fluber Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: xDDDD Czekałem na to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 28 minut temu, fluber napisał: Czekałem na to! jeszcze jasnowidz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Tak w sumie czytając ten temat strasznie brakuje mi Darkonzy - nikt na tym forum nie nauczył mnie tyle i nie pozwolił na tyle spraw spojrzeć z innej perspektywy jak on. Wiem, że często sam trollował, dochodził do bzdurnych wniosków, ale jednocześnie miał strasznie szerokie horyzonty i potrafił pokazać rzeczy z całkiem innej perspektywy. Teraz to właśnie nakurwiliśmy 5 stron tematu o tym, że Fluber nie lubi jeździć autem po mieście i biega maratony. No k****... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 32 minuty temu, fluber napisał: Oczywiście że nie ma. Ja też taki nie jestem. 33 minuty temu, Koelner napisał: w dodatku naciągacz Skoro sam nie jest idealny, a innych za pieniądze uczy jak być idealnym to występują znamiona oszustwa, Dodatkowo sam bezkrytycznie popiera partię, której wódz naczelny robi sobie niewybredne żarty z osób LGBT , a podlegający mu prezydent określa te osoby jako podludzi, ale mnie za podlajkowanie posta ze słowem "pedał" nazywa homofobem to nic innego jak obłuda . Jeszcze używa epitetów typu parszywy pod adresem innych użytkowników forum , a sam nagminnie pisze donosy do moderacji kiedy ktoś o wiele delikatniej urazi jego przerośnięte ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Czyli Fluber jest coachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Czyli Fluber jest coachem Nie, ale blisko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 2 minuty temu, mayor napisał: podlegający mu prezydent określa te osoby jako podludzi Kłamstwo, nigdy tak nie powiedział 2 minuty temu, mayor napisał: a innych za pieniądze uczy jak być idealnym to występują znamiona oszustwa, Nigdzie nie wspomniał, ze uczy innych jak być idealnym - znowu kłamstwo 2 minuty temu, mayor napisał: Dodatkowo sam bezkrytycznie popiera partię, której wódz naczelny robi sobie niewybredne żarty z osób LGBT Wielokrotnie krytykował PiS, znowu kłamstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Uderz w stół ,a Komitet Obrony Złajdaczonej Prawicy się odezwie.,Wszyscy za jednego,jeden za wszystkich , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 22 minuty temu, RappaR napisał: Tak w sumie czytając ten temat strasznie brakuje mi Darkonzy - nikt na tym forum nie nauczył mnie tyle i nie pozwolił na tyle spraw spojrzeć z innej perspektywy jak on. Wiem, że często sam trollował, dochodził do bzdurnych wniosków, ale jednocześnie miał strasznie szerokie horyzonty i potrafił pokazać rzeczy z całkiem innej perspektywy. trochę tak i trochę nie -> był mega męczący jak nawet udowodniło mu się danym że się myli i jednak narracja że ktoś mordował mln ale chciał dobrze była męcząca. mi brakuje bardziej vazgiego i jego elastycznego pióra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 7 minut temu, Koelner napisał: trochę tak i trochę nie -> był mega męczący jak nawet udowodniło mu się danym że się myli i jednak narracja że ktoś mordował mln ale chciał dobrze była męcząca. mi brakuje bardziej vazgiego i jego elastycznego pióra Yup - strasznie nie potrafił przyznać się do błędu, często wypowiadała się na czymś, na czym się nie zna, ale jednocześnie - pisał rzeczy, których u innych bym nie przeczytał. Mądrości Vasqueza przeczytam pod każdym postem na FB sokuzburaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Plis, Darkonza potrafil bronic Mejze, bo jego zdaniem to dobry biznesemen. O ile faktycznie, moze wywolac cos takiego ''noo, nigdy bym tak nie pomyslal'', tak bardziej imo wywoluja takie opinie ''co ty pierdolisz czlowieku''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 26 minut temu, mayor napisał: Uderz w stół ,a Komitet Obrony Złajdaczonej Prawicy się odezwie.,Wszyscy za jednego,jeden za wszystkich , Niee. Właśnie linczują Flubera za to, że jest bardziej świętojebliwy od Matki Boskiej, a ja im tylko kibicuję. Tutaj pisałem nie z obowiązków członka Komitetu, a z czystej przyjemności dojebania Tobie Teraz, Reikai napisał: Plis, Darkonza potrafil bronic Mejze, bo jego zdaniem to dobry biznesemen. O ile faktycznie, moze wywolac cos takiego ''noo, nigdy bym tak nie pomyslal'', tak bardziej imo wywoluja takie opinie ''co ty pierdolisz czlowieku''. Yup - często pierdolił, ale miał swoje perełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 ZROBIC AMNESTIE NA E-NBA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: ZROBIC AMNESTIE NA E-NBA! Jaka amnestię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1 minutę temu, ely3 napisał: Jaka amnestię? uwolnic wiezniow politycznych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 w sumie ciekaw jestem czy Darki kopiowałby tweety Korwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: uwolnic wiezniow politycznych! Których niby? Takowych nie mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 36 minut temu, mayor napisał: Uderz w stół ,a Komitet Obrony Złajdaczonej Prawicy się odezwie.,Wszyscy za jednego,jeden za wszystkich , @RappaR napisał wyłącznie w obronie najwyższej i uniwersalnej wartości - prawdy. Z tymi donosami to też nie wiem skąd wziąłeś info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1 minutę temu, ely3 napisał: Których niby? Takowych nie mamy vasquez, darkie, delta, ef i inni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: vasquez, darkie, delta, ef i inni! Ale wiesz że od 1 czerwca mogą pisać ale jakoś żaden nie wrócił. Mieli blokadę na 100 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi