RappaR Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 13 minut temu, Van napisał: Polecałbym najpierw mistrzu spojrzeć na Twoją, flubera i julka twórczość na tym forum Wystarczy spojrzeć na Twoje argumenty, Jaro jest niski, więc nie nadaje się na polityka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 13 minut temu, julekstep napisał: Czego tu nie rozumiesz? Ja nie rozumiem jak to się stało że PiS oferuje 14 emeryturę a PO wrzeszczy że to zle bo inflacja wypierdoli w kosmos. I jednocześnie PO proponuje 20 procent podwyżki dla budzetowki a PIS wrzeszczy że to źle bo inflacja wypierdoli w kosmos. I jest znaczną grupa osób po obu stronach która łyka to bez mrugnięcia okiem. I mała grupa osób która by sensownie przedyskutowala komu i ile warto dodać żeby zrownowazyc inflację i jej skutki. I nie wiem czy to zawsze tak było tylko tego nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Godzinę temu, fluber napisał: No tak, wypada zrozumieć, dlaczego głównym elementem kampanii jest po raz kolejny "zrobienie porządku z kościołem". Bełkot dla lemingów. Może powinni go spytać, dlaczego sklepy wielkopowierzchniowe doprowadziły do upadku pss społem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 10 minut temu, starYfaN napisał: No tak, wypada zrozumieć, dlaczego głównym elementem kampanii jest po raz kolejny "zrobienie porządku z kościołem". Bełkot dla lemingów. Może powinni go spytać, dlaczego sklepy wielkopowierzchniowe doprowadziły do upadku pss społem. A kiedyś był większym katolem niż ja i strzelał sobie fotki z domowym oltarzykiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Tak abstrahując od prymitywnych wyzwisk i obelg @Van Jarosław Kaczyński może być po prostu aseksualny. Dotyczy to 1% populacji, nie tak mało. Kaczyński już w wieku 40-lat dorobił się całkiem pokaźnego majątku, pozycji i rangi senatora, nie wyglądał jakoś przerażająco źle, a wzrost wówczas nie był taki niski, ot odpowiednik współczesnej karłowatości 176 cm. Do tego nie pił, nie bił, a jego brat jednak stworzył udane małżeństwo. Idea, że taka osoba w latach 90-tych nie była w stanie znaleźć sobie absolutnie nikogo jest niedorzeczna. A jeśli jest aseksualny, to idea kompleksów z powodu stanu kawalera i braku dzieci jest dla niego po prostu równie absurdalna jak dla przeciętnej Polki fakt, że nie ma 20 pierścieni wokół szyi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 4 minuty temu, fluber napisał: strzelał sobie fotki z domowym oltarzykiem... Gdyby w Polsce dominującą religią był Islam to z turbanem na głowie klęczałby na dywanie. Taki to człowiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 5 godzin temu, julekstep napisał: jak widac po banie dla vasqueza musial pojawic sie ktos nowy, bo juz krytyka pis zaczynala sie robic zbyt merytoryczna forum nie lubi prozni! ***** ***! (czyt. brawo Van!) Mógłbyś bardziej ukrywać erekcję na myśl o dziesiątkach gównopostów które będziesz mógł napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 10 godzin temu, fluber napisał: A kiedyś był większym katolem niż ja i strzelał sobie fotki z domowym oltarzykiem... Bywał też ortodoksem żydowskim więc na tamtych zdjęciach, zarobił jedynie sklep z dewocjonaliami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 8 godzin temu, josephnba napisał: Mógłbyś bardziej ukrywać erekcję na myśl o dziesiątkach gównopostów które będziesz mógł napisać? jest ranek, wiec ciezko bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 13 godzin temu, fluber napisał: A kiedyś był większym katolem niż ja i strzelał sobie fotki z domowym oltarzykiem... I śpiewał u manna! Człowiek renesansu a nie średniowiecza jak jaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 58 minut temu, josephnba napisał: I śpiewał u manna! Szkoda, że nie wybrał tej drogi zawodowej. Dla Polski ale i nawet dla samej PO wyszłoby na dobre. Partia z nestorami polityki jak Rokita, Olechowski, być może Płażyński płynnie przekazująca przywództwo komuś takiemu jak Trzaskowski. Zdecydowanie lepsza alternatywa od tego czym jest PO z Tuskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 szczujnia, szczujnią, szczujnie, szczujni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Godzinę temu, jordan20 napisał: Robiłem memy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 i dlatego trzeba czekac,az te pisowskie staruchy wymra,bo jak ma byc dobrze,jak tacy ludzie maja prawo glosu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 W dniu 21.05.2022 o 21:29, RappaR napisał: ot odpowiednik współczesnej karłowatości 176 cm. ja wiem, że pisane na luźno ale ostatnimi czasy social media są pełne tego typu skojarzeń, to trochę smutne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 18 minut temu, jordan20 napisał: i dlatego trzeba czekac,az te pisowskie staruchy wymra,bo jak ma byc dobrze,jak tacy ludzie maja prawo glosu ? Równie dobrze można powiedzieć, że trzeba czekać, aż ktoś wytnie całe to towarzystwo, bo jak ma być normalnie, jeśli tacy ludzie mają prawo głosu? Demokracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 15 minut temu, matek napisał: Równie dobrze można powiedzieć, że trzeba czekać, aż ktoś wytnie całe to towarzystwo, bo jak ma być normalnie, jeśli tacy ludzie mają prawo głosu? Demokracja. A zobacz co ci wyprawiają: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 2 godziny temu, jack napisał: A zobacz co ci wyprawiają: Jedni to robią z wiary, drudzy z nienawiści i pogardy. Ty przynajmniej szybko obrałeś swoje wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 18 minut temu, RappaR napisał: Jedni to robią z wiary, drudzy z nienawiści i pogardy. Mylisz się. Pierwsi robią to by zwrócić uwagę na wypaczanie wiary a drudzy obrazują, że wypaczanie wiary przybiera często bardzo dziwaczne formy. 20 minut temu, RappaR napisał: Ty przynajmniej szybko obrałeś swoje wartości Miło, że zauważyłeś, że przedkładam miłość do bliźniego ponad bałwochwalstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi