jack Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 32 minuty temu, Dunk8 napisał: Podobno alfonsi i sutenerzy wykorzystują sytuację na granicy i w ramach pomocy werbują co ładniejsze samotne dziewczyny do "roboty" Po pierwsze mało to prawdopodobne a po drugie śmierdzi incelskim pi****leniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 2 godziny temu, Dunk8 napisał: Podobno alfonsi i sutenerzy wykorzystują sytuację na granicy i w ramach pomocy werbują co ładniejsze samotne dziewczyny do "roboty" Podobno też jeździ czarna wołga i porywa dzieci, a onoprienko grasuje po okolicy! 4 godziny temu, Cardi napisał: Dlaczego tak pogardliwie wypowiadasz się o relacji Ukraińca? Cc. @ely3 Bo to co widziałem na własne oczy przeczy fejkom z tweeta Taką sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 1 minutę temu, josephnba napisał: Podobno też jeździ czarna wołga i porywa dzieci, a onoprienko grasuje po okolicy! Bo to co widziałem na własne oczy przeczy fejkom z tweeta Taką sytuacja Ten Ukrainiec z Medyki na filmie to fejk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) 9 minut temu, Cardi napisał: Ten Ukrainiec z Medyki na filmie to fejk? Ta narracja to fejk Potrafię sobie wyobrazić, że np studenci z Nigerii, Bangladeszu czy nawet Iraku uciekają z Ukrainy Natomiast budować narrację strachu opartą na takich "rewelacjach" może tylko kompletny odklejeniec, a powielać ją może tylko kompletny ignorant Którym chcesz być? Różni nas jedno Ja byłem na granicy. Spędziłem tam kikla godzin i chodziłem dość swobodnie jako mundurowy rozwożący dary od ludzi po sporym obszarze Ty przy kawce sobie tweety oglądasz Jak chcesz mnie przekonać że wiesz więcej niż ja? Nawet zakładając że Łukaszenka przewiózł swoimi czołgami czy c*** wie czym część tych ludzi z lasu na Ukrainę to jest ich promil w stosunku do uciekających przed wojną cywili i nawet jeśli faktycznie ten promil się przedostał to jest to liczba wliczona w kalkulacje i tak niska że nie warto jej poświęcać ani jednego kolejnego posta na tym forum Edytowane 28 Lutego 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 3 minuty temu, josephnba napisał: Ta narracja to fejk Potrafię sobie wyobrazić, że np studenci z Nigerii, Bangladeszu czy nawet Iraku uciekają z Ukrainy Natomiast budować narrację strachu opartą na takich "rewelacjach" może tylko kompletny odklejeniec, a powielać ją może tylko kompletny ignorant Którym chcesz być? Czyli uzurpujesz sobie prawo do decydowania kto manipuluje narracją. Nieźle Odbiję piłeczkę. Jeżeli faktycznie nasze służby graniczne w tłumie Ukraińców i obcokrajowców z Ukrainy przepuszczają też przybyszów w celach stricte ekonomicznych, to bagatelizować ten fakt może tylko kompletny ignorant, a tuszować tylko dywersant. Którym chcesz być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Teraz, Cardi napisał: Czyli uzurpujesz sobie prawo do decydowania kto manipuluje narracją. Nieźle Odbiję piłeczkę. Jeżeli faktycznie nasze służby graniczne w tłumie Ukraińców i obcokrajowców z Ukrainy przepuszczają też przybyszów w celach stricte ekonomicznych, to bagatelizować ten fakt może tylko kompletny ignorant, a tuszować tylko dywersant. Którym chcesz być? Dla ciebie mogę być nawet rosyjskim szpiegiem Tak bardzo mam to w dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 1 minutę temu, josephnba napisał: Dla ciebie mogę być nawet rosyjskim szpiegiem Tak bardzo mam to w dupie Czyli tupnięcie nóżką i "nie bo nie". Gdybyś miał w dupie to byś się nie odnosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Teraz, Cardi napisał: Czyli tupnięcie nóżką i "nie bo nie". Gdybyś miał w dupie to byś się nie odnosił Odnoszę się z szacunku do ciebie Bo pomijając twoja fiksację konfą jesteś jednym z fajniejszych userów tego topicku. Choć niestety pierdolisz czasami kocopoły Wierzę jednak że ci to z wiekiem minie, z gimazy się podobno wyrasta (Chyba że jesteś julkiem, wtedy niekoniecznie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Te dwa pierwsze zdania w kontekście kolejnych to jak komplement od swojej kobiety w stylu "kochanie masz największego spośród swoich kolegów." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Do Choroszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 @josephnba patrz jacy studenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 To na temat tego, że przeciwnicy PiSu reprezentują wyższy poziom intelektualny i świadomości obywatelskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) 16 minut temu, RappaR napisał: To na temat tego, że przeciwnicy PiSu reprezentują wyższy poziom intelektualny i świadomości obywatelskiej Daj spokój, to jakieś julki lewicowe 15 letnie. Widzialem jakas dyskusje i mi się przypomniało o tym, że była rozkminka czy Kaczyński i Macierewicz by tu zostali. Macierewicz pewnie tak, ale Kaczyński zbiera pol policji z Polski na Martę Lempart, w życiu nikt go nie widzial bez obstawy. Gosc już pewnie od dawna siedzi w schronie, pierwszy by spierdalal. Btw zauważyliście ze Krysia zniknęła z twittera?Musieli ja ładnie przycisnąć, żeby zamknęła japę bo skończyły się żarty. Ziobro tez siedzi cicho, mam nadzieję że tak zostanie i antyunijna narracja zniknie z Polski. Edytowane 1 Marca 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Cardi napisał: @josephnba patrz jacy studenci dzisiaj mam home office i cały dzień lecą relacje live w tvn24 i tvpinfo z dworców oraz granicy. zdarzają się kolorowi i ciapaci ale to jest jakiś mały procent - zdecydowanie więcej ich widać codziennie w centrum Warszawy niż na dworcu w Przemyślu aaaaa teraz wiem z jakiej linii nadajesz Edytowane 1 Marca 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) Można gdzieś wpłacić na kaftan dla tego ruskiego dzbana? https://streamable.com/vdy85m jest filmik xD to duszenie chlopa Edytowane 1 Marca 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 https://streamable.com/pngrem Ruski troll. Jak ja i Braun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 30 minut temu, Cardi napisał: https://streamable.com/pngrem Ruski troll. Jak ja i Braun. Wyłączyłem po tym 20% to matki z dziećmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 49 minut temu, Reikai napisał: Wyłączyłem po tym 20% to matki z dziećmi. #nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) 11 godzin temu, Cardi napisał: #nikogo To się k**** chyba zdziwisz Konfa to partia zjebów totalnych, nie ważne czy korwin czy Braun czy jakiś inny odklejeniec szukający taniej sensacji w stylu jaszczura lub faktu. Co się dziwić jak to partia Republiki, młodzieży niepolskiej i onanistów z onr? Nie wiedzą jak sobie poradzić z brakiem atencji to próbują siać ferment W sytuacji kiedy społeczeństwo jest pierwszy raz od bardzo dawna zaangażowane we wspólną sprawę, ci oczywiście jadą swoim torem populistycznej papki dla naiwnych wyborców #bandlakonfy @Cardi leć bić ciapatych Som na zdjenciach! Edytowane 2 Marca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Czy ktoś widział dziub dziuba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi