Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, fluber napisał:

Dworczyk sobie wesoło hula po sejmie to myślisz, że Kaczyński zwolni swojego przydupasa? 

Jak już to poleci jakiś generał od spraw żadnych i tyle 

A szkody podobne do tych z wyciekami danych agentów za Macierewicza 

Gospodarczo PiS się jako tako broni, choć inflacja zapierdala jak Tusk w zabudowanym 

Niestety na arenie międzynarodowej kompromitacja za kompromitacją, a teraz jeszcze gwóźdź do tej zbutwiałej trumny w postaci kolejnego wycieku w resortach siłowych. 

Najgorsze, że nikt za to nie ponosi odpowiedzialności 

Skoro informacja jest bronią to Polska jest w czarnej dupie 

Jesteśmy bezbronni jak dzieci 

9 godzin temu, Cardi napisał:

Błaszczak out, jak rozumiem?

W normalnym państwie - oczywiście. W państwie PiS - mocno wątpię. 

Generalnie stało się coś najgorszego. Przecież teraz trzeba zrobić relokacje wszystkiego. Debile, po prostu debile. 

9 godzin temu, Sewer napisał:

Jeśli będziesz miał ochotę ( a pewnie nie) to zapraszam do mnie do pracy na rekonesans co mówią budowlańcy na ten temat.

Rappar spyta jak mu będą dom budować. Lekarze zawsze chcą bez rachunku bo mają sporo lewej gotówki - ciekawe skąd ? :)

No i cyk - powszechnie dostępne dane :) Państwo PiS - krętacze i kłamcy. 

Ale udało się, na polecenie wodza pojawiło się 13stu zbunotowanych z rady medycznej i akurat dziś zdecydowali się zaprotestować, dzięki czemy wszyscy piszą o tym a nie o sprawach podpadających pod zdradę państwa. 

Edytowane przez Sebastian

8 minut temu, Sebastian napisał:

No i cyk - powszechnie dostępne dane :) Państwo PiS - krętacze i kłamcy. 

Serio ludzileś się, że PiS zareaguje inaczej? 

Ile od poczatku ich rządów było sytuacji, o mniejszym znaczeniu również, gdzie kompletnie zignorowano lub wręcz kłamanie opinii publicznej? 

Wypadek szydlo, maseczki respiratory, wybory Sasina, ten pajac od terapii w Meksyku, dworczyk, Pegasus, teraz to 

Równoznaczne z ośmiorniczka mi jak sk****syn 

A na pewno sporo pominąłem, bo piszę tak na szybko z pamięci

Najgorsze jest to, że nie ma w Polsce opozycji, która potrafiłaby takie afery wykorzystać 

A wszystko dlatego, że zamiast szukać rozwiązań, pokazywać swoje programy, ta realna opozycja pierdoli w kółko te same ograne teksty, które nikogo nie ruszają 

Edytowane przez josephnba

W dniu 13.01.2022 o 22:00, polskignom napisał:

Z tych wszystkich to i tak najlepszy był Pawlak, zawsze trzeźwy jak trzeba było, ale nigdy z ta sama niewiasta 😂🤣. Lubił chłop płeć piękna.
Ale potem dzięki temu miał na kogo przepisywać, a taki Morawiecki przepisał wszystko na Iwonę i teraz grzeją temat. 

Ale on na nią przepisał chyba wcześniej niż skumał się z pisem.

https://forsal.pl/biznes/firma/artykuly/8332847,silna-gospodarka-potrzebuje-i-biedafirm-i-koncernow-na-miare-bezosa.html

i komentarz:

" Bieda firmy to jest dno i miało to sens tylko jak są malutkie miejscowości i firemki rodzinne gdzie cała rodzina w tym pracuje. Do autora artykułu: w 1989 roku byłem na praktykach w wielkiej zmechanizowanej piekarni społemowskiej kupionej za Gierka. Guziki się tylko wciskało, a jedyna praca ręczna to studenci że spółdzielni studenckiej pakowali 2 x dziennie ten chleb do skrzynek bo wyjeżdżał z instalacji. Przyszedł Bajzelrobisz i zniszczyli finansowo piekarnię tworząc w zamian 10 małych prymitywnych piekarni i cukierni na technologii z czasów króla Ćwieczka. Miało być małe jest piękne. Tymczasem za komuny pracownicy z tej dużej piekarni mieli mieszkania zakładowe, ośrodek wypoczynkowy, deputaty. A w nowych czasach prymitywnego kapitalizmu to też tam pracowałem to pamiętam że pracownicy nie mieli z czego nawet zapłacić za stancję i mieszkali w bunkrach popruskich. "

W dniu 14.01.2022 o 14:02, Koelner napisał:

za PiSu wszystko przejdzie bo nima bezrobocia i kasa jest

Od kilku lat nie wiem kto jest obecnie MSZ, a na konto zaglądam regularnie 

są priorytety :) 

16 godzin temu, Sebastian napisał:

Rappar spyta jak mu będą dom budować. Lekarze zawsze chcą bez rachunku bo mają sporo lewej gotówki - ciekawe skąd ? :)

Nie wiem, bo generalnie ostatnią propozycje łapówki jaką dostałem była dwa lata temu i była od 90-latka, który wciskał mi 10 dolarowy banknot 

Godzinę temu, RappaR napisał:

Od kilku lat nie wiem kto jest obecnie MSZ, a na konto zaglądam regularnie 

są priorytety :) 

Nie wiem, bo generalnie ostatnią propozycje łapówki jaką dostałem była dwa lata temu i była od 90-latka, który wciskał mi 10 dolarowy banknot 

Rappar nie chodzi o łapówki a o prywatne gabinety. Lekarz pediatra moich dzieci przez 4 lata paragonu nie potrafił wydrukować :) 

6 godzin temu, Cardi napisał:

A czytałeś komentarze na tej stronie ? Proponuję przeczytać bo mocno weryfikują autorów artykułu do czego oni sami się tam częściowo przyznają, jednocześnie sami w tych komentarzach zaprzeczyli części tego co napisali w artykule.

59 minut temu, Sebastian napisał:

A czytałeś komentarze na tej stronie ? Proponuję przeczytać bo mocno weryfikują autorów artykułu do czego oni sami się tam częściowo przyznają, jednocześnie sami w tych komentarzach zaprzeczyli części tego co napisali w artykule.

Nie czytałem, nie znam strony, ale tych z rządu też nie znam, więc szanse na wiarygodność rozkładam 50/50

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat