Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 7 minut temu, RappaR napisał: Fascynuje mnie jak we wszystkim widzisz winę PiSu PO i SLD tysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Podobno Pinokio opitolił dziś Hołecką w Wiadomościach, że się dała wprowadzić w narrację opozycji gdy mówi o dużych pieniądzach z KPO dla Polski. Powiedział, że w rzeczywistości chodzi o 120-130 mld złotych. I teraz pytanie: kiedy kłamał ? Odpowiedzi: A: Dziś B: Wtedy https://subiektywnieofinansach.pl/europejski-fundusz-odbudowy-czyli-miliardy-euro-na-zielone-i-cyfrowe-inwestycje/ C.W obu przypadkach Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 5 minut temu, Sebastian napisał: Podobno Pinokio opitolił dziś Hołecką w Wiadomościach, że się dała wprowadzić w narrację opozycji gdy mówi o dużych pieniądzach z KPO dla Polski. Powiedział, że w rzeczywistości chodzi o 120-130 mld złotych. I teraz pytanie: kiedy kłamał ? Odpowiedzi: A: Dziś B: Wtedy https://subiektywnieofinansach.pl/europejski-fundusz-odbudowy-czyli-miliardy-euro-na-zielone-i-cyfrowe-inwestycje/ C.W obu przypadkach Może wie o jakichś karach o których my jeszcze nie wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 coraz bardziej podoba mi się ten nasz premier. był taki ciamciaramcia, typowy urzędasek któremu nazwisko zbudowało karierę a potrafi dojebać do pieca pod publikę lepiej niż w primie Donaldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 25 minut temu, Koelner napisał: coraz bardziej podoba mi się ten nasz premier. był taki ciamciaramcia, typowy urzędasek któremu nazwisko zbudowało karierę a potrafi dojebać do pieca pod publikę lepiej niż w primie Donaldek W top ile polityków III Rzeczpospolitej byl według Ciebie Kornel Morawiecki w latach 90 i 00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 6 godzin temu, RappaR napisał: W top ile polityków III Rzeczpospolitej byl według Ciebie Kornel Morawiecki w latach 90 i 00? a nie wiem dobrze zaorana idiotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 50 minut temu, Koelner napisał: a nie wiem dobrze zaorana idiotka Niby zaorana ale poczytaj komentarze pod tym twittem, plemienna wojna przesłania wszystko. Pisałem już, że Polacy to głupi naród i łatwo zbiera się kolejne dowody na potwierdzenie tej tezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 58 minut temu, Koelner napisał: a nie wiem W latach 90-tych miał startować w wyborach prezydenckich, ale nie zebrał podpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 16 minut temu, Sebastian napisał: Niby zaorana ale poczytaj komentarze pod tym twittem, plemienna wojna przesłania wszystko. Pisałem już, że Polacy to głupi naród i łatwo zbiera się kolejne dowody na potwierdzenie tej tezy. przecież to samo jest tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Szykujcie się na podwyżki cen wszystkiego. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Podwyzka-cen-pradu-Tauron-podnosi-stawke-energii-elektrycznej-8394512.html 5 minut temu, Koelner napisał: przecież to samo jest tutaj A czy ja kiedyś pisałem inaczej ? To Fluber uważa, że tutaj jest lepiej ja wcale nie, widzę co piszecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 32 minuty temu, fluber napisał: W latach 90-tych miał startować w wyborach prezydenckich, ale nie zebrał podpisów Zocha Paryła też by pewnie sama nie uzbierała a raczej nie narzeka. Nie mylcie znajomości z rozpoznawalnością wśród społeczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Teraz, jack napisał: Zocha Paryła też by pewnie sama nie uzbierała a raczej nie narzeka. Nie mylcie znajomości z rozpoznawalnością wśród społeczeństwa. Kornel Morawiecki w ostatnich 10 latach życia był znany z tego że jest ojcem prezesa banku zachodniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Kornel Morawiecki w ostatnich 10 latach życia był znany z tego że jest ojcem prezesa banku zachodniego nie pierdol znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Teraz, fluber napisał: Kornel Morawiecki w ostatnich 10 latach życia był znany z tego że jest ojcem prezesa banku zachodniego Tia, a Sebastian Kulczyk doszedł do fortuny roznosząc ulotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Dramat się odpierdala, Anwil stanął. Tego nie grali. W poniedziałek ceny gazu w holenderskim hubie TTF sięgnęły 270-280 euro za MWh, po wzroście o ok. 15 proc. w ciągu jednego dnia. We wtorek rano za 1 MWh gazu z dostawą we wrześniu w holenderskim hubie TTF trzeba było zapłacić 284,25 euro po wzroście o 2,7 proc. Z kolei w kontraktach październikowych cena gazu rosła o 2,99 proc., do 288,5 euro za MWh. Raczej jednak cena gazu ma wpływ na wstrzymanie produkcji nawozów i nie jest to pierwsze wyłączenie instalacji Anwilu w tym roku podyktowane cena rynkowa gazu ,pierwsze wyłączenie miało miejsce jak symulowana kwota tony saletry miała dobijać do 5 tys zł za tonę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 4 minuty temu, Koelner napisał: nie pierdol znowu 4 minuty temu, jack napisał: Tia, a Sebastian Kulczyk doszedł do fortuny roznosząc ulotki Wy naprawdę kupiliście to że Kornel Morawiecki to jakiś wielki polityk? Po 1990 albo nie mógł się zarejestrować do jakichkolwiek wyborów albo jak udało się wystartować to zebrał 20 tysięcy głosów. Gościu do emerytury uczył fizyki i analizy matematycznej na polibudzie i co chwile nieudanie startował w wyborach. Obraził się na okrągły stół co spowodowało kompletne odcięcie od polityki. Młody Morawiecki odciął się od poglądów ojca dawno temu. Byli skonfliktowani politycznie bo Kornel zawsze był wierny poglądom choćby przez to miał nie mieć żadnej kariery a Mateusz mógł doradzać po i przymilac się do PiS byle realizować swoje wizje. Robienie z kornela jakiegoś wielkiego polityka świadczy o tym że nie znacie najnowszej historii zbyt dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 jakiego wielkiego? był znany oraz rozpoznawalny jak Gwiazda czy Wyszkowski którzy pewnie też nie zebraliby głosów. Nie rób z niego jakiegoś noname i american dream od pucybuta, dlatego powtórzę Ci - nie pierdol . podaj mi prezesa ING Bank bez wiki lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: jakiego wielkiego? był znany oraz rozpoznawalny jak Gwiazda czy Wyszkowski którzy pewnie też nie zebraliby głosów. Nie rób z niego jakiegoś noname i american dream od pucybuta, dlatego powtórzę Ci - nie pierdol . podaj mi prezesa ING Bank bez wiki lol Gdzie są dzieci wyszkowskiego? Gdzie są trzy siostry Morawieckiego? Kto z potomków tej grupy opozycjonistów negujacych okrągły stół zrobił jakąkolwiek karierę poza mateuszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 18 minut temu, fluber napisał: Gdzie są dzieci wyszkowskiego? Gdzie są trzy siostry Morawieckiego? Kto z potomków tej grupy opozycjonistów negujacych okrągły stół zrobił jakąkolwiek karierę poza mateuszem Wałęsy też wszystkie nie zrobiły ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 32 minuty temu, Koelner napisał: podaj mi prezesa ING Marek Kondrat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi