julekstep Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Teraz, jack napisał: Rydzyk jest słabszy? no zakładam że jesteś od niego silniejszy ale mogę się mylić! wtedy sorry i własnym ciałem Cię ochronię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 5 minut temu, Koelner napisał: kto był inicjatorem tej akcji? Tego nie wiedziałem https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/autor-akcji-zabierz-babci-dowod-wycofuje-sie-ze-swego-pomyslu Zawsze kojarzyłem to ze Skibą. A on wiadomo, że jest bardzo poważny. 1 minutę temu, julekstep napisał: no zakładam że jesteś od niego silniejszy ale mogę się mylić! wtedy sorry i własnym ciałem Cię ochronię! Od Bidena też jestem silniejszy lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) 2 minuty temu, jack napisał: Od Bidena też jestem silniejszy lol Nie widzialem zebys pisal brzydko/klamliwie na Bidena - ale zachowam czujnosc! Edytowane 14 Października 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Nie widzialem zebys pisal brzydko/klamliwie na Bidena - ale zachowam czujnosc! nie widzisz różnicy w ataku słowem pisanym od ataku fizycznego? Może raczej Tobą powinien się ktoś zaopiekować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 7 minut temu, fluber napisał: Nie wiem, ale pamiętam wystarczająco dobrze kto ja propagował:) to już cienko musi być w obozie władzy jeśli wyciąga się jakiś tani głupi żart z przed kilkunastu lat aby oczernić kogoś kto to niby propagował w pojedynczej wypowiedzi :) 5 minut temu, jack napisał: Tego nie wiedziałem https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/autor-akcji-zabierz-babci-dowod-wycofuje-sie-ze-swego-pomyslu Zawsze kojarzyłem to ze Skibą. A on wiadomo, że jest bardzo poważny. kojarzę ,że Tusk coś wrzucił z beretami , w sumie jest to dużo bardziej delikatne i może nawet nie zabawne ale głupie niż wyzywanie z mównicy sejmowej kogoś od morderców , zdrajców ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) 3 minuty temu, jack napisał: nie widzisz różnicy w ataku słowem pisanym od ataku fizycznego? Może raczej Tobą powinien się ktoś zaopiekować no jesli chodzi o atak slowem pisanym to Rydzyk to juz w ogolu przebiedulinek jebany od poczatku 90's przez środowisko GW bo Adas mu zazdroscil ze tamten umial sam swoja media zrobic a nie musial dostac samograja od Panstwa Edytowane 14 Października 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: a nie musial dostac samograja od Panstwa Dziadzia od Srebrnej pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 4 minuty temu, Koelner napisał: to już cienko musi być w obozie władzy jeśli wyciąga się jakiś tani głupi żart z przed kilkunastu lat aby oczernić kogoś kto to niby propagował w pojedynczej wypowiedzi Nie wiem kto to teraz wyciąga w obozie władzy. My się tutaj po prostu śmiejemy z Was, że minęło paręnaście lat i teraz nawiedzone, zmanipulowane babcie są spoko, jeżeli mówią tak jak Wy myślicie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 4 minuty temu, jack napisał: Dziadzia od Srebrnej pozdrawia ehh każdą dyskusję sprowadzisz do 'A BO KACZYŃSKI....' nawet jak jest o innym dziadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Teraz, julekstep napisał: ehh każdą dyskusję sprowadzisz do 'A BO KACZYŃSKI....' nawet jak jest o innym dziadku? Łączę fakty. Już wiem skąd ta miłość do Jarosława Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 1 minutę temu, Deltuś napisał: w pierwszych dniach powstania padali jak muchy a ty nazywasz to zabawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 1 godzinę temu, jack napisał: Mieszasz 2 systemy walutowe. Czym innym jest rydzykowy kontent dla staruszków a czym innym wyciąganie przez Rydzyka pieniędzy z kasy państwowej na różnego rodzaju "przedsięwzięcia". Zdaje się, że koncesja Rydzyka ma i zawsze miała się dobrze a o majątki przekazane "na radio" pretensje mogą mieć tylko niedoszli spadkobiercy. To Ty piszesz o pieniądzach Rydzyka, nie ja. Godzinę temu, Koelner napisał: Niom za Kopacz ( która dla mnie była/jest dramatem ) była lepsza niż za Jarka 13 godzin temu, starYfaN napisał: Jak znam gnoma, to raczej w sensie, że oceniając ciastko po opakowaniu i nie umiejąc czytać, można opi.....ć słonego suchara, będąc przeświadczonym, że zjada się piernik w czekoladzie mlecznej. Żeby się nie powtarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 13 minut temu, jack napisał: Łączę fakty. Już wiem skąd ta miłość do Jarosława ehh ci ludzie INTELEKTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 https://www.money.pl/gielda/kryzys-na-rynku-gazu-ceny-dramatycznie-rosna-a-zapasy-sie-koncza-6693657317305152a.html Jak tam spojrzenie na terminale i magazyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 27 minut temu, fluber napisał: Nie wiem kto to teraz wyciąga w obozie władzy. My się tutaj po prostu śmiejemy z Was, że minęło paręnaście lat i teraz nawiedzone, zmanipulowane babcie są spoko, jeżeli mówią tak jak Wy myślicie:) dlaczego z "Was"? to ja się śmiałem z moherów oraz popierałem te akcje? proszę wyjdź z tego szufladkowa albo usuń twittera ;] ( najlepiej jedno i drugie ) 9 minut temu, starYfaN napisał: Żeby się nie powtarzać. nie musisz powtarzać ,że często jesz słone suchary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 5 minut temu, Deltuś napisał: Takie było podejście młodzieży, infantylne i bardzo naiwne - Niemcy są słabi, poddadzą się szybko, Anglicy i Sowieci pomogą. tak - młodzież bywa infantylna, takie jej prawo (niektórzy walczą z okupantem, inni z bigpharmą - jakie czasy taki bunt) co nie zmienia faktu że nazywanie tego 'zabawą' jest zwykłym kutasiarstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) 4 minuty temu, quevas napisał: podtrzymywanie 90-letniej pani - wykorzystywanie staruszki Bo o "podtrzymywanie" niechybnie tutaj chodziło Ciekawe ile staruszek pan po prawej "podtrzymuje" na co dzień. Niech go Bóg, domem spokojnej starości w nagrodę obsypie. Edytowane 14 Października 2021 przez starYfaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 3 minuty temu, quevas napisał: zasadniczo, trudno stwierdzić "o co chodziło", gdyż Czcigodny nie sformułował aktu oskarżenia i pozostawił swobodę interpretacji na podstawie fotografii O hipokryzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Na własną odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 2 minuty temu, Cardi napisał: Na własną odpowiedzialność. Mam nadzieję że tak nam dopomóż Tusk się przyjmie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi