Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a):

Wiem do czego pijesz. Złośliwość z twojej strony, ale przede wszystkim głęboka niewiedza na ten temat. Naprawdę głęboka.

Tylko widzisz, tu nie chodzi o moją wiedzę czy jej brak bo mi to najzwyczajniej lata. Tymczasem tzw. kumatych takie informacje mogą popychać do najróżniejszych czynów 😘

32 minuty temu, jack napisał(a):

Tylko widzisz, tu nie chodzi o moją wiedzę czy jej brak bo mi to najzwyczajniej lata. Tymczasem tzw. kumatych takie informacje mogą popychać do najróżniejszych czynów 😘

31-letni MWzWM

Wszystko się zgadza. Ciekawe czy w skurwiałych mediach w Polsce będzie debata o "Polaku cebulaku co robi obciach zagranicą"

PS. Zawiła historia 

Edytowane przez DLT_Braddock

22 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a):

31-letni MWzWM

Wszystko się zgadza. Ciekawe czy w skurwiałych mediach w Polsce będzie debata o "Polaku cebulaku co robi obciach zagranicą"

PS. Zawiła historia 

Już sobie dopowiadacie historię a nawet przyszłość. Na razie wiadomo, że to Polak, Twój rodak. 

22 godziny temu, mistrzBeatka napisał(a):

mam nadzieje ze jak ty komus kiedys pokazesz fakosa albo wdasz sie w jakas pyskowke 

zbliza  a ty sie czepiasz jakiegos 21 letniego  ukra ze wyciagnal  latarke -paralizator w samoobronie. 

nie wazne jaka wspieramy partie, nie wazne czy sie lubi ukrow czy nie,  na koniec dnia trzeba byc czlowiekiem z jakims uczuciami wyzszymi albo mozna tez zostac ludzka spierdolina, widze ze ty dokonales wyboru.

Ale ja nie wdaję się w pyskówki i nikomu nie pokazuje faka. To mnie nakręceni pogromowicze życzyli śmierci i wyzywali od najgorszych. Jeden z tego forum wyzywał nawet moją rodzinę a ty życzysz mi wybitych zębów.

Ty też masz przy sobie zawsze paralizator? Ja nie mam. Nie potrzebny mi do niczego. Tylko patusy noszą ciężki sprzęt przy sobie.

Najważniejsze, że jak te same sprzedajne antypolskie media każą szczekać to szczekasz.

15 godzin temu, ely3 napisał(a):

Czyli nie podasz swojego żródła. Jakież to znamienne.. Policji w takim sprawach sprawdza jeśli może monitoring . Tu masz z jednej strony 3 typów co na ulicy kopało i biło pięciami w twarz zarówno kobietę jak i mężczyznę. Jakim trzeba być zjebem by popierać bicie kobiet

Tu nie ma znaczenia kim były ofiary. MAmy ostre pobicie przez 3 typków specjalzucjących sie w MMA. Musisz mieć mono coś nie tak w główie ,ze w ogóle bronisz sprawców pobicia

Policji możemy zaufać . Ty zaś z duża pewnoscią wypowiadasz się o sytuacji opierając się o info bota. Dobrze ,że nie Teresy z Ostrołęki

Jak się sprawdza źródła, tak?

Widziałem na ruskim telegramie Ale teraz sprawdziłem oficjalny telegram TASS i w sumie to tam nie ma nic o aresztowaniu

Zapis z monitoringu zarówno z autobusu z Bielska-Białej jak i wrocławskiej żabki rozwieje wszelkie wątpliwości. Dalej wierzysz w historię jaką przedstawiło tvn? Przecież twoje potępienie przemocy to czysta hipokryzja bo w nagłaśnianych sprawach odpalasz się ,a z kolei w tych poważniejszych, przemilczanych w ogóle nie masz odwagi zabrać głosu. Udajesz że nic się nie stało. Teraz chyba toczy się sprawa przed sądem Moldawianina który rok temu z Ukraińcem zaczęli po rosyjsku opierdalać Polaków że ci śpiewali polskie pieśni patriotyczne, po czym ten z Mołdawii zadźgał jednego z Polaków. Jak.myslisz, dlaczego o tej sprawie nie ma godzinnych debat w telewizji? Może gdyby były to Polacy mogliby się bardzo wkurzyć, że w Polsce przybyszom ze wschodu (z Mołdawii i Ukrainy) mówiącym w bliskim im bardzo języku rosyjskim, przeszkadzają polskie pieśni i kończy się to atakiem nożem i śmiercią.

Bardzo sobie Ukraińcy szkodzą takimi akcjami. Juz dziś widziałem chyba z pięć nowych filmików w których to Ukraińcy od razu wyciągają telefony i nagrywają jak im się coś nie spodoba? Schodzić z chodnika na ich widok, spuszczać wzrok i nic nie mówić, żeby nie obrazić? Bo Ukraińcy będą biegać z donosami na policję? Polskie państwo jak zwykle mocne gdy trzeba zrobić pokazówkę i wysyłać oddziały AT na jakiegoś karka. To jeszcze bardziej rozzuchwala Ukraińców. W bajki o jakiś cywilizacyjnych podobieństwach między Polakami a Ukraińcami to tylko ty możesz wierzyć. Miłuj sobie dalej radzieckich braci. Polacy nie będą.

Pani Anastazja kopana i bita wielokrotne (jak to napisałeś) musiała mieć pecha (może i szczęścia), bo te wszystkie ciosy brała tylko na lewe ucho. 

Jak już wcześniej pisałem mimo całej tej propagandy ze strony radzieckich towarzyszy z ukraińskiej republiki, skurwiałych polskich mediów to Ukraińcy w Polsce (mając za sąsiadów Polaków) mają zajebiscie bezpieczne życie. 

Straty: kilka szwów, siniaków i życzenia jak najszybszej repatriacji do ich ukochanej URR

Straty Polaków ze strony państwa ukraińskiego i Ukraińców w Polsce: chyba już cztery ofiary śmiertelne, kilka ciężkich hospitalizacji, kilka pobitych kobiet, ofiary pedofilów i gwałcicieli.

Chyba większej przemocy ze strony Ukraińców w Polsce doświadczają...... sami Ukraińcy.

Edytowane przez DLT_Braddock

2 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a):

Zapis z monitoringu zarówno z autobusu z Bielska-Białej jak i wrocławskiej żabki rozwieje wszelkie wątpliwości. Dalej wierzysz w historię jaką przedstawiło tvn

Ale to widziałeś te monitoringi ,że z taką pewnością sie wypowiadasz o rzeczach które się działy w Żabce.

Ja nie mam kłopotów z podaniem źródeł. Ty jakoś masz. Wieć z cekawości możesz skąd czerpiesz wiedzę o tym co krzyczała poszkodowana itp

Potrafisz pokazać ,że to nie był ten ruski bot który jako pierwszy zaczął pisać teksty o tym co się działo w Żabce 

I najważniejsze jak ci sie to klei ,że skoro kobieta coś krzyknęła to trzeba jej pierdolnąć pięścią w twarz? 

Powiedz mi jakim cudem Ty stajesz po stronie tych co bili a nie kobiety? Żwłaszcza ,że ten film nie potwierdza w ogóle Twoich teorii. PRzecież widać ,że oprawcy szli za tą parą i i ch zaatakowali 

Ja tylko chce zwrócić ci uwagę ,że sąd na podstawie dowodów dał 3 miesięczny areszt tymczasowy dla sprawców . Sąd też się pomylił. Jak policja i tylko Ty znasz prawdę? I jeszcze nie potrafisz pokazać źródeł swojej wiedzy?

7 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Ty też masz przy sobie zawsze paralizator? Ja nie mam. Nie potrzebny mi do niczego. Tylko patusy noszą ciężki sprzęt przy sobie.

Według ich wersji to był paralizator-latarka i podobno używali go do oświetlania drogi podczas wieczornych spacerów. W sumie to brzmi bardziej wiarygodnie niż twoja sugestia, że nosili go w celu prowokowania naszej husarii. :)