Cardi Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 3 minuty temu, josephnba napisał: Łatwiej ganiać kolorowych niż dawać dupy dlatego też bosaków jest więcej w parlamencie Nie będę wnikał skąd masz porównanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Godzinę temu, josephnba napisał: Bosak budował swój kapitał na wykrzykiwaniu rasistowskich haseł na marszach Braun na poszukiwaniu się kondomium Ich ukończone studia nie miały żadnego znaczenia w tych "przedsięwzięciach" Nie trzeba do tego wykształcenia To tak jak Ty na tym forum, z wielką dumą opowiadając nie dawno o swoje pogardzie, którą darzysz od zawsze wszystkich Rosjan, tylko ze względu na ich narodowość. Ksenofobia, rasizm, homofobia 100%. Jobbik&JosephKOnfa, JosephKOnfa&Jobbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Trzeba przyjąć euro dla ochrony przed inflacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 9 godzin temu, josephnba napisał: Ale to po tym jak mi włosy wypadły haha , jak slysze rudy odrazu blok ekipa mi wjeżdża na pełnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 2 godziny temu, Pan A. napisał: To tak jak Ty na tym forum, z wielką dumą opowiadając nie dawno o swoje pogardzie, którą darzysz od zawsze wszystkich Rosjan, tylko ze względu na ich narodowość. Ksenofobia, rasizm, homofobia 100%. Jobbik&JosephKOnfa, JosephKOnfa&Jobbik Jak zostanę posłem to faktycznie porównanie będzie zasadne A tak to gówno wart przytyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Ależ wolny rynek brutalnie zweryfikował:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 8 minut temu, fluber napisał: Ależ wolny rynek brutalnie zweryfikował:) A co to ma wspólnego z "wolnym rynkiem"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Teraz, starYfaN napisał: A co to ma wspólnego z "wolnym rynkiem"? No Konfa może wynająć pomieszczenia od fanów konfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 2 minuty temu, starYfaN napisał: A co to ma wspólnego z "wolnym rynkiem"? No raczej nie opłaca się brać kasy od Brauna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: No raczej nie opłaca się brać kasy od Brauna:) Pecunia non olet, na wolnym rynku Tyle, że tutaj jest bardzo olet, a niekoniecznie pecunia Ps. Na Węgrzech, Białorusi, Słowacji, Litwie, Ukrainie. W Niemczech, Rosji, Francji itd. W interpretacji Netflixa będzie w Węgrzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 3 godziny temu, RappaR napisał: Trzeba przyjąć euro dla ochrony przed inflacją Czy w innych krajach też wpadły działania typu tarcza inflacyjna? Ciekaw też jestem jak kalkulowali cenę paliwa bo pod koniec Lutego mieliśmy na pewno +7 pln, więc ciekawe jak to było liczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Społeczeństwo zrobiło z konfederacją to samo co z galą Najmana i słowika Kaska przestanie się zgadzać to szybko dostrzeżemy jak solidne podstawy ma ten populistyczny ksenofobiczny twór A do 11go listopada daleko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 17 minut temu, RappaR napisał: Niesmaczne. 5 minut temu, P_M napisał: Czy w innych krajach też wpadły działania typu tarcza inflacyjna? Ciekaw też jestem jak kalkulowali cenę paliwa bo pod koniec Lutego mieliśmy na pewno +7 pln, więc ciekawe jak to było liczone. Bez wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) 2 minuty temu, starYfaN napisał: Niesmaczne. Zdrajcy ci szkoda? Sam sobie wybrał drogę, nikt go do niczego nie zmuszał Szkoda to mi jego rodziny, która spotkała się z ostracyzmem spowodowanym jego haniebnym zachowaniem Edytowane 18 Marca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Teraz, josephnba napisał: Zdrajcy ci szkoda? nie szkoda ale jego morda powoduje odruch wymiotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Koleś spiedolil przez granicę chcąc uniknąć skazania za przestępstwa popełnione w Polsce Karma is a bitch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 7 minut temu, starYfaN napisał: Niesmaczne Serio? Naprawdę mało kogo mi szkoda tak mało jak jego. Jestem przeciwny karze śmierci i uważam, że trzeba ratować każde życie, ale k**** jego opłakiwać nie będę 1 minutę temu, josephnba napisał: Koleś spiedolil przez granicę chcąc uniknąć skazania za przestępstwa popełnione w Polsce Karma is a bitch Jeszcze zdradził kraj, szkodził swoim byłym kolegom z wojska. Sporo tego było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 2 minuty temu, josephnba napisał: Koleś spiedolil przez granicę chcąc uniknąć skazania za przestępstwa popełnione w Polsce Karma is a bitch 1 minutę temu, RappaR napisał: Serio? Naprawdę mało kogo mi szkoda tak mało jak jego. Jestem przeciwny karze śmierci i uważam, że trzeba ratować każde życie, ale k**** jego opłakiwać nie będę Jeszcze zdradził kraj, szkodził swoim byłym kolegom z wojska. Sporo tego było Serio. Pobił rodzinę, chyba matkę. Moim zdaniem powinien być zbadany, osądzony i skazany. Tutaj Polska dała ciała. Irytujące jest to, że dzban pokroju Łukaszenki robi nam na tym masę szamba, po czym prawdopodobnie jeszcze oskarży o morderstwo. Nikomu nie zależy tak na wałkowaniu tematu, jak Putinowi, kołchoz to jedynie nadworny wojewoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi