P_M Opublikowano wczoraj o 10:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:23 34 minuty temu, julekstep napisał(a): Inteligencja od KO nie potrafi nawet cyferek wpisać w odpowiednie miejsce? POTĘŻNE ZDZIWIENIE 18 minut temu, tankathon napisał(a): Podobno był też problem, żeby odnaleźć Trzaskowskiego na karcie do głosowania, bo część uznała, że Rafauu powinien być, wiadomo, na 1 miejscu, dlatego głosy poleciały na złego kandydata. Jak elity to elity. You can't make this shit up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 10:28 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:28 8 minut temu, julekstep napisał(a): masz zweryfikować coś sam zanim wrzucisz a co nie działa na korzyść Rafaua! bez weryfikacji można tylko wrzucać rzeczy na korzyść Rafaua Chciałem tylko dodać, że różnica między 2 a 1 turą na niekorzyść Rafała może oznaczać że w 1 turze źle policzyli głosy a nie w 2 turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano wczoraj o 10:33 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:33 47 minut temu, jack napisał(a): Giertych to jest koń Wiadomo od dawna Wczoraj po południu mi coś mignęło, że #GiertychDebil było najpopularniejszym # w PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 10:39 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:39 6 minut temu, matek napisał(a): Wiadomo od dawna Wczoraj po południu mi coś mignęło, że #GiertychDebil było najpopularniejszym # w PL. Znowu? Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano wczoraj o 10:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:55 WINCYJ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano wczoraj o 11:07 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:07 Ale przecież Ukraina pokazuje, w co teraz warto inwestować. Czołgi już wojen nie będą wygrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 11:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:25 Tak przeglądam ten wątek i myślę sobie jakie używanie mają teraz zwolennicy Nawrockiego na tych wszystkich lemingach co najmniej dwa poziomy wyżej Najebane 6 stron od mojej ostatniej wizyty nie to co te „elyty” szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano wczoraj o 11:27 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:27 @agresywnychomik mam dla Ciebie dobre wiadomosci Nie przerwali kręcenia, sequel bezpośrednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano wczoraj o 12:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:10 Godzinę temu, tankathon napisał(a): WINCYJ... przecież to bardzo dobra decyzja. Szkoda że nie da się również ograniczyć ilości AH-64 zamówionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano wczoraj o 12:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:15 4 minuty temu, Gregorius napisał(a): przecież to bardzo dobra decyzja. Szkoda że nie da się również ograniczyć ilości AH-64 zamówionych. Ile Sasinów będzie kosztować powtórzenie wyborów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano wczoraj o 12:22 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:22 56 minut temu, josephnba napisał(a): Tak przeglądam ten wątek i myślę sobie jakie używanie mają teraz zwolennicy Nawrockiego na tych wszystkich lemingach co najmniej dwa poziomy wyżej Najebane 6 stron od mojej ostatniej wizyty nie to co te „elyty” szacunek Licytowanie kto jest wiekszym zyebem to bardzo zacna praktyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 12:46 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:46 Godzinę temu, josephnba napisał(a): Tak przeglądam ten wątek i myślę sobie jakie używanie mają teraz zwolennicy Nawrockiego na tych wszystkich lemingach co najmniej dwa poziomy wyżej Najebane 6 stron od mojej ostatniej wizyty nie to co te „elyty” szacunek Ej no c'mon jest różnica pomiędzy smianiem się z kabaretu jaki dostarcza samozwańcza inteligencja, aniżeli po prostu czystym hejtem, który następuje z którejś ze stron. Daj się ludziom pośmiać i tak jesteśmy dość smutnym narodem z szarą pogodą, nie zabieraj prostej rozrywki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 12:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:50 Godzinę temu, josephnba napisał(a): Tak przeglądam ten wątek i myślę sobie jakie używanie mają teraz zwolennicy Nawrockiego na tych wszystkich lemingach co najmniej dwa poziomy wyżej Najebane 6 stron od mojej ostatniej wizyty nie to co te „elyty” szacunek Pamiętasz jak 2 lata temu, po tym jak PiS wykorzystywał kasę z ssp i domalowywal Tuskowi rogi w TVP alarmowaliśmy tu że koalicja 15.10 sfałszowała wybory? 35 minut temu, RappaR napisał(a): Ile Sasinów będzie kosztować powtórzenie wyborów? A ile sasinow będą kosztować premie za świetną robotę? https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/pracownicy-telewizji-polskiej-dostana-premie-nawal-pracy-zwiazany-z-wyborami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 11 minut temu, fluber napisał(a): A ile sasinow będą kosztować premie za świetną robotę? https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/pracownicy-telewizji-polskiej-dostana-premie-nawal-pracy-zwiazany-z-wyborami Wyborcy KO są dumni z tego, że pieniądze idą na TVP zamiast na dzieci umierające na raka. Mamy jeszcze na forum kogoś, kto odważy się przyznać, że głosował na KO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Mamy jeszcze na forum kogoś, kto odważy się przyznać, że głosował na KO? Już chyba zadawałeś to pytanie i tylko @Gregorius się zgłosił. Wątpię aby coś się w tej kwestii zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 3 godziny temu, julekstep napisał(a): Inteligencja od KO nie potrafi nawet cyferek wpisać w odpowiednie miejsce? POTĘŻNE ZDZIWIENIE Szczególnie ze to koleś od Stanowskiego wpisywał. 18 minut temu, Kily napisał(a): Już chyba zadawałeś to pytanie i tylko @Gregorius się zgłosił. Wątpię aby coś się w tej kwestii zmieniło. Nie, nie zmieniło. I raczej nie zmieni póki nie pojawi się coś zupelnie nowego nie obciążone poglądami ktorych nie trawie. No chyba ze KO wystawi alfonsa w wyborach 26 minut temu, RappaR napisał(a): Wyborcy KO są dumni z tego, że pieniądze idą na TVP zamiast na dzieci umierające na raka. Mamy jeszcze na forum kogoś, kto odważy się przyznać, że głosował na KO? Ile dzieci przez to umarlo na raka gdy PIS przekazywał pieniądze na TVPis przez 8 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 7 godzin temu, fluber napisał(a): WYRAŻNE DOWODY!!! nie wiem ja sie nie odnioslem w moich postach do tego tylko wrzucilem niczego nie weryfikowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 6 minut temu, Gregorius napisał(a): No chyba ze KO wystawi alfonsa w wyborach Masz rację, Platforma z nazwy obywatelska jest dla ciebie JEDYNYM słusznym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 3 minuty temu, tankathon napisał(a): Masz rację, Platforma z nazwy obywatelska jest dla ciebie JEDYNYM słusznym wyborem. A jaki wybor? Pis ktory klepnął zielony lad i zamknął lasy w pandemii. Lewica która tylko by dociskała coś posiadajacych. Konfa ktorej fiksacja światopoglądową mnie odrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, Gregorius napisał(a): A jaki wybor? Pis ktory klepnął zielony lad i zamknął lasy w pandemii. Lewica która tylko by dociskała coś posiadajacych. Konfa ktorej fiksacja światopoglądową mnie odrzuca. Spocznij... https://www.pap.pl/aktualnosci/mateusz-morawiecki-rzad-pis-nie-zgodzil-sie-na-zielony-lad-dla-rolnictwa-w-takim Edytowane 23 godziny temu przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi