Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Image

To tajk tam @P_M nadal wierzysz w te 30 ponad procent dla Pis i już nie pamiętam ile dla Rozwoju 15?

Przeciez te partie 80% swojego czasu pożytkują na wzajemne zwalczanie się i dogryzanie sobie. Rozwój zaczął od 7,5 a teraz średnio mu wychodzi 5,5%. Pis utracił ok 2-3 % od lipca.. Co ciekwa Korona Brauna też .

Ogólnie można sobie w ciemno założyć, że PSL jest dogadane z KO i pójdą w jednym bloku. Lewic z Razem na pewno nie i tylko ytanie co zrobi Rozwój bo samodzielny start wygląda samobójczo. 

Ogólnie przy takim ukladzie to wszystko zależy kto będzie 4 Brain czy Lewica. Bo w tej chwili KO z PSL w jednym bloku to ok 200 posłów. Lewice jako 4 daje ok 32 a jako 5 ok 25

17 minut temu, ely3 napisał(a):

Image

To tajk tam @P_M nadal wierzysz w te 30 ponad procent dla Pis i już nie pamiętam ile dla Rozwoju 15?

Przeciez te partie 80% swojego czasu pożytkują na wzajemne zwalczanie się i dogryzanie sobie. Rozwój zaczął od 7,5 a teraz średnio mu wychodzi 5,5%. Pis utracił ok 2-3 % od lipca.. Co ciekwa Korona Brauna też .

Ogólnie można sobie w ciemno założyć, że PSL jest dogadane z KO i pójdą w jednym bloku. Lewic z Razem na pewno nie i tylko ytanie co zrobi Rozwój bo samodzielny start wygląda samobójczo. 

Ogólnie przy takim ukladzie to wszystko zależy kto będzie 4 Brain czy Lewica. Bo w tej chwili KO z PSL w jednym bloku to ok 200 posłów. Lewice jako 4 daje ok 32 a jako 5 ok 25

Pis i Rozwój zachowują się jakby nie chcieli rządzić i może specjalnie to robią, bo ktokolwiek będzie rządził w następnej kadencji będzie w dupie.

23 minuty temu, jack napisał(a):

@DLT_Braddock znana jest już narodowość terrorystów atakujących od wczoraj nasze szkoły? 

Bądź poważny to nie jest temat do podgryzania.

Wożna  z podstawówki walczy o życie bo jakiś zjeb ją zaatakował

No i to nie jest od wczoraj. To pi razy drzwi od miesiąc. Najpierw dwóch neonazistów z Sosnwca i Będzina zaaresztowano bo szykowali zamachy w szkołąch. Potem jakiś Szwed wysłał donos na Polska Policje bo w czasie gry uczestnik z Polski napisał ,że szykuje zamach na Polską szkołę . I złapano 13 latka z Wąbrzeżna z bagnetem

Niestety atmosfera jest coraz gorsza. Z jednej strony dobrze ,że Polska Policja potrafi wyłapać większosć na etapie planowania ale ogólnie co się dzieje z tymi ludźmi. Najpierw fala atakó na Ukraińców ( ostatnio mniej bo jednak ludzie widzą skuteczne reakcje Policji i raczej nie chca iść siedzieć) to teraz fala ataków na szkoły

Pewne trochę to efekt nagłasniania podobnych spraw ale z drugiej strony to musi być ogólna atmosfera ,że młodzi chłopcy w ten sposób widza rozwiażanie swoich problemów czy frustracji

Mam nadzieje ,że Polska Policja zacznie wyłapywać nie tylko tych ale również polityków co podżegają do nienawiści bo to naprawdę sie wymyka i naprawdę nie chciałbym się zastnawiać czy szkoły moich córek sa bezpieczne 

Właśnie się pojawiło info ,że kobieta zmarła.. 

5 minut temu, ely3 napisał(a):

Bądź poważny to nie jest temat do podgryzania.

Wożna  z podstawówki walczy o życie bo jakiś zjeb ją zaatakował

No i to nie jest od wczoraj. To pi razy drzwi od miesiąc. Najpierw dwóch neonazistów z Sosnwca i Będzina zaaresztowano bo szykowali zamachy w szkołąch. Potem jakiś Szwed wysłał donos na Polska Policje bo w czasie gry uczestnik z Polski napisał ,że szykuje zamach na Polską szkołę . I złapano 13 latka z Wąbrzeżna z bagnetem

Niestety atmosfera jest coraz gorsza. Z jednej strony dobrze ,że Polska Policja potrafi wyłapać większosć na etapie planowania ale ogólnie co się dzieje z tymi ludźmi. Najpierw fala atakó na Ukraińców ( ostatnio mniej bo jednak ludzie widzą skuteczne reakcje Policji i raczej nie chca iść siedzieć) to teraz fala ataków na szkoły

Pewne trochę to efekt nagłasniania podobnych spraw ale z drugiej strony to musi być ogólna atmosfera ,że młodzi chłopcy w ten sposób widza rozwiażanie swoich problemów czy frustracji

Mam nadzieje ,że Polska Policja zacznie wyłapywać nie tylko tych ale również polityków co podżegają do nienawiści bo to naprawdę sie wymyka i naprawdę nie chciałbym się zastnawiać czy szkoły moich córek sa bezpieczne 

Sprawcą z wczoraj jest Jakub Z. Dziś jest kolejny atak w którym zginęła kobieta. Do tego policja udaremniła potencjalny atak w Sierpcu.

Incelom odpierdala a nagonka na Ukraińców i kobiety. Może jeszcze broń im dać? 

28 minut temu, ely3 napisał(a):

Który polityk podżegał do zabijania w szkołach?

19 minut temu, jack napisał(a):

Incelom odpierdala a nagonka na Ukraińców i kobiety.

gdzie ta nagonka na kobiety? (poza Rapparem w temacie Wojna Płci 🙃)

Godzinę temu, ely3 napisał(a):

Właśnie się pojawiło info ,że kobieta zmarła.. 

Masz na myśli krytykę diety planetarnej czy co konkretnie?

24 minuty temu, fluber napisał(a):

Podziwiam ten brak skrupułów 

Widzę,że Ty dostrzegasz tylko jeden przekaz

Image

A już nawet widziałem komentarze ,że to szkoła zarządzana przez PO 

Ja właśnie między innymi o czymś takim. O robienie Patroli obywatelskich chodzących po ulicach i wyłapujących imigrantów. Atmosfera w której to można robić samosądy i zastępować policję w rozwiązywaniu konfliktów. Tu nie chodzi o to ,że konkretnie ktoś każe atakowac szkoły. Ale o atmofserę w której podważa się zaufanie do instytucji publicznych o tworzenie atmosfery ,że niekótrzy ppolitycy bronią napastników 

Wolałbym by w takich sytuacjach następowało ogólne potępienie sprawców przestępstw oraz potępienia samosądów 

2 godziny temu, julekstep napisał(a):

gdzie ta nagonka na kobiety? (poza Rapparem w temacie Wojna Płci 🙃)

Możesz zacytować gdzie pisałem jakąkolwiek nagonkę? 

Ale zgadzam się z ograniczeniem samosądów.

https://krakow.tvp.pl/83499880/jakub-bochenski-posmiertnie-oczyszczony-z-zarzutu-gwaltu
każdy dziennikarz który go skrytykował i obsmarował w mediach powinien iść do więzienia, trzeba zacząć rozliczać samosądy 

11 minut temu, ely3 napisał(a):

Widzę,że Ty dostrzegasz tylko jeden przekaz

Image

A już nawet widziałem komentarze ,że to szkoła zarządzana przez PO 

Ja właśnie między innymi o czymś takim. O robienie Patroli obywatelskich chodzących po ulicach i wyłapujących imigrantów. Atmosfera w której to można robić samosądy i zastępować policję w rozwiązywaniu konfliktów. Tu nie chodzi o to ,że konkretnie ktoś każe atakowac szkoły. Ale o atmofserę w której podważa się zaufanie do instytucji publicznych o tworzenie atmosfery ,że niekótrzy ppolitycy bronią napastników 

Wolałbym by w takich sytuacjach następowało ogólne potępienie sprawców przestępstw oraz potępienia samosądów 

Ja wrzuciłem Tuska a Ty, żeby postawić znak równości, Sakiewicza. 

Na resztę spuszcze zasłonę milczenia 

5 godzin temu, jack napisał(a):

@DLT_Braddock znana jest już narodowość terrorystów atakujących od wczoraj nasze szkoły? 

Narodowość nic ci nie powie, trzeba pytać o imiona 😂ale JK jus znalazł rosyjski ślad 

4 godziny temu, jack napisał(a):

a nagonka na Ukraińców i kobiety. 

Jak zawsze trzymasz poziom na oddziale