Gregorius Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Czyli nie wiedział co podpisał? MM "Pinokio" znany jest przecież z tego ze zawsze mówi prawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu HYDRAULIKAAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu tak Racio, absolutnie wszystko by przegrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 47 minut temu, Gregorius napisał(a): Ile dzieci przez to umarlo na raka gdy PIS przekazywał pieniądze na TVPis przez 8 lat? Nie wiem. Odpowiedziałem na pytanie, odpowiedz na moje: wyborcy czyjej partii byli tak żałośnie naiwni, że zagłosowali na kogoś, kto obiecał odebrać TVP 3 mld złotych rocznie, następnie przeznaczył na swoich propagandzistów nie przejmując się losem umierających dzieci na raka 49 minut temu, Gregorius napisał(a): Nie, nie zmieniło. I raczej nie zmieni póki nie pojawi się coś zupelnie nowego nie obciążone poglądami ktorych nie trawie. No chyba ze KO wystawi alfonsa w wyborach Chodziło o to, że ktoś jeszcze się odważy przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Wyborcy silnorękiego popuścili na temat sfałszowania wyborów już przed wyborami. Teraz, gdyby poszły po ich myśli krzyczą, że były uczciwe. Jak można być tak rozdygotanym? Wrzodów dostaniecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 4 minuty temu, jack napisał(a): Wyborcy silnorękiego popuścili na temat sfałszowania wyborów już przed wyborami. Teraz, gdyby poszły po ich myśli krzyczą, że były uczciwe. Jak można być tak rozdygotanym? Wrzodów dostaniecie. Nie były uczciwe i obwe wyraźnie wskazało dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, fluber napisał(a): Nie były uczciwe i obwe wyraźnie wskazało dlaczego. Ciekawe czy służby podsłuchiwały szefa kampanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Godzinę temu, Gregorius napisał(a): Szczególnie ze to koleś od Stanowskiego wpisywał. elyta tak kompetentna że im nawet przewodniczącego nie dali? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 3 minuty temu, jack napisał(a): Ciekawe czy służby podsłuchiwały szefa kampanii Poprzednie też nie były uczciwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 9 minut temu, jack napisał(a): Wyborcy silnorękiego popuścili na temat sfałszowania wyborów już przed wyborami. Teraz, gdyby poszły po ich myśli krzyczą, że były uczciwe. Jak można być tak rozdygotanym? Wrzodów dostaniecie. @Krzemo głosował na Nawrockiego jednak? (bo chyba on głównie pisał o fałszowaniu przed) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): @Krzemo głosował na Nawrockiego jednak? (bo chyba on głównie pisał o fałszowaniu przed) Nie no, Mayor głosował na Trzaskowskiego, to wiadomo że elity za nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 18 minut temu, julekstep napisał(a): @Krzemo głosował na Nawrockiego jednak? (bo chyba on głównie pisał o fałszowaniu przed) Ja wyśmiewałem lamenty o fałszowaniu na rzecz Trzaskowskiego. Tak fałszowali, że wygrał Nawrocki. Nieudacznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Wyborcy KO są dumni z tego, że pieniądze idą na TVP zamiast na dzieci umierające na raka. XDDDD ta hipokryzja stary jaka wykazales w tym poscie cie definiuje ja pi****le XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 3 minuty temu, Kubbas napisał(a): XDDDD ta hipokryzja stary jaka wykazales w tym poscie cie definiuje ja pi****le XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Dobrze, że ogarnęli czemu przegrali wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Godzinę temu, RappaR napisał(a): Chodziło o to, że ktoś jeszcze się odważy przyznać Lol, serio musiałem to jeszcze raz przeczytać czy Ty na pewno pytasz o to co pytasz Unikam tutaj od dłuższego czasu wypowiadania się i wbrew pozorom nie z braku odwagi (jeszcze raz lol odnośnie tej odwagi na forum internetowym) Niniejszym przyznaje się, że głosowałem na Trzaskowskiego. Nie dlatego, że pasuje mi to co robili, ( ich choke job w tej kampanii z kolejnymi wyczynami rywali Haliburtona może rywalizować). Niezmiennie od lat głosuje przeciwko władzy prawicowych fanatyków ponieważ uważam, że to dużo gorsze na dłuższą metę. Nie mówiąc o tym, że fajnie jakby prezydenta w końcu nie trzeba się było wstydzić, well maybe next time. Jednak Kaczor wyciągnął sutenera z rękawa i nawet nim ogral Tuska i za to z czystym sumieniem można mu oddać, że jest największym wymiataczem w naszej polityce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Zastanawiam się czy kibicowanie Lakers albo Realowi Madryt jest skorelowane z częstszym głosowaniem na Rafała i czy w obu przypadkach to ten sam mechanizm:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 4 minuty temu, Van napisał(a): Niniejszym przyznaje się, że głosowałem na Trzaskowskiego. ale obciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 11 minut temu, Van napisał(a): Lol, serio musiałem to jeszcze raz przeczytać czy Ty na pewno pytasz o to co pytasz Unikam tutaj od dłuższego czasu wypowiadania się i wbrew pozorom nie z braku odwagi (jeszcze raz lol odnośnie tej odwagi na forum internetowym) Niniejszym przyznaje się, że głosowałem na Trzaskowskiego. Nie dlatego, że pasuje mi to co robili, ( ich choke job w tej kampanii z kolejnymi wyczynami rywali Haliburtona może rywalizować). Niezmiennie od lat głosuje przeciwko władzy prawicowych fanatyków ponieważ uważam, że to dużo gorsze na dłuższą metę. Nie mówiąc o tym, że fajnie jakby prezydenta w końcu nie trzeba się było wstydzić, well maybe next time. Jednak Kaczor wyciągnął sutenera z rękawa i nawet nim ogral Tuska i za to z czystym sumieniem można mu oddać, że jest największym wymiataczem w naszej polityce. Brawo. Przeczytałeś dwa razy, a dalej nie zrozumiałeś, że pytałem o KO, a nie Trzaskowskiego Tutaj nie trzeba orać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 11 minut temu, Van napisał(a): Nie mówiąc o tym, że fajnie jakby prezydenta w końcu nie trzeba się było wstydzić Lol, i Rafik to oferował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi