Koelner Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 3 minuty temu, starYfaN napisał: To od tego, też go odsunęli? podobno do tego też się nie nadawał ale to tylko niepotwierdzone plotki i zdania są podzielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Śmieszy mnie w sumie wyciąganie Komora, tym bardziej ze on zniknął praktycznie z polityki po przegranych wyborach Ale tytuł gazety zobowiązuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 W dniu 24.05.2022 o 13:04, Kepler napisał: Jakiś czas temu była tutaj rozmowa o Lisie. Właśnie teraz chyba nawet wg Niemców jego fanatyzm przekroczył granice: https://wiadomosci.wp.pl/tomasz-lis-odchodzi-z-newsweek-polska-6772272654543360a Za rok wybory więc na rzecznika PO byłby jak znalazł. Jego antypisizm płynący w jego żyłach jest nawet mocniejszy od tego co prezentują sami politycy PO. Lis przestał wrzucać cokolwiek na twittera, nie odbiera telefonow od znajomych, ponoć nikt się w redakcji nie spodziewał z lisem włącznie. Zwolnili go z dnia na dzień. Ciekawe o co poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 9 minut temu, fluber napisał: Lis przestał wrzucać cokolwiek na twittera, nie odbiera telefonow od znajomych, ponoć nikt się w redakcji nie spodziewał z lisem włącznie. Zwolnili go z dnia na dzień. Ciekawe o co poszło Mnie w ogóle ciekawi. Niech spierdala razem z Rachoniem, Piaseckim, Perreiro, Kurskim, Żakowskim i innym dziennikarskimi prostytutkami od lewa do prawa, które zniszczyły debata publiczną w tym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 10 minut temu, Koelner napisał: Mnie w ogóle ciekawi. Niech spierdala razem z Rachoniem, Piaseckim, Perreiro, Kurskim, Żakowskim i innym dziennikarskimi prostytutkami od lewa do prawa, które zniszczyły debata publiczną w tym kraju. Piaseckim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Piaseckim? Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 8 minut temu, Koelner napisał: Konrad No ja wiem, ale on jest przecież normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 7 minut temu, fluber napisał: No ja wiem, ale on jest przecież normalny Jak nie wyzywa Kaczyńskiego ot zakompleksionego karła, to nie jest normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 42 minuty temu, fluber napisał: Lis przestał wrzucać cokolwiek na twittera, nie odbiera telefonow od znajomych, ponoć nikt się w redakcji nie spodziewał z lisem włącznie. Zwolnili go z dnia na dzień. Ciekawe o co poszło w końcu szefostwu przetłumaczyli jego twitty na niemiecki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 31 minut temu, Koelner napisał: Mnie w ogóle ciekawi. Niech spierdala razem z Rachoniem, Piaseckim, Perreiro, Kurskim, Żakowskim i innym dziennikarskimi prostytutkami od lewa do prawa, które zniszczyły debata publiczną w tym kraju. Pojawią się następni i wypełnią niszę. Ale popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 11 minut temu, fluber napisał: No ja wiem, ale on jest przecież normalny Nie jest tak radykalny ale czasami odjebie taką kolorową tęcze z ust jakby był od Biedronia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: w końcu szefostwu przetłumaczyli jego twitty na niemiecki xD W ostatnim wstepniaku mocno pocisnął po TVN więc może to było powodem bo w końcu oryginalny Newsweek jest amerykański. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 1 minutę temu, starYfaN napisał: Pojawią się następni i wypełnią niszę. Ale popieram. Trudno, trzeba tępić aby kolejni nie wychodzili a jak będziemy się polaryzować i przyjmować to za normę to nie będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: Trudno, trzeba tępić aby kolejni nie wychodzili a jak będziemy się polaryzować i przyjmować to za normę to nie będzie lepiej To trzeba by było w......ć odrobinę więcej, niż tylko dziennikarzy. Ja już głosowałem na wszystkich (w parlamencie i lokalnie) i każdy okazał się tyle samo warty. Mateusz to pierwszy ogarnięty gość, który robi coś zgodnie ze sztuką. A że wszystkim nie dogodzi, jest sprawą oczywistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: Lis przestał wrzucać cokolwiek na twittera, nie odbiera telefonow od znajomych, ponoć nikt się w redakcji nie spodziewał z lisem włącznie. Zwolnili go z dnia na dzień. Ciekawe o co poszło Może wisi gdzieś w piwnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Tomuś nigdy nie miał nic ciekawego do powiedzenia, a po ostatnim wylewie to już w ogóle były problemy żeby napisać tłita bez literówek. Dobra decyzja newsweeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: Niech spierdala razem z Rachoniem, Piaseckim, Perreiro, Kurskim, Żakowskim i innym dziennikarskimi prostytutkami od lewa do prawa, które zniszczyły debata publiczną w tym kraju. https://www.wprost.pl/polityka/10730656/tomasz-lis-zasili-szeregi-platformy-obywatelskiej-byloby-to-spore-wzmocnienie.html Wykrakałeś. S...li do PO jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 W dniu 21.05.2022 o 16:10, Pablo81 napisał: @fluber a co to są stopy procentowe? Jak wyglądają w Polsce, a jak w strefie euro? Jaki wpływ mają na inflację? Tak mi się skojarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 (edytowane) Co tam pisaliście, o tym, że do polityki garną się spełnieni obywatele? To BUM, to po bumbum? Mariusz się w tańcu nie .... szczypie. Drony tureckie, amerykańskie, polskie, patrioty, cammy, abramsy, itd. Miał być taką miętą, a facet kolekcjonuje najlepsze technologie i kompletnie się nie .... szczypie. Edytowane 26 Maja 2022 przez starYfaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 26 minut temu, starYfaN napisał: Co tam pisaliście, o tym, że do polityki garną się spełnieni obywatele? To BUM, to po bumbum? Mariusz się w tańcu nie .... szczypie. Drony tureckie, amerykańskie, polskie, patrioty, cammy, abramsy, itd. Miał być taką miętą, a facet kolekcjonuje najlepsze technologie i kompletnie się nie .... szczypie. Ja w ten sondaż nie wierzę, Marianna nie dostanie głosów, bo też realnie nie ma żadnego programu oraz "twarzy" partii. Zaś co do dozbrajania, fajnie, ale z radością poczekajmy do momentu gdy ten sprzęt do nas dotrze i wdrożymy go do służby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi