fluber Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 2 minuty temu, Cardi napisał: Co takiego uspokajającego powiedział? Że państwo polskie zdaje egzamin, że służby pracują bardzo dobrze, że rząd i samorząd współpracuje i takie tam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 4 minuty temu, fluber napisał: Że państwo polskie zdaje egzamin, że służby pracują bardzo dobrze, że rząd i samorząd współpracuje i takie tam:) Strzelam w ciemno, że TVPyeongjang to podaje 100x na dobę, niezależnie od okoliczności na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 4 minuty temu, fluber napisał: Że państwo polskie zdaje egzamin, że służby pracują bardzo dobrze, że rząd i samorząd współpracuje i takie tam:) Ale słowa nie było o powstrzymywaniu hordy dzikich chcących zniszczyć nasz styl życia! Dupa a nie prezydent! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 14 minut temu, josephnba napisał: Ale słowa nie było o powstrzymywaniu hordy dzikich chcących zniszczyć nasz styl życia! Dupa a nie prezydent! Serio oczekujesz, że typ wsadzony na stolec prezia RP przez Jankesów byłby zdolny do tak niepopularnych, kontrowersyjnych, i jakże nieeleganckich obserwacji? Wyraźnie naszego umiłowanego przywódcę przeceniasz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 8 minut temu, kcp78 napisał: Serio oczekujesz, że typ wsadzony na stolec prezia RP przez Jankesów byłby zdolny do tak niepopularnych, kontrowersyjnych, i jakże nieeleganckich obserwacji? Wyraźnie naszego umiłowanego przywódcę przeceniasz ... ma ostatnią kadencję więc chyba mógłby więc wyjebane ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Teraz, Koelner napisał: ma ostatnią kadencję więc chyba mógłby więc wyjebane ;] Wolałbym żeby nie gadał głupot i nie publikował głupich tweetów. Żeby to przypadkiem w ogóle nie była ostatnia kadencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 28 minut temu, kcp78 napisał: Serio oczekujesz, że typ wsadzony na stolec prezia RP przez Jankesów byłby zdolny do tak niepopularnych, kontrowersyjnych, i jakże nieeleganckich obserwacji? Wyraźnie naszego umiłowanego przywódcę przeceniasz ... No tak zapomniałem że wszystko to spisek iluminatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) 51 minut temu, Cardi napisał: Strzelam w ciemno, że TVPyeongjang to podaje 100x na dobę, niezależnie od okoliczności na świecie Możliwe, ale zapewne większość oglądających orędzie nie śledzi na okrągło TVP:) np ja i Ty:) 51 minut temu, Cardi napisał: Edytowane 3 Marca 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 No nie, ja tylko Sputnik TV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 12 minut temu, Cardi napisał: No nie, ja tylko Sputnik TV. Nie wierzę, że nie oglądasz republiki, roli i może nawet Jaszczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Tylko Sputnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 32 minuty temu, Cardi napisał: Tylko Sputnik W dniu 26.02.2022 o 02:34, Cardi napisał: 4 dni za 2 dni. Kupa czasu. To co mówił ten typ. Ruscy mają kogo podmienić za zmęczonych żołnierzy. Ukry nie mają takiego luksusu. To co tam w sputniku mówią? Ile dni to zajmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) Godzinę temu, Koelner napisał: ma ostatnią kadencję więc chyba mógłby więc wyjebane ;] Coś mi podpowiada, że nie mógłby ... Godzinę temu, josephnba napisał: No tak zapomniałem że wszystko to spisek iluminatów Sratów. Nie jesteśmy suwerennym krajem, czas dorosnąć. Jak znakomita większość państw bez znaczenia, jesteśmy rozgrywani przez służby obcych mocarstw, i to się szybko nie zmieni (jestem realistą). Ważne, by cena tej naszej 'zaleznosci' nie była zbyt wysoka. Tylko tyle, i aż tyle. Swoją drogą, wydaje się, że pisuary w końcu zrozumieli, ze w polityce trzeba grać na paru fortepianach (ostatnie ruchy na linii Chiny - > Polska)... Edytowane 3 Marca 2022 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: To co tam w sputniku mówią? Ile dni to zajmie? Nie wiem, bo oglądam i nie rozumiem. To o podmienieniu żołnierzy mówił Wolski, więc jego pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Patrol w akcji. Jeszcze sami to wrzucają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 15 minut temu, fluber napisał: Patrol w akcji. Jeszcze sami to wrzucają. przecież pisałem że ZSRR finansował i wspierał nacjonalistyczne ruchy w Europie to oburzeni chcieliście dowód :) to macie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 1 godzinę temu, Koelner napisał: przecież pisałem że ZSRR finansował i wspierał nacjonalistyczne ruchy w Europie to oburzeni chcieliście dowód to macie A lewicowych nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 9 godzin temu, RappaR napisał: A lewicowych nie? Wydaje mi się że wspierał wszystko co teoretycznie może zdestabilizować kraj Ale zawsze narracja była, że tylko lewaków wspiera obcy kapitał, a skrajna prawica to zatroskani patrioci 11 godzin temu, fluber napisał: Patrol w akcji. Jeszcze sami to wrzucają. Nie wyświetla mi się ten tweet a i otworzyć go nie mogę A tak chciałem zobaczyć kto mnie będzie gwałcił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 9 godzin temu, RappaR napisał: A lewicowych nie? partie komunistyczne ale one zostały szybko rozbite lub zdelegalizowane w państwach zachodu. socjaldemokracje to najwięksi wrogowie więc zostały naziole oraz ruchy separatystyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 @Cardi w wolnej chwili podskocz na dworzec główny we Wrocławiu pod punkt pomocy dla uchodźców i policz kobiety, dzieci i obcych kulturowo mężczyzn i daj znać ile Ci wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi