Qbajag Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Jeżeli jeszcze nie słyszeliście, to według kurdupla z Żoliborza, protesty są sterowane i zorganizowane specjalnie po to by zaatakować Kościół, a co za tym idzie zniszczyć naród Polski. Kaczyński właśnie ogłosił, że każdy biorący udział w protestach jest wrogiem narodu Polskiego i dąży do jego zniszczenia. Gratuluję retoryki rodem z PRL. W każdym razie w piątek jestem na marszu, a nazywanie mnie przez PiSiego kurdupla wrogiem narodu to dla mnie komplement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 11 minut temu, julekstep napisał: kiedy osoba A pisze lewica zrobi X a potem lewica robi X to imho lewica tej osoby nie trolluje ale jak wiemy masz swój własny specyficzny słowniczek (który nijak ma się do tego oficjalnego) Do Twojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 3 minuty temu, Qbajag napisał: Jeżeli jeszcze nie słyszeliście, to według kurdupla z Żoliborza, protesty są sterowane i zorganizowane specjalnie po to by zaatakować Kościół, a co za tym idzie zniszczyć naród Polski. Kaczyński właśnie ogłosił, że każdy biorący udział w protestach jest wrogiem narodu Polskiego i dąży do jego zniszczenia. Z pierwszego nie wynika drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Różnie mnie, moją rodzinę czy przyjaciół Kaczyński nazywał, ale wrogiem narodu Polskiego, który próbuje go zniszczyć to jeszcze chyba nie 3 minuty temu, fluber napisał: Z pierwszego nie wynika drugie. Fluber posłuchaj dokładnie oświadczenia Kaczyńskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 2 minuty temu, Qbajag napisał: Różnie mnie, moją rodzinę czy przyjaciół Kaczyński nazywał, ale wrogiem narodu Polskiego, który próbuje go zniszczyć to jeszcze chyba nie Obawiam się że Kaczyński nie tylko nie obrażał Ciebie i Twojej rodziny ani nawet nie wie o Twoim istnieniu:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 https://wiadomosci.wp.pl/strajk-kobiet-w-calej-polsce-ogloszono-szereg-postulatow-jest-jeden-glowny-cel-6569215479274272a Cytat Ogłoszono postulaty. Główny z nich to dymisja rządu. Stwierdzono, że ludzie będą na ulicach dopóki rząd nie ustąpi. Wśród innych żądań są też całkowite rozdzielenie Kościoła od państwa, zmiany w TK, więcej pieniędzy dla ochrony zdrowia. - Rząd ma spełnić postulaty, ale i tak ich nie spełni, dlatego chcemy dymisji rządu - powiedziała Lempart. było do przewidzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 1 minutę temu, airmax napisał: https://wiadomosci.wp.pl/strajk-kobiet-w-calej-polsce-ogloszono-szereg-postulatow-jest-jeden-glowny-cel-6569215479274272a było do przewidzenia Jak rząd poda się do dymisji i powołana nowy z Jarosławem jako premierem to wrócą do domów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 2 minuty temu, fluber napisał: Obawiam się że Kaczyński nie tylko nie obrażał Ciebie i Twojej rodziny ani nawet nie wie o Twoim istnieniu:/ No tak obraził jakichś tam niewidzialnych i nieistniejących ludków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Teraz, Qbajag napisał: No tak obraził jakichś tam niewidzialnych i nieistniejących ludków Nie, polityków opozycji. I to wiele razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 2 minuty temu, fluber napisał: Nie, polityków opozycji. I to wiele razy. No to i mnie. Co prawda z czynnej polityki się parę lat temu wycofałem, ale nadal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 1 minutę temu, Qbajag napisał: No to i mnie. Co prawda z czynnej polityki się parę lat temu wycofałem, ale nadal... Czyli nie Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 No dobra a co z dziećmi poczętymi gwałtem? Przecież one są zdrowe i mogą żyć normalnie więc tym bardziej Kaja Godek powinna o nie walczyć. Czegoś nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 3 minuty temu, fluber napisał: Czyli nie Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 2 minuty temu, jack napisał: No dobra a co z dziećmi poczętymi gwałtem? Przecież one są zdrowe i mogą żyć normalnie więc tym bardziej Kaja Godek powinna o nie walczyć. Czegoś nie rozumiem? Przecież walczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 4 minuty temu, jack napisał: No dobra a co z dziećmi poczętymi gwałtem? Przecież one są zdrowe i mogą żyć normalnie więc tym bardziej Kaja Godek powinna o nie walczyć. Czegoś nie rozumiem? Oczywiście i przecież Kaja o to walczy, chociaż to bodajże tylko 2 przypadki rocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 2 minuty temu, jack napisał: No dobra a co z dziećmi poczętymi gwałtem? Przecież one są zdrowe i mogą żyć normalnie więc tym bardziej Kaja Godek powinna o nie walczyć. Czegoś nie rozumiem? Przecież walczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 6 minut temu, julekstep napisał: Przecież walczy? No jak walczy? To nie mogła wszystkich wrzucić do TK tylko najpierw prywatę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 1 minutę temu, jack napisał: No jak walczy? To nie mogła wszystkich wrzucić do TK tylko najpierw prywatę? A to Kaja złożyła wniosek do TK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Ta Kaja to jakaś fajna dupa, że tyle o niej w tym temacie ? Edytowane 27 Października 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Teraz, Koelner napisał: Ta Kaja to jakaś fajna dupa, że tyle o niej w tym temacie ? Twój typ chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi