jack Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu https://gazetawroclawska.pl/szokujace-wydarzenie-w-rynku-zaczelo-sie-od-niewinnego-boksowania-z-niedzwiedziem-potem-byl-atak-agresji/ar/c1p2-29254235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) W dniu 11.08.2026 o 21:00, julekstep napisał(a): Czy to jest jakaś próba przykrycia, że Berek ma zostać sędzią TK?;) Chyba wypadłem z obiegu - co się w tym kraju odpierdala? Edytowane 14 godzin temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, fluber napisał(a): Czy to jest jakaś próba przykrycia, że Berek ma zostać sędzią TK?;) Chyba wypadłem z obiegu - co się w tym kraju odpierdala? Powiem tak, Gawkowski sprawiał wrażenie odpowiedniego człowieka na odpowiednim miejscu co w tym rządzie jest dość niespotykane, człowiek roku w Karpaczu rozwój mobywatela, gadka szmatką ile tysięcy cyber ataków odpieramy etc etc A tu nie jestem pewien czy w ogóle on powinien wychodzić na tą konferencję (tzn nie wiem ile jest winy po stronie rządu but still). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 godziny temu, fluber napisał(a): Czy to jest jakaś próba przykrycia, że Berek ma zostać sędzią TK?;) Chyba wypadłem z obiegu - co się w tym kraju odpierdala? nie wiem czy to przykrywka czy nie, ale memiki przednie W dniu 24.02.2024 o 12:13, Reikai napisał(a): Obiecuja zachod Lol? Tak czy siak, milo patrzec jak 15 pazdziernika wszystko stalo sie bardziej usmiechniete, brak codziennych przypalow i afer, na arenie miedzynarodowej mamy ludzi ktorzy sa szanowani, ktorzy potrafia mowic po angielsku, KPO odblokowane, humor gituwa A najwiekszy przypal to ze ktos tanczy sobie w sejmie Fajnopolacy rzadza ciągle śmieszy! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Tak sobie myślę w całej tej sprawie z co ma Gawkowski do wycieku tych danych? Rozumiem powagę sytuacji i potrzebę ochrony obywateli, ale to był atak na prywatną firmę, firmę która się rozwinęła na bazie paniki Covidowej, której tak chętnie udostępniano dostępy do API danych medycznych, a które były na architekturze AWS. Trudno mi sobie wyobrazić, że ktoś wykradł te dane, żeby szantażować ludzi, bo więcej zarobią sprzedając je chociażby firmom ubezpieczeniowym czy finansowym. AWS już się odcina, że to nie ich wina (choć to nie pierwszy taki atak na ich infrastrukturę), właściciel MyDr (Docplanner) jest w dupie bo szykował się do kolejnej rundy finansowania i jeśli tu ktoś najwięcej straci to prywatni udziałowcy... Sam nie wiem co o tym myśleć, ale na pewno darowałbym sobie wrzucanie tu postów z oburzeniem PiSowskich Botów, bo to w latach 2020-2023 podpisano najwięcej umów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Da się sprawdzić czyje dane wyciekły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, blackmagic napisał(a): Da się sprawdzić czyje dane wyciekły? Tak, mają udostepnić interfejs do tego, może przez mObywatel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Właśnie czytałem że mają ale nic nie widzę stąd pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 3 godziny temu, dannygd napisał(a): Tak, mają udostepnić interfejs do tego, może przez mObywatel Przecież oni od początku kadencji się zapierają, żeby to nie było w mobywatelu tylko poza... 3 godziny temu, blackmagic napisał(a): Da się sprawdzić czyje dane wyciekły? Powodzenia https://bezpiecznedane.gov.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 37 minut temu, fluber napisał(a): Przecież oni od początku kadencji się zapierają, żeby to nie było w mobywatelu tylko poza... Powodzenia https://bezpiecznedane.gov.pl/ Stronka padla czy nie da sie jej uzyc poza PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 16 minut temu, memento1984 napisał(a): Stronka padla czy nie da sie jej uzyc poza PL? Nie mam pojęcia, u mnie nie działa, ale też nie ma mnie jeszcze w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, fluber napisał(a): Powodzenia https://bezpiecznedane.gov.pl/ Godzinę temu, fluber napisał(a): Przecież oni od początku kadencji się zapierają, żeby to nie było w mobywatelu tylko poza... ale niby co? sprawdzanie danych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 7 minut temu, dannygd napisał(a): ale niby co? sprawdzanie danych? Miałeś dostawać powiadomienie w mobywatelu jeżeli Twoje dane wyciekną, ale po co sobie psuć sondaże jak można mieć zewnętrzny serwis, który nie działa i mało kto na niego wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi