fluber Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/gigantyczny-wyciek-danych-z-wojska-ponad-17-mln-pozycji-w-internecie/1mknjtf,79cfc278 Katastrofa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 7 godzin temu, josephnba napisał: po prostu śmieszy mnie grzanie nauebanego Sienkiewicza na tym forum przez pisowców zacytujesz 'pisowca', który grzał ten temat na tym forum, czy znowu sobie coś ubzdurałeś i z tym walczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 11 minut temu, fluber napisał: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/gigantyczny-wyciek-danych-z-wojska-ponad-17-mln-pozycji-w-internecie/1mknjtf,79cfc278 Katastrofa Podobno jakiś rudy, dobrze ubrany gość w garniturze był widziany w Bydgoszczy jak w żabce kupował opakowanie dyskietek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/gigantyczny-wyciek-danych-z-wojska-ponad-17-mln-pozycji-w-internecie/1mknjtf,79cfc278 Katastrofa Błaszczak out, jak rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 4 minuty temu, Cardi napisał: Błaszczak out, jak rozumiem? za PiSu wszystko przejdzie bo nima bezrobocia i kasa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: za PiSu wszystko przejdzie bo nima bezrobocia i kasa jest Nie pytałem o predykcję tylko o opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Czy Błaszczak po wycieku już podał się do dymisji czy nadal mamy nic się nie stało i za Peło to przeklinały w restauracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 14 godzin temu, RappaR napisał: @Sebastian Jeśli będziesz miał ochotę ( a pewnie nie) to zapraszam do mnie do pracy na rekonesans co mówią budowlańcy na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 8 godzin temu, fluber napisał: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/gigantyczny-wyciek-danych-z-wojska-ponad-17-mln-pozycji-w-internecie/1mknjtf,79cfc278 Katastrofa Dworczyk sobie wesoło hula po sejmie to myślisz, że Kaczyński zwolni swojego przydupasa? Jak już to poleci jakiś generał od spraw żadnych i tyle A szkody podobne do tych z wyciekami danych agentów za Macierewicza Gospodarczo PiS się jako tako broni, choć inflacja zapierdala jak Tusk w zabudowanym Niestety na arenie międzynarodowej kompromitacja za kompromitacją, a teraz jeszcze gwóźdź do tej zbutwiałej trumny w postaci kolejnego wycieku w resortach siłowych. Najgorsze, że nikt za to nie ponosi odpowiedzialności Skoro informacja jest bronią to Polska jest w czarnej dupie Jesteśmy bezbronni jak dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 9 godzin temu, Cardi napisał: Błaszczak out, jak rozumiem? W normalnym państwie - oczywiście. W państwie PiS - mocno wątpię. Generalnie stało się coś najgorszego. Przecież teraz trzeba zrobić relokacje wszystkiego. Debile, po prostu debile. 9 godzin temu, Sewer napisał: Jeśli będziesz miał ochotę ( a pewnie nie) to zapraszam do mnie do pracy na rekonesans co mówią budowlańcy na ten temat. Rappar spyta jak mu będą dom budować. Lekarze zawsze chcą bez rachunku bo mają sporo lewej gotówki - ciekawe skąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) No i cyk - powszechnie dostępne dane Państwo PiS - krętacze i kłamcy. Ale udało się, na polecenie wodza pojawiło się 13stu zbunotowanych z rady medycznej i akurat dziś zdecydowali się zaprotestować, dzięki czemy wszyscy piszą o tym a nie o sprawach podpadających pod zdradę państwa. Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) 8 minut temu, Sebastian napisał: No i cyk - powszechnie dostępne dane Państwo PiS - krętacze i kłamcy. Serio ludzileś się, że PiS zareaguje inaczej? Ile od poczatku ich rządów było sytuacji, o mniejszym znaczeniu również, gdzie kompletnie zignorowano lub wręcz kłamanie opinii publicznej? Wypadek szydlo, maseczki respiratory, wybory Sasina, ten pajac od terapii w Meksyku, dworczyk, Pegasus, teraz to Równoznaczne z ośmiorniczka mi jak sk****syn A na pewno sporo pominąłem, bo piszę tak na szybko z pamięci Najgorsze jest to, że nie ma w Polsce opozycji, która potrafiłaby takie afery wykorzystać A wszystko dlatego, że zamiast szukać rozwiązań, pokazywać swoje programy, ta realna opozycja pierdoli w kółko te same ograne teksty, które nikogo nie ruszają Edytowane 14 Stycznia 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 https://sekurak.pl/gigantyczny-wyciek-z-wojska-czyli-afera-z-czapy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 W dniu 13.01.2022 o 22:00, polskignom napisał: Z tych wszystkich to i tak najlepszy był Pawlak, zawsze trzeźwy jak trzeba było, ale nigdy z ta sama niewiasta . Lubił chłop płeć piękna. Ale potem dzięki temu miał na kogo przepisywać, a taki Morawiecki przepisał wszystko na Iwonę i teraz grzeją temat. Ale on na nią przepisał chyba wcześniej niż skumał się z pisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 40 minut temu, Cardi napisał: https://sekurak.pl/gigantyczny-wyciek-z-wojska-czyli-afera-z-czapy/ Czyli dałem się nabrać na wolne media. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 https://forsal.pl/biznes/firma/artykuly/8332847,silna-gospodarka-potrzebuje-i-biedafirm-i-koncernow-na-miare-bezosa.html i komentarz: " Bieda firmy to jest dno i miało to sens tylko jak są malutkie miejscowości i firemki rodzinne gdzie cała rodzina w tym pracuje. Do autora artykułu: w 1989 roku byłem na praktykach w wielkiej zmechanizowanej piekarni społemowskiej kupionej za Gierka. Guziki się tylko wciskało, a jedyna praca ręczna to studenci że spółdzielni studenckiej pakowali 2 x dziennie ten chleb do skrzynek bo wyjeżdżał z instalacji. Przyszedł Bajzelrobisz i zniszczyli finansowo piekarnię tworząc w zamian 10 małych prymitywnych piekarni i cukierni na technologii z czasów króla Ćwieczka. Miało być małe jest piękne. Tymczasem za komuny pracownicy z tej dużej piekarni mieli mieszkania zakładowe, ośrodek wypoczynkowy, deputaty. A w nowych czasach prymitywnego kapitalizmu to też tam pracowałem to pamiętam że pracownicy nie mieli z czego nawet zapłacić za stancję i mieszkali w bunkrach popruskich. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 W dniu 14.01.2022 o 14:02, Koelner napisał: za PiSu wszystko przejdzie bo nima bezrobocia i kasa jest Od kilku lat nie wiem kto jest obecnie MSZ, a na konto zaglądam regularnie są priorytety 16 godzin temu, Sebastian napisał: Rappar spyta jak mu będą dom budować. Lekarze zawsze chcą bez rachunku bo mają sporo lewej gotówki - ciekawe skąd ? Nie wiem, bo generalnie ostatnią propozycje łapówki jaką dostałem była dwa lata temu i była od 90-latka, który wciskał mi 10 dolarowy banknot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Godzinę temu, RappaR napisał: Od kilku lat nie wiem kto jest obecnie MSZ, a na konto zaglądam regularnie są priorytety Nie wiem, bo generalnie ostatnią propozycje łapówki jaką dostałem była dwa lata temu i była od 90-latka, który wciskał mi 10 dolarowy banknot Rappar nie chodzi o łapówki a o prywatne gabinety. Lekarz pediatra moich dzieci przez 4 lata paragonu nie potrafił wydrukować 6 godzin temu, Cardi napisał: https://sekurak.pl/gigantyczny-wyciek-z-wojska-czyli-afera-z-czapy/ A czytałeś komentarze na tej stronie ? Proponuję przeczytać bo mocno weryfikują autorów artykułu do czego oni sami się tam częściowo przyznają, jednocześnie sami w tych komentarzach zaprzeczyli części tego co napisali w artykule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 59 minut temu, Sebastian napisał: A czytałeś komentarze na tej stronie ? Proponuję przeczytać bo mocno weryfikują autorów artykułu do czego oni sami się tam częściowo przyznają, jednocześnie sami w tych komentarzach zaprzeczyli części tego co napisali w artykule. Nie czytałem, nie znam strony, ale tych z rządu też nie znam, więc szanse na wiarygodność rozkładam 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgoda była ponad partyjna na ceny gazu, a za to jak dostaniemy pod tyłku za ceny prądu to winna jest UE https://next.gazeta.pl/next/7,151003,28008252,w-unii-prad-ma-byc-drogi-trzeba-z-energii-zrobic-upierdliwy.html#s=BoxMMtTi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi