starYfaN Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 2 minuty temu, Sebastian napisał: Ja w ten sondaż nie wierzę, Marianna nie dostanie głosów, bo też realnie nie ma żadnego programu oraz "twarzy" partii. Przecież ma ten sam program co Donald 12 minut temu, Sebastian napisał: Ja w ten sondaż nie wierzę, Marianna nie dostanie głosów, bo też realnie nie ma żadnego programu oraz "twarzy" partii. Elena Anna, też twarzy nie miała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 11 minut temu, starYfaN napisał: Przecież ma ten sam program co Donald Elena Anna, też twarzy nie miała Wybacz ale nie kojarzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Ma mój głos, przynajmniej będzie weselej. ( mogłaby Jachirę i Brauna ściągnąć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 40 minut temu, Koelner napisał: Ma mój głos, przynajmniej będzie weselej. ( mogłaby Jachirę i Brauna ściągnąć ) Dostanie sporo głosów jak Kukiz. Dla jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 42 minuty temu, Koelner napisał: Ma mój głos, przynajmniej będzie weselej. ( mogłaby Jachirę i Brauna ściągnąć ) A może by tak w końcu wybrać jakichś fachowców ? Taka luźna sugestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 2 godziny temu, starYfaN napisał: Mariusz się w tańcu nie .... szczypie. Drony tureckie, amerykańskie, polskie, patrioty, cammy, abramsy, itd. Miał być taką miętą, a facet kolekcjonuje najlepsze technologie i kompletnie się nie .... szczypie. I to ma być wielki sukces? Że poszedł do sklepu i kupił? To akurat jest proste, sztuką będzie złożyć to w całość, wyszkolić ludzi itd. I jeszcze znaleźć forsę na spłacenie zakupów w następnych latach Żeby potem nie skończyło się jak zawsze, będą Abramsy kupione za pierdyliard, a potem będą stały w garażu, bo będzie oszczędzane na amunicji i paliwie do treningów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 500 sztuk tych rakiet produkowano 20 lat. Just sayin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Ile będziecie płacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Ile będziecie płacić? Mnie nie łapią bo na bocznych nie stoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 15 minut temu, RappaR napisał: DALEKO SIĘGAJĄ MACKI KACZYŃSKIEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 ale lepiej jakbyśmy mieli kolor niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 55 minut temu, Reikai napisał: 500 sztuk tych rakiet produkowano 20 lat. Just sayin. Jest 2 cyfrowa liczba rodzajów rakiet, do tych wyrzutni, o zasięgu od 10 do 300 km. Sterowane (kilkanaście typów), ale też zwykłe artyleryjskie, które schodzą na pęczki w miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 38 minut temu, Koelner napisał: ale lepiej jakbyśmy mieli kolor niebieski Jak we Włoszech, które mają PKB na poziomie swojego z XX wieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Jak we Włoszech, które mają PKB na poziomie swojego z XX wieku? Wrzuciłeś mapkę z inflacją i wolałbym kolor niebieski, co w tym trudnego do zrozumienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Teraz, Koelner napisał: Wrzuciłeś mapkę z inflacją i wolałbym kolor niebieski, co w tym trudnego do zrozumienia? A ja skomentowałem z jakich powodów te kraje mają taki kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 12 minut temu, RappaR napisał: A ja skomentowałem z jakich powodów te kraje mają taki kolor Wszystkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 3 godziny temu, Koelner napisał: Mnie nie łapią bo na bocznych nie stoją A ja jestem za szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: A ja jestem za szybki współczuje Twojej partnerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 3 minuty temu, Koelner napisał: współczuje Twojej partnerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi