Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Najważniejsze, że rząd radzi "aby bronić się w razie ostateczności". Wyjątkowo podłych rządzących mamy i ich propagandowe media. Putin i Zeleński z tym ich calym sowieckim gównem to przy nich słodziaki.

10 godzin temu, jack napisał(a):

.

Incelom odpierdala a nagonka na Ukraińców i kobiety. 

Co to za nagonka na kobiety?

10 godzin temu, ely3 napisał(a):

. Najpierw dwóch neonazistów z Sosnwca i Będzina zaaresztowano bo szykowali zamachy w szkołąch. 

To jest niesamowite jak fajnupolactwu serwuje się przekaz o złych neonazistach z Poski a równocześnie usprawiedliwia się neonazistowskie ciągoty na Ukrainie i wśród mniejszości ukraińskiej w Polsce.

Żeby potem nie okazało się, że dzieciaki grały w HoI

8 godzin temu, DLT_Braddock napisał(a):

Najważniejsze, że rząd radzi "aby bronić się w razie ostateczności". Wyjątkowo podłych rządzących mamy i ich propagandowe media. Putin i Zeleński z tym ich calym sowieckim gównem to przy nich słodziaki.

Dokładnie, polecam wątek 

1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a):

Aha. To jest ta nagonka. Okeeeeeeej. Czyli dział Inne natychmiast do zamknięcia. Napisz do Gawkoskiego w tej sprawie. 

Dziecka nie wysłałeś dziś do szkoły z powodu medialnego skretynienia? A w poniedziałek będzie już ok?

Ja tylko twierdzę, że poszukiwania zagrożeń tego świata koncentrujecie nie tam gdzie ono faktycznie jest. A jeśli TY uważasz, że przekraczacie granice to możesz zgłaszać. We mnie tego nie wmuszaj bo to znowu wygląda jak wznoszenie chochoła.

https://www.rmf.fm/styl-zycia/news,n1020984,gdy-przyjdzie-alert-rcb-nie-odbierzesz-dziecka-ze-szkoly-nowe-wytyczne-ministerstwa.html

Władza wypowiedziała wojnę psychologiczną własnemu społeczeństwu.

Godzinę temu, jack napisał(a):

Ja tylko twierdzę, że poszukiwania zagrożeń tego świata koncentrujecie nie tam gdzie ono faktycznie jest. 

A gdzie jest? W ruchach - nazywanych w mediach - anty, ekster, ultra, neo????

19 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

A gdzie jest? W ruchach - nazywanych w mediach - anty, ekster, ultra, neo????

Każda organizacja czy ruch, która zamiast wyprowadzać ludzi ze skrzywienia jeszcze bardziej je pogłębia jest szkodliwa. 

A jeśli chodzi o zagrożenie dla mojej rodziny to na pewno większym zagrożeniem obecnie jest nie radzący sobie z oczekiwaniami gówniak, któremu ktoś szepcze do ucha, że jego problemem są kobiety czy lewacy (czyli potencjalnie każdy) niż Ukrainiec tylko dlatego, że urodził się w Ukrainie. 

Edytowane przez jack

7 minut temu, jack napisał(a):

Niesamowite w jakim kierunku poszliśmy jako społeczeństwo. W moim ogólniaku gdyby w randomowy dzien zrobili wszystkim przeszukanie to znaleźliby pewnie z kilkadziesiąt takich scyzoryków. Wariactwo 

54 minuty temu, fluber napisał(a):

Niesamowite w jakim kierunku poszliśmy jako społeczeństwo. W moim ogólniaku gdyby w randomowy dzien zrobili wszystkim przeszukanie to znaleźliby pewnie z kilkadziesiąt takich scyzoryków. Wariactwo 

Po pierwsze to są noże motylkowe a nie scyzoryki. Po drugie noszenie takiego noża do szkoły i chwalenie się nim w czasie, gdy następują ataki i trwa akcja policji jest oznaką skrajnej głupoty. Noszenie takiego noża na co dzień jest co najmniej dziwne. 

Ostrze z napisem "Śmierć Społeczniakom" z jednej strony budzi śmiech politowania a z drugiej świadczy o spierdolinie umysłowej zarówno jego twórcy jak i nabywcy. 

14 minut temu, jack napisał(a):

Po pierwsze to są noże motylkowe a nie scyzoryki. Po drugie noszenie takiego noża do szkoły i chwalenie się nim w czasie, gdy następują ataki i trwa akcja policji jest oznaką skrajnej głupoty. Noszenie takiego noża na co dzień jest co najmniej dziwne. 

Ostrze z napisem "Śmierć Społeczniakom" z jednej strony budzi śmiech politowania a z drugiej świadczy o spierdolinie umysłowej zarówno jego twórcy jak i nabywcy. 

Takie też mieli, ja chodziłem ze scyzorykiem. Generalnie chodzi mi o to, że społeczeństwo zrobiło się bardzo wystraszone.

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Takie też mieli, ja chodziłem ze scyzorykiem. Generalnie chodzi mi o to, że społeczeństwo zrobiło się bardzo wystraszone.

Czym innym jest noszenie scyzoryka a czym innym przynoszenie noża do szkoły i wyjmowanie go, bo nie sądzę, że ktoś wszystkich uczniów przeszukiwał, w czasie gdy trwa akcja policji. Powtarzam, głupotę trzeba tępić. 

Przynoszenie noża do szkoły jest głupotą i za Twoich czasów też było. Nóż to fatalne narzędzie do samoobrony za to świetnie nadaje się jako straszak do wymuszeń. Jak ktoś ma potrzebę chodzenia z nożem do szkoły to oznacza, że ma spory problem z głową. I nie pisz tylko, że nosi się go do obierania jabłek.

3 minuty temu, jack napisał(a):

Czym innym jest noszenie scyzoryka a czym innym przynoszenie noża do szkoły i wyjmowanie go, bo nie sądzę, że ktoś wszystkich uczniów przeszukiwał, w czasie gdy trwa akcja policji. Powtarzam, głupotę trzeba tępić. 

Przynoszenie noża do szkoły jest głupotą i za Twoich czasów też było. Nóż to fatalne narzędzie do samoobrony za to świetnie nadaje się jako straszak do wymuszeń. Jak ktoś ma potrzebę chodzenia z nożem do szkoły to oznacza, że ma spory problem z głową. I nie pisz tylko, że nosi się go do obierania jabłek.

Nie mieliśmy ani jednego wymuszenia w szkole. Z pewnością część brało go z powodu samoobrony, większość jednak raczej dla szpanu, albo z powodu chęci przynależności do jakiejś grupy (np fanów survivalu, wojska itp)

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Nie mieliśmy ani jednego wymuszenia w szkole. Z pewnością część brało go z powodu samoobrony, większość jednak raczej dla szpanu, albo z powodu chęci przynależności do jakiejś grupy (np fanów survivalu, wojska itp)

A ile pamiętasz ataków z użyciem noża na nauczycieli lub uczniów w Polskich szkołach w "Twoich czasach"?

13 minut temu, jack napisał(a):

A ile pamiętasz ataków z użyciem noża na nauczycieli lub uczniów w Polskich szkołach w "Twoich czasach"?

Wtedy zupełnie się nie interesowałem takimi statystykami. To już by trzeba było sprawdzić statystyki przestępstw popełnianych w szkołach 

2 godziny temu, fluber napisał(a):

to była jakaś szkoła specjalna?

czy 'randomowy dzień' przypadł na wyjazd na zieloną szkołę?

36 minut temu, fluber napisał(a):

no faktycznie subkulturę 'fanów survivalu' można było liczyć w setkach tysięcy! xD