DLT_Braddock Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ukraińcy i Polacy zgromadzili się, aby zapalić Płomień Braterstwa i oddać hołd żołnierzom Armii Ukraińskiej Republiki Ludowej. To nie rok 1950 tylko 2026. Dlaczego to zawsze są te same osoby? Te co podpisują absurdalne listy otwarte, noszą żonkile w kwietniu, wychwalają profesjonalizm Rosjan w pewnym śledztwie, przepraszają za Jedwabne i Kielce.... 9 godzin temu, jack napisał(a): Na „korzyść” Ukraińców działa statystyka, łatwiej na takiego trafić Wobec dziadka prowadzono wzmożone uczynności operacyjne, po czym sąd puścił go wolno. Teraz dzielne oddziały zatrzymały dwie drobniutkie blondyneczki? Kajdanki za splunięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 21 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Ukraińcy i Polacy zgromadzili się, aby zapalić Płomień Braterstwa i oddać hołd żołnierzom Armii Ukraińskiej Republiki Ludowej. To nie rok 1950 tylko 2026. Dlaczego to zawsze są te same osoby? Te co podpisują absurdalne listy otwarte, noszą żonkile w kwietniu, wychwalają profesjonalizm Rosjan w pewnym śledztwie, przepraszają za Jedwabne i Kielce.... Wobec dziadka prowadzono wzmożone uczynności operacyjne, po czym sąd puścił go wolno. Teraz dzielne oddziały zatrzymały dwie drobniutkie blondyneczki? Kajdanki za splunięcie? Pojebalo was do reszty? Oglądałem filmiki jak jakaś agresywna baba pluje na faceta wielokrotnie, atakuje go i przewraca na niego parosal. Spirala zjebania się nakręca. Jak otworzy się FB to wylew takiego syfu. Już nawet nie same incydenty wywolane przez Ukraińców czy reakcje służb, a takie powielanie i ciągle szczucie uruchamia takie blond bohaterki. @julekstep uwaga! Przypadek medialny! Proszę o ekspertyzę eksperta od przypadków medialnych! (Spoiler: materiał nie zawiera statystyk). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): Pojebalo was do reszty? Oglądałem filmiki jak jakaś agresywna baba pluje na faceta wielokrotnie, atakuje go i przewraca na niego parosal. Spirala zjebania się nakręca. Jak otworzy się FB to wylew takiego syfu. Już nawet nie same incydenty wywolane przez Ukraińców czy reakcje służb, a takie powielanie i ciągle szczucie uruchamia takie blond bohaterki.). Po czym sąd ja wypuści do domu, a podatnik sfinansuje kolejną pokazówkę Kierwy. Dobrze że te ukry nie trafiły na swojego rodaka z nożem albo z metalową rurką. Zastanawiałem się dla kogo te ustawki są urządzane. Dla Panczenko to raz. Przyjdzie, rozpłacze się a potem poprosi o pieniądze na kolejną zrzutkę? Wiadomo. Byznes i korzyści dla SBU. Ale dla ciebie? Co cię tak w tym kręci? Gnojony już jesteś przez dojcze rząd tam w enerdefenie, po co tego samego chcesz dla Polaków w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, DLT_Braddock napisał(a): Po czym sąd ja wypuści do domu, a podatnik sfinansuje kolejną pokazówkę Kierwy. Dobrze że te ukry nie trafiły na swojego rodaka z nożem albo z metalową rurką. Zastanawiałem się dla kogo te ustawki są urządzane. Dla Panczenko to raz. Przyjdzie, rozpłacze się a potem poprosi o pieniądze na kolejną zrzutkę? Wiadomo. Byznes i korzyści dla SBU. Ale dla ciebie? Co cię tak w tym kręci? Gnojony już jesteś przez dojcze rząd tam w enerdefenie, po co tego samego chcesz dla Polaków w Polsce? Ale ty musisz być nieszczęśliwy w życiu. Jakaś przykrość spotkała w Finlandii czy tam Iralandii i teraz wjeżdża kompensacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 18 minut temu, Pablo81 napisał(a): Pojebalo was do reszty? Oglądałem filmiki jak jakaś agresywna baba pluje na faceta wielokrotnie, atakuje go i przewraca na niego parosal. Spirala zjebania się nakręca. Jak otworzy się FB to wylew takiego syfu. Już nawet nie same incydenty wywolane przez Ukraińców czy reakcje służb, a takie powielanie i ciągle szczucie uruchamia takie blond bohaterki. niech podziękują swojemu prezydentowi. lepiej niech idzie to w tym kierunku niż drugim a Polska idealnie spełnia rolę lenna USA które nie jest obecnie przychylne ukrainie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Po czym sąd ja wypuści do domu, a podatnik sfinansuje kolejną pokazówkę Kierwy. Dobrze że te ukry nie trafiły na swojego rodaka z nożem albo z metalową rurką. Zastanawiałem się dla kogo te ustawki są urządzane. Dla Panczenko to raz. Przyjdzie, rozpłacze się a potem poprosi o pieniądze na kolejną zrzutkę? Wiadomo. Byznes i korzyści dla SBU. Ale dla ciebie? Co cię tak w tym kręci? Gnojony już jesteś przez dojcze rząd tam w enerdefenie, po co tego samego chcesz dla Polaków w Polsce? W ostatnim pełnym okresie sprawozdawczym (rok 2024) Komenda Główna Policji odnotowała w Polsce dokładnie 13 241 przestępstw przeciwko życiu i zdrowiu Ale atak Ukraińca z nożem. Polityka argumentow incydentalnych. Kampania dla idiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 47 minut temu Udostępnij Opublikowano 47 minut temu 35 minut temu, Koelner napisał(a): niech podziękują swojemu prezydentowi. lepiej niech idzie to w tym kierunku niż drugim a Polska idealnie spełnia rolę lenna USA które nie jest obecnie przychylne ukrainie Wiadomo, że Zelenski zjebał, ale tworzenie równoległej rzeczywistości poprzez rozszerzenie incydentów na całość wbrew statystykom prowadzi do internetowej nagonki. Mity o Ukraińcach żyjący tylko z socjalu i latających po ulicach z nożami prowadzi do zachowań takich jak tego blond przyglupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 minut temu Udostępnij Opublikowano 25 minut temu Zalenskiemu na rękę jest by jego rodacy nie czuli się za dobrze w Polsce. Politycy jak zwykle mącą w głowach a przygłupy biją się na ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi