fluber Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) 20 metrów kwadratowych i minimum godzina spacerów XD Edytowane 24 Września przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Godzinę temu, fluber napisał(a): 20 metrów kwadratowych i minimum godzina spacerów XD I bardzo k**** dobrze. Jeszcze czekamy na zakaz hodowli na futra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 15 minut temu, jack napisał(a): I bardzo k**** dobrze. Jeszcze czekamy na zakaz hodowli na futra. w schroniskach miejsc nie starczy jak to zaczną egzekwować* * wiadomo że k**** nie zaczną, bo niby jak? xD z innej beczki -> Braun w stylówie pirata też Was bawi? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 25 minut temu, jack napisał(a): I bardzo k**** dobrze. Jeszcze czekamy na zakaz hodowli na futra. Na c*** przepis, którego nikt nie będzie egzekwował? Już zakaz palenia w bezklasowych piecach uchwalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 49 minut temu, jack napisał(a): I bardzo k**** dobrze. Jeszcze czekamy na zakaz hodowli na futra. To ktoś nosi w Gdańsku futra z psa ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): To ktoś nosi w Gdańsku futra z psa ? xD W Gdańsku nie widziałem. Ale skoro wspominasz akurat futra z psa to najwidoczniej znasz ze swojej okolicy 58 minut temu, fluber napisał(a): Na c*** przepis, którego nikt nie będzie egzekwował? Straż miejska/gminna? Zmierzyć kojec i sprawdzić czy pies nie jest "na łańcuchu" raczej dadzą radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 2 minuty temu, jack napisał(a): Straż miejska/gminna? Zmierzyć kojec i sprawdzić czy pies nie jest "na łańcuchu" raczej dadzą radę Wyjeżdżałeś kiedyś z miasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): To ktoś nosi w Gdańsku futra z psa ? xD NAWROCKI Z PITBULLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września co to za jakaś nowa akcja silniczków z tym łączeniem snusa i ćpania? xDDDD @jack @Gregorius @dannygd ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Godzinę temu, fluber napisał(a): Wyjeżdżałeś kiedyś z miasta? U Ciebie w gminie nie ma straży miejskiej? 6 minut temu, julekstep napisał(a): co to za jakaś nowa akcja silniczków z tym łączeniem snusa i ćpania? xDDDD @jack @Gregorius @dannygd ktoś coś? Nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 3 minuty temu, jack napisał(a): Nie wiem o co chodzi No wyskakuja mi od rana jakies wysrywy w tym temacie i nie wiem czy sie cieszyc ze jest tak dobrze ze taki angle do ataku sobie obraly antypisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 13 minut temu, jack napisał(a): U Ciebie w gminie nie ma straży miejskiej? Jest, ale nie wystawi nikomu mandatu za psa na łańcuchu a tym bardziej za niewłaściwa jego długość, za mały kojec czy za krótki spacer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 3 minuty temu, fluber napisał(a): Jest, ale nie wystawi nikomu mandatu za psa na łańcuchu a tym bardziej za niewłaściwa jego długość, za mały kojec czy za krótki spacer. Jeśli będą mieć do tego uprawnienia to będą karać. Jak karzą za inne gówna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 4 godziny temu, fluber napisał(a): 20 metrów kwadratowych i minimum godzina spacerów XD No ładnie, to przez 5 lat mieszkałem w dwójkę na 30m2, czyli w gorszym standardzie niż przypada +30kg psiakowi Żądam zadośćuczynienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 4 minuty temu, jack napisał(a): Jeśli będą mieć do tego uprawnienia to będą karać. Jak karzą za inne gówna. XD. czyli nie byłeś 2 minuty temu, P_M napisał(a): No ładnie, to przez 5 lat mieszkałem w dwójkę na 30m2, czyli w gorszym standardzie niż przypada +30kg psiakowi Żądam zadośćuczynienia! Ciekawe jakie są standardy dla studentów w akademikach. Pojebało warszaffke do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 17 minut temu, fluber napisał(a): XD. czyli nie byłeś Zdradzę Ci tajemnicę, ja jestem słoikiem 20 minut temu, fluber napisał(a): Ciekawe jakie są standardy dla studentów w akademikach. Pojebało warszaffke do reszty Wsiurów trza jebać. I w gminach miejsko-wiejskich raczej nie mają z tym problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 8 minut temu, jack napisał(a): Zdradzę Ci tajemnicę, ja jestem słoikiem Wsiurów trza jebać. I w gminach miejsko-wiejskich raczej nie mają z tym problemów. Czyli to już skleroza:) W moim mieście jest zakaz palenia w piecach bezklasowych i straż nie wystawiła żadnego mandatu i nawet burmistrz powiedział, że nie będą, publicznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 3 godziny temu, julekstep napisał(a): co to za jakaś nowa akcja silniczków z tym łączeniem snusa i ćpania? xDDDD @jack @Gregorius @dannygd ktoś coś? Nie mam pojęcia. Pewnie po onz znowu coś pisza. Przed wyborami prezydenckimi mignęło mi na Twitterze ze tak nie wyglada snus ze sklepu. Więc może to znowu to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 11 godzin temu, fluber napisał(a): Czyli to już skleroza:) Nie wszyscy mają c***owych burmistrzów Tam gdzie masz gminy miejsko-wiejskie nie ma większych problemów z ciśnięciem mieszkańców wsi. We wsiach, noclegowniach miejskich gminy zaleją fale donosów. A na zadupiach to może i faktycznie każdy robi co chce. Z paleniem papierosów w miejscach publicznych też miało być nie do zwalczenia, bo kto to będzie kontrolował. Jednak się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi