fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 13 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Przecież to PIS przygotował mechanizmy pod kradziejstwo, znowu ! Sądzisz że istnieje mechanizm, który powstrzymałby Tuska przed ruchaniem nas w dupę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 10 godzin temu, dannygd napisał(a): Tego nawet nie musiałem robić, bo Ty nawet nie wiedziałeś, ze HoReCa to projekt PiS (o czym słychać na Podkarpaciu gdzie realizacja to już przewał do kwadratu), wiec o czym my tu mówimy? W dniu 9.08.2025 o 09:41, dannygd napisał(a): Dla tych wszystkich powielających z taką łatwością propagandę PiS .... 10. Oczywiście zawsze w takich dotacjach znajdą sie "watplliwe inwestycje", ale dotychczas nie stanowiły one więcej niż 2-2,5% dotacji EU (nie patrze na środki publiczne wydawane np. z Funduszu Sprawiedliwości itp bo on nie był ze środków unijnych), co jest wartością szkodową poniżej średniej unijnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Platforma wstrzymała wszystkie wypłaty z horeca. Albo pis, może poczekam na głos eksperta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, fluber napisał(a): Sądzisz że istnieje mechanizm, który powstrzymałby Tuska przed ruchaniem nas w dupę? Mnie nie rucha Tusk bo wyjechałem ale przypuszczam że rucha mnie tutejszy odpowiednik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Buuuu A ja czekalem na KPO na kulture Tam pewnie bylyby fajne bangery a teraz pewno beda to trzymac w szafie jak najdluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, Koelner napisał(a): ponownie uwaga skupiona na napierdalance zamiast tego że społeczeństwo powinno wyciągnąć wnioski i nie pozwalać politykom rozdawać tak pieniędzy. dla mnie jak władza wyda kasę na drogi, elektrownie, metro czy mosty i trochę skapnie komuś lub wyjdą wałki „to c***” Ale najwyżej ta droga przynajmniej się przyda a tego typu socjale jak ta HoReCa czy fundusz odbudowy i inne gówna to tylko pole do korupcji Jakie wnioski? Że niby popis w końcu zostanie odsunięty od władzy? Oboje wiemy że to się nie stanie, nawet na tym forum widzisz jak odpowiedzialność jest rozmywana i przerzucana na "tych drugich" i nigdy przenigdy to nie "nasza" wina. Stąd właśnie dla elektoratu (po 10 mln na stronę) to są igrzyska, to przerzucanie się, czy tam napierdalanka zwał jak zwał będzie formą i celem samym w sobie aż do zmiany rządu po czym zaczniemy od nowa w drugą stronę. Już dawno na to wszystkim patrzę z boku i mogę tylko się śmiać (nie mylić z uśmiechaniem xD) bo płakać nad morzem cwaniaków, złodzieji i krętaczy nie mam zamiaru. 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Buuuu A ja czekalem na KPO na kulture Tam pewnie bylyby fajne bangery a teraz pewno beda to trzymac w szafie jak najdluzej Janda zaraz wypłynie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 16 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jakie wnioski? Że niby popis w końcu zostanie odsunięty od władzy? Oboje wiemy że to się nie stanie, nawet na tym forum widzisz jak odpowiedzialność jest rozmywana i przerzucana na "tych drugich" i nigdy przenigdy to nie "nasza" wina. Stąd właśnie dla elektoratu (po 10 mln na stronę) to są igrzyska, to przerzucanie się, czy tam napierdalanka zwał jak zwał będzie formą i celem samym w sobie aż do zmiany rządu po czym zaczniemy od nowa w drugą stronę. Już dawno na to wszystkim patrzę z boku i mogę tylko się śmiać (nie mylić z uśmiechaniem xD) bo płakać nad morzem cwaniaków, złodzieji i krętaczy nie mam zamiaru. Janda zaraz wypłynie xD Tu nie ma tych drugich. Ja nie wiem czy tu się znajdzie jedna osoba, która w ostatnich wyborach parlamentarnych na PiS głosowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Teraz, fluber napisał(a): Tu nie ma tych drugich. Ja nie wiem czy tu się znajdzie jedna osoba, która w ostatnich wyborach parlamentarnych na PiS głosowała. Ale głosowali na Nawrockiego 17 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jakie wnioski? Że niby popis w końcu zostanie odsunięty od władzy? Oboje wiemy że to się nie stanie, nawet na tym forum widzisz jak odpowiedzialność jest rozmywana i przerzucana na "tych drugich" i nigdy przenigdy to nie "nasza" wina. Zauważ kto się wstydzi przyznać i podać publicznie na kogo głosował w 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 13 minut temu, RappaR napisał(a): Ale głosowali na Nawrockiego W 2 turze. W 1 raczej nikt tu tego nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 39 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Janda zaraz wypłynie xD albo bracia Golce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 18 minut temu, fluber napisał(a): W 2 turze. W 1 raczej nikt tu tego nie zrobił. I tak zawsze coś. A teraz kto głosował na KO w 2023? Pytanie po forum kto się przyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 14 minut temu, RappaR napisał(a): I tak zawsze coś. A teraz kto głosował na KO w 2023? Pytanie po forum kto się przyzna Ja . I dalej uważam to za dobry glos mimo rzeczy które mnie irytują i ktore zrobili zle. Najgorsze głosy to na pl2050 i psl. Bo niby glosujesz na coś a rzeczywistość bywa inna. Nie zaglosiwalbym na lewice, pis czy konfe ale robia to czego oczekują ich zwolennicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu ja głosowałem na pl2050 i głosu bym nie zmienił bo to była najlepsza dupa na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 14 minut temu, Koelner napisał(a): ja głosowałem na pl2050 i głosu bym nie zmienił bo to była najlepsza dupa na liście 22 minuty temu, Gregorius napisał(a): Najgorsze głosy to na pl2050 i psl. Bo niby glosujesz na coś a rzeczywistość bywa inna. Myslisz ze dupa na ktora glosowal Koelner ma siusiaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 7 minut temu, julekstep napisał(a): Myslisz ze dupa na ktora glosowal Koelner ma siusiaka? Jeżeli bycie ładną dupa bylo jednym oczekiwaniem to pewnie spelnia kryterium o ile operacji nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 39 minut temu, Gregorius napisał(a): Ja . I dalej uważam to za dobry glos mimo rzeczy które mnie irytują i ktore zrobili zle. Bez śmiechów - co zrobili dobrze - jakie są największe sukcesy tych ostatnich niemal 2 lat? Program refundacji in vitro? Babciowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 7 godzin temu, RappaR napisał(a): Ciekawe, że tak to odebrałeś. Dla mnie ciekawostką było, że inwestycje na AI to największe inwestycje od 150 lat i rewolucji na miarę kolei. Zgoda! I ogolnie z PL premierem boastujacym o infrastrukturze kolejowej (tech 19wieczny xD) to jest zasmiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi