jack Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu https://gazetawroclawska.pl/szokujace-wydarzenie-w-rynku-zaczelo-sie-od-niewinnego-boksowania-z-niedzwiedziem-potem-byl-atak-agresji/ar/c1p2-29254235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) W dniu 11.08.2026 o 21:00, julekstep napisał(a): Czy to jest jakaś próba przykrycia, że Berek ma zostać sędzią TK?;) Chyba wypadłem z obiegu - co się w tym kraju odpierdala? Edytowane 3 godziny temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, fluber napisał(a): Czy to jest jakaś próba przykrycia, że Berek ma zostać sędzią TK?;) Chyba wypadłem z obiegu - co się w tym kraju odpierdala? Powiem tak, Gawkowski sprawiał wrażenie odpowiedniego człowieka na odpowiednim miejscu co w tym rządzie jest dość niespotykane, człowiek roku w Karpaczu rozwój mobywatela, gadka szmatką ile tysięcy cyber ataków odpieramy etc etc A tu nie jestem pewien czy w ogóle on powinien wychodzić na tą konferencję (tzn nie wiem ile jest winy po stronie rządu but still). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi