzędu? 60zł na cała sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Gregorius napisał: biorąc pod uwagę bezstronność TVP to jest to skandal ale...czemu mnie nie dziwi że akurat Ty o tym jednym piszesz. 100 afer o różnym poziomie od naruszeń dobrego obyczaju to spraw potencjalnie kryminalnych a Ty wybierasz akurat to 1. Bo było na górze. Chciałem przykład kradzieży a Ty mi wrzucasz listę gdzie na górze jest napisane ze posłanka Lichocka pokazała środkowy palec. Wnioskuje ze żaden minister nie ukradł 50 tysięcy tak jak pani minister rządu ładnej pani premier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 21 minut temu, P_M napisał: To generalnie dotyczy całej Skandynawii, natomiast wydawało mi się, że Finowie odstają w tym aspekcie, więc zdziwiło mnie to ich pierwsze miejsce w rankingu happiness. Nie doszukujcie się przypierdolki no jak niezadowoleni się zabiją to nie ma kto narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 12 minut temu, Gregorius napisał: http://100aferpis.pl/ wrzuć sądy skandynawskie do nas to z PiSu nie byłoby co zbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Teraz, fluber napisał: Bo było na górze. Chciałem przykład kradzieży a Ty mi wrzucasz listę gdzie na górze jest napisane ze posłanka Lichocka pokazała środkowy palec. Wnioskuje ze żaden minister nie ukradł 50 tysięcy tak jak pani minister rządu ładnej pani premier. Opis: 1,2 mln zł. Jak donoszą media - taka kwota miała być wyprowadzona od stycznia 2015 r. z dolnośląskiego oddziału Polskiego Czerwonego Krzyża. W tamtym czasie kierowali nim członkowie PiS. Według mediów i zeznań oskarżonych, pieniądze te miały zasilić kampanię wyborczą PiS na Dolnym Śląsku, w tym kampanię minister edukacji Anny Zalewskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 3 minuty temu, josephnba napisał: Wiesz ile razy mniej może sobie kupić Polak za to co mu zostaje niż Fin za to co zostaje w jego portfelu? A premier decyduje ile zarabiasz, czy ile Ci zabiera? Teraz, Gregorius napisał: Opis: 1,2 mln zł. Jak donoszą media - taka kwota miała być wyprowadzona od stycznia 2015 r. z dolnośląskiego oddziału Polskiego Czerwonego Krzyża. W tamtym czasie kierowali nim członkowie PiS. Według mediów i zeznań oskarżonych, pieniądze te miały zasilić kampanię wyborczą PiS na Dolnym Śląsku, w tym kampanię minister edukacji Anny Zalewskiej. Miala być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 3 minuty temu, fluber napisał: A premier decyduje ile zarabiasz, czy ile Ci zabiera? Miala być? Po tym pytaniu chyba już nie widzę sensu dalszej rozmowy z Toba. Próba rozmydlenia okradzenia czerwonego kryża. Wzorowa postawa katolika w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Fluber dzis w dobrej formie, piękny trolling. Szanuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Teraz, Reikai napisał: Fluber dzis w dobrej formie, piękny trolling. Szanuje. Ruble przyszły to w formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Teraz, Gregorius napisał: Po tym pytaniu chyba już nie widzę sensu dalszej rozmowy z Toba. Próba rozmydlenia okradzenia czerwonego kryża. Wzorowa postawa katolika w Polsce. Powiązanie z PiS jest takie że ten złodziej wpłacił część ukradzionej kasy na kampanię wyborczą Zalewskiej. A fińska minister osobiście podpierdolila środki 13 minut temu, josephnba napisał: Zdecydowanie bardziej martwi mnie sytuacja w Polsce, gdzie masa młodych ludzi, dzieci, targa się na swoje życie w wyniku szczucia, braku wsparcia psychicznego Martwi mnie że rząd szczuje "ideologię LGBT" zamiast zapewnić wsparcie dzieci, które są szykanowane za to że "kochają inaczej" Tymczasem rząd niejako swoimi zachowaniami, nagonka popycha te dzieciaki ku granicy W 2014 roku w Polsce zabiło się 209 dzieci. https://www.focus.pl/artykul/samobojstwa-nieletnich-polska-na-drugim-miejscu-w-europie W 2021 roku w Polsce zabiło się 127 dzieci. Wyłącz emocje, media tresują Cię żebyś myślał to co myślisz bo wiedzą że nie sprawdzisz danych. 4 minuty temu, Gregorius napisał: Ruble przyszły to w formie. Wypraszam sobie. Złotówki. Świeżo wydrukowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie no k**** sukces tylko 127 ludzkich istnień Napisał katolik który oburzał się jak ktoś wspominał o aborcji u kobiet zgwałconych lub noszących nieuleczalnie chore dzieci Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 https://tvn24.pl/polska/depresja-wsrod-dzieci-i-mlodziezy-w-polsce-statystyki-najnowsze-dane-specjalisci-alarmuja-6062331 https://www.termedia.pl/mz/Coraz-wiecej-samobojstw-wsrod-dzieci-i-mlodziezy-,46494.html Udane samobojstwa to nie to samo co próby. Ale szanuje za 2014 rok, za platformy to nawet człowiek zabić się łatwiej miał ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 5 minut temu, josephnba napisał: Nie no k**** sukces tylko 127 ludzkich istnień Napisał katolik który oburzał się jak ktoś wspominał o aborcji u kobiet zgwałconych lub noszących nieuleczalnie chore dzieci O 82 ludzkie istnienia rocznie mniej uratowane przez PiS dzięki rozwiązaniu części problemów związanych z ubóstwem dzieci, których nie udało się rozwiązać wcześniej innym. Teraz, Reikai napisał: https://tvn24.pl/polska/depresja-wsrod-dzieci-i-mlodziezy-w-polsce-statystyki-najnowsze-dane-specjalisci-alarmuja-6062331 https://www.termedia.pl/mz/Coraz-wiecej-samobojstw-wsrod-dzieci-i-mlodziezy-,46494.html Udane samobojstwa to nie to samo co próby. Ale szanuje za 2014 rok, za platformy to nawet człowiek zabić się łatwiej miał ! Bo teraz próba samobójczą to modny sposób na zwrócenie na siebie uwagi. Czy masz inne wytłumaczenie tego przyrostu prób i spadku śmierci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Teraz, fluber napisał: O 82 ludzkie istnienia rocznie mniej uratowane przez PiS dzięki rozwiązaniu części problemów związanych z ubóstwem dzieci, których nie udało się rozwiązać wcześniej innym. Dziwnie piszesz połowę więcej prob. 1 minutę temu, fluber napisał: O 82 ludzkie istnienia rocznie mniej uratowane przez PiS dzięki rozwiązaniu części problemów związanych z ubóstwem dzieci, których nie udało się rozwiązać wcześniej innym. Bo teraz próba samobójczą to modny sposób na zwrócenie na siebie uwagi. Czy masz inne wytłumaczenie tego przyrostu prób i spadku śmierci? Myślę, że chodzi o laicyzacje społeczeństwa i odrzucenie Boga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 4 minuty temu, Reikai napisał: Dziwnie piszesz połowę więcej prob. Miałem dzisiaj właśnie w nocy taka próbę 19 latka wpierdolila paczkę ibupromu z żabki, bo przeżyła zawód milosny Do statystyk się liczy, ocenę przypadku pozostawię wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Miałem dzisiaj właśnie w nocy taka próbę 19 latka wpierdolila paczkę ibupromu z żabki, bo przeżyła zawód milosny Do statystyk się liczy, ocenę przypadku pozostawię wam Ale jesteś pewny że to nie przez PiS???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Teraz, fluber napisał: Ale jesteś pewny że to nie przez PiS???? Jeśli przeżyła to dzięki PiSowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 5 minut temu, jack napisał: Jeśli przeżyła to dzięki PiSowi Jolka Rosiek wygląda na starszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi