fluber Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 1 minutę temu, Sebastian napisał: Ale oni chcą w ogóle renegocjacji traktatu - patrząc na ostatnie działania UE całkiem słusznie. A rząd ma te 40 euro czyli 18 groszy na litrze, plus możliwość obniżenia Vatu do tych 15% co da kolejne 20-30 groszy. I już masz 5,5 zamiast 6 za litr. No to niech najpierw renegocjuja traktat a potem składają ustawę bo jak słusznie zauważyłeś dałoby się obniżyć legalnie cenę paliwa do 5,50 za litra ale nie do 4 złotych jak triumfalnie dziś wszem i wobec ogłosili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 2 minuty temu, fluber napisał: No to niech najpierw renegocjuja traktat a potem składają ustawę bo jak słusznie zauważyłeś dałoby się obniżyć legalnie cenę paliwa do 5,50 za litra ale nie do 4 złotych jak triumfalnie dziś wszem i wobec ogłosili:) Ależ oczywiście, że da się to zrobić legalnie dzisiaj bez żadnego prroblemu Wystarczy, że państwo wprowadzi ulgę paliwową na okres X wysokości 2000 zł na 1000 litrów paliwa Tego nam traktat nie zabrania, po prostu państwo będzie dopłacać z budżetu. I zobacz jakby słupki PiSowi skoczyły Muszę o tym napisać do Mattiego Casha, może podłapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 1 minutę temu, Sebastian napisał: Ależ oczywiście, że da się to zrobić legalnie dzisiaj bez żadnego prroblemu Wystarczy, że państwo wprowadzi ulgę paliwową na okres X wysokości 2000 zł na 1000 litrów paliwa Tego nam traktat nie zabrania, po prostu państwo będzie dopłacać z budżetu. Chyba byś się mocno zdziwił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 26 minut temu, fluber napisał: Polecam wyszukiwarkę:) Spośród trzycyfrowej liczby postów quevasa na temat KK w Polsce na pewno wybierzesz coś wystarczająco interesującego:) To podaj jakieś słowo klucz. Jeżeli np. utkwiła ci w pamięci sytuacja, że quevas pomówił księdza z Koziej Wólki o gruby przekręt to wpiszę sobie w wyszukiwarkę frazę ,,Kozia Wólka'' i ten wpis pewnie znajdę. Wyszukiwanie po frazach ,,kościół'' czy ,,biskupi'' kompletnie mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 ministrant dalej mnie stalkuje? damn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 jestem u Arabów i chwalą się , że szejk wybudował całe miasto w 11 lat z mieszkaniami , sklepami , meczetem , lotniskiem ( itp itd ) a ja im na to że rządzi u nas partia PiS która w 6 lat odbudowała całą Polskę z ruin , nie uwierzycie - nie uwierzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 14 minut temu, Koelner napisał: jestem u Arabów Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 10 minut temu, julekstep napisał: ministrant dalej mnie stalkuje? damn Muszę ci zdradzić tajemnicę, wielce szanowny obrońco pedofili - tutaj każdy widzi twoje wysrywy i może je skomentować. Zwłaszcza jeżeli pomawiasz o innego usera o niezbyt rigczowe zachowanie. Nie wykluczam, że quevas mógł kiedyś powielić jakiegoś fejka z ,,Nie'' czy ,,Wyborczej'' dotyczącego KK. Poprosiłem jednak o podanie jakiegoś przykładu, bo sam osobiście pamiętam tylko jedną taką sytuację. Jeżeli było ich sporo (co sugerujesz) to ich przywołanie nie powinno być żadnym większym problemem. Jeżeli natomiast bezpodstawnie pomawiasz innego usera w tym samym poście w którym psioczysz na bezpodstawne pomawianie księży (LOL) to naprawdę nieźle się zaorałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 49 minut temu, fluber napisał: Chyba byś się mocno zdziwił:) Abolutnie nie. Takie dopłaty mogą być stosowane jeśli są powszechne i nie pomagają wybranej firmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Publiczny onanista oraz ochroniarz Sasina dostali dyrektorskie fuchy w Poczcie Polskiej. Niedługo pewnie zatrudnią tam julka albo @Deltuś Tomasz Frątczak do niedawna robił błyskotliwą karierę jako działacz PiS i bliski współpracownik ministra spraw wewnętrznych Mariusza Kamińskiego. Był m.in. szefem jego gabinetu, rzecznikiem CBA i inspektorem NIK Pod koniec 2016 r. Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy uznał go winnym trzech wykroczeń, polegających na publicznym obnażaniu się oraz onanizowaniu na terenie jednego z warszawskich parków Jak ustalili dziennikarze Onetu, już w 2017 r. rozpoczął pracę w lubelskim oddziale Poczty Polskiej w dziale obronności i zarządzania kryzysowego na stanowisku zarządzania ciągłością biznesu Ostatnio głośno o Poczcie Polskiej zrobiło się, gdy wyszło na jaw, że na intratnym kierowniczym stanowisku został tam zatrudniony Łukasz Nowakowski, były funkcjonariusz Służby Ochrony Państwa i osobisty, zaufany ochroniarz Jacka Sasina, ministra przekształceń własnościowych. Okazało się też, że sprawa może mieć związek z wakacyjnym wyjazdem Sasina do Hiszpanii z dwoma funkcjonariuszami SOP i wąską grupą znajomych. Wyjazd był ukrywany przed opinią publiczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Agnieszka Szpila autorka książki Heksy Właśnie usłyszałem o tym u Stanowskiego Nie będę spamowal, obejrzyjcie ostatnie 6 min dziennikarskiego zera Polecam i ide po tatarak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) https://twitter.com/mbank_research/status/1453996266975866882 Dobijemy do marca do 10%? Dla kontrastu znalazłem mojego nowego top5-top 10 tej kadencji, mimo sporej konkurencji. https://twitter.com/prestiz_pogarda/status/1453855874330636289 Edytowane 29 Października 2021 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Cytat Przewodniczący Platformy Obywatelskiej deklaruje, że w razie zwycięstwa opozycji w wyborach zagłosuje za Trybunałem Stanu dla Jarosława Kaczyńskiego, poprze także usunięcie z urzędu prezydenta Andrzeja Dudy. I kto tu sie odkleił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 31 minut temu, fluber napisał: I kto tu sie odkleił? Czekaj czekaj Co mówił Kaczyński i s-ka przed przejęciem władzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) 14 minut temu, josephnba napisał: Czekaj czekaj Co mówił Kaczyński i s-ka przed przejęciem władzy? Że postawi Tuska przed Trybunałem Stanu i odwoła Komorowskiego z fotela prezydenta? Nie przypominam sobie:) Tzn. może któryś z tych wariatów ziobrowskich coś tam dowalił, ale Kaczyński chyba nic takiego nie mówił?:) Edytowane 29 Października 2021 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Polecam obejrzeć, warto poświęcić te 30 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 1 godzinę temu, fluber napisał: I kto tu sie odkleił? skoro caly plan programowy PO na czas bycia w opozycji opiera sie na 'odsunac pis od wladzy' to w sumie co dziwnego w tym ze caly ich plan programowy w potencjalnym rzadzie bedzie opierac sie na 'posunac pis do odpowiedzialnosci'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Pamiętam jak niektóre pisiory głosiły, że jeżeli ktoś krytykuje rząd to powinien przestać pobierać 500plus. To ja teraz proponuję, żeby kary od TSUE płacił wyłącznie elektorat PiS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 3 godziny temu, quevas napisał: przecież 24 godziny po przegranych wyborach Kaczyński, Duda, Morawiecki i parunastu innych liderów reżimu wyczarterowanym samolotem białoruskim uciekną do Rosji a sądzić jakiegoś Suskiego, mniejsza frajda niż z okazji doniesień plotkarskich portali pokazujących go przy jedynej robocie jaką dostanie w Polsce, czyli wybieraniu łopatą spod słonia w zoo Jaką Ty masz robotę, ze uważasz prace w ZOO za uwłaczającą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 3 minuty temu, RappaR napisał: Jaką Ty masz robotę, ze uważasz prace w ZOO za uwłaczającą? Ja czasem myślę, że to pisowski troll , który swoim przekazem dnia ma zohydzić ludziom opozycję ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi