Tecu Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 godzinę temu, fluber napisał: rowniez inni dziennikarze wspominali o tym, wiec nie podejrzewam zeby w tej sprawie zmyslala. natomiast nie rozumiem dlaczego dyskusja poszla w takim dziwnym kierunku Ja się dopytałem, bo nic o tym nie słyszałem a byłoby to rozwiązanie zgodne z prawem i rozwiązujące problem terminu wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Ja się dopytałem, bo nic o tym nie słyszałem a byłoby to rozwiązanie zgodne z prawem i rozwiązujące problem terminu wyborów. czy nie mylisz teraz stanu wyjatkowego ze stanem nadzwyczajnym w postaci stanu kleski zywiolowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Wielowieyska pisała, że planem B dla PiS jest wprowadzenie stanu wyjątkowego w celu wprowadzenia miękkiej dyktatury, więc nie wiem, czy to aby na pewno artykuł na który powoływałbym się broniąc PiS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 XD nie mam nic do dodania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Mocne. To będzie biło rekordy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 4 minuty temu, Cardi napisał: XD nie mam nic do dodania Tego się nie da skomentować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 4 minuty temu, ignazz napisał: Mocne. To będzie biło rekordy. 1 minutę temu, fluber napisał: Tego się nie da skomentować:) Taki z niego raper, a komentarze zablokowane 4 godziny temu, rw30 napisał: aha @fluber czyli przeprowadzanie wyborów w maju, w środku największej od 100 lat epidemii było świetnym pomysłem i tylko wina tych paskudnych innych partii i ich liderów że do tego nie doszło. Bitch please. Ale czy serio wybory nie mogły się odbyć? Czym się różni przyjście do żabki do sprzedawcy za pleksą od przyjścia do komisji wyborczej do członka komisji za pleksą, poza liczbą klientów/petentów? Rząd się zesrał, zamknęli wszystko więc jak wszystko już było zamknięte a po mieście latały tylko szczury i policja to strzałem w kolano było przeprowadzenie wyborów. Nie posraliby się tak z zamykaniem wszystkiego to wybory spokojnie mogłyby być. Wystarczyłby jeden członek komisji więcej, który by regulował ruch przed komisją i z bani. A tak przez własny overreacting mają taką srakę, że teraz dopiero papieru braknie w sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Godzinę temu, fluber napisał: czy nie mylisz teraz stanu wyjatkowego ze stanem nadzwyczajnym w postaci stanu kleski zywiolowej? Stan wyjątkowy to jest jeden ze Stanów nadzwyczajnych. Niech będzie, że stan klęski żywiołowej, nie ma to znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 9 minut temu, quevas napisał: pieniądze decydują, a nie "kompetencje" prezydenta będzie budżet, będą fachowcy Kidawa przyniesie skarbonkę ze sobą na lepszych fachowców? To będzie potrzebowała dużo lepszych, żeby wyrównali do jakiejś znośnej średniej 9 minut temu, quevas napisał: zatem : traktujesz Dudę jak człowieka, który nie ma zdolności odpowiedzialności za swoje czyny I takiego chcesz mieć prezydenta Akurat o mnie mówić, że chcę Dudexa jako prezydenta, to chyba trzeba mieć jakieś przerwy na zwojach To twoja interpretacja, nie będę się do niej bardziej odnosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1 minutę temu, quevas napisał: Tak reżim zamierza obchodzić się z przedsiębiorcami : http://next.gazeta.pl/next/7,151003,25935383,ziobro-chce-zajmowania-majatku-bez-wyroku-przedsiebiorcy-alarmuja.html#a=88&c=145&s=BoxBizImg4 pan redaktor Kuczyński może mieć zdolności profetyczne, trzynastkowi emeryci, smoleńska sekta i pięćsetplusy nie obronią tej bandy, kiedy przyjdzie pora Za każdym razem jak czytam jak narodowcy czy inni ludzie ich pokroju obiecują sobie, że będą kogoś rozliczać chce mi się płakać ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Teraz, quevas napisał: sugerujesz, że zostanie pozbawiona budżetu ? Nie, ale pewnie sugerujesz, że będzie lepszym prezydentem, zatem skoro to nie prezydent decyduje tylko fachowcy, to co? Zabierze nam więcej hajsu na budkę suflera, czy wyłoży ze swoich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Jedna z lepszych teorii jakie słyszałem: https://natemat.pl/307727,katastrofa-posmolenska-grzegorz-rzeczkowski-o-tym-kto-wymyslil-zamach-w-smolensku moczarowcy -> grunwald -> harcerze ZHP -> bank BZ WBK ->prorosyjscy nacjonaliści ->Kaczyński i Macierewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 56 minut temu, quevas napisał: Tak reżim zamierza obchodzić się z przedsiębiorcami : http://next.gazeta.pl/next/7,151003,25935383,ziobro-chce-zajmowania-majatku-bez-wyroku-przedsiebiorcy-alarmuja.html#a=88&c=145&s=BoxBizImg4 pan redaktor Kuczyński może mieć zdolności profetyczne, trzynastkowi emeryci, smoleńska sekta i pięćsetplusy nie obronią tej bandy, kiedy przyjdzie pora Tymi? https://mobile.twitter.com/TelukTomasz/status/1259768670747799552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 2 minuty temu, Cardi napisał: piękne A to już są PiSu pieniądze a nie państwa ? Ładnie się uwłaszczyliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 3 minuty temu, Sebastian napisał: A to już są PiSu pieniądze a nie państwa ? Ładnie się uwłaszczyliście... -śmy? Ja tu tylko dla beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Teraz, Cardi napisał: -śmy? Ja tu tylko dla beki juz nie ma odwrotu, zostales pisiorem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Teraz, fluber napisał: juz nie ma odwrotu, zostales pisiorem:) Nie chcę być lewakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 3 minuty temu, Cardi napisał: -śmy? Ja tu tylko dla beki No widzisz A Wyborcza ma prawo składać, z podatków ich raczej PiS nie zwolnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi