Koelner Opublikowano Środa o 06:06 Udostępnij Opublikowano Środa o 06:06 (edytowane) Karolek to ma na to wyjebane, sam przyznał że w młodości słuchał Liroya, obecnie Peji a oni mocno disowali się w hip hopowym świecie. Trochę przyjął on i jego kobita na klatę podczas kampanii i w ogóle to go nie ruszyło bo to nie pizda z kolorowej warszafki tylko kozak z wybrzeża i chłopak z miasta. Zasada prosta: nie powiedziałeś w ryj nie powiedziałeś nic. On nie wpierdala codziennie jakiegoś brudnego kebaba od brudasa z pod kutasa i ciągnie w bramie tylko zajada się polskim chlebem od Polskiego rolnika i delektuje się żurem ewentualnie świeżutkim dorszem ze sklepu rybnego z Brzeźna. 4 minuty temu, jack napisał(a): Nie zapominaj o poniemieckim dworku Edytowane Środa o 06:07 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 06:13 Udostępnij Opublikowano Środa o 06:13 8 godzin temu, ignazz napisał(a): Coraz mniej wierzę w bieżnię żonę i brata. Nie mam bieżni! Mam orbitreka i stół bilardowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Środa o 06:15 Udostępnij Opublikowano Środa o 06:15 5 minut temu, Koelner napisał(a): świeżutkim dorszem ze sklepu rybnego z Brzeźna. po nocnej zmianie w Balladynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 06:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 06:17 (edytowane) 6 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a): POpapraniec, folksdojcz i leming to chyba najpopularniejsze określenia na wyborców PO. Dla skali popularności: Na tym forum nie użyto nigdy sformułowania popapraniec w kontekście wyborcy po. Sformułowanie "pisior" pojawiło się 26 razy Edytowane Środa o 06:17 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Środa o 06:24 Udostępnij Opublikowano Środa o 06:24 6 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a): POpapraniec, folksdojcz i leming to chyba najpopularniejsze określenia na wyborców PO. Mam wrażenie, że tę listę układała osoba, która wybrała spiulkolot jako młodzieżowe słowo roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Środa o 06:26 Udostępnij Opublikowano Środa o 06:26 25 minut temu, Krzemo napisał(a): A to czasem nie są boty? Są prowadzone intensywne czynności wyjaśniające w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano Środa o 06:26 Udostępnij Opublikowano Środa o 06:26 24 minuty temu, Krzemo napisał(a): A to czasem nie są boty? Chyba nie. Profesor Pingwin z Twittera któregoś razu wbił się na wewnętrzną grupę słabych osobno (czy tam silnych razem) i pokazywał jak to wygląda. Z grubsza tak, że wszyscy dostają instrukcję kiedy masowo mają wrzucać określone treści na społecznościówki, ale to jednak realne osoby. Boty tak nie reagują na prowadzoną przez zwolenników pisu „akcję wyjaśniającą”: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano Środa o 07:03 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:03 12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jak na dupoliza Stanowskiego oglądam chyba za mało treści z KZ, zwykle wychodzi to jakoś jeden film na miesięc, no w ostatnich dwóch tygodniach trochę więcej zważywszy na okoliczności niemniej pamiętam jak ktoś tu wyśmiewał tezy kanału Nie wiem, ale się dowiem, o tym, że KZ zaora polityczny mainstream, tyle, że stało się to chyba szybciej niż myślano, gdyż ten mainstream po prostu zaorał siebie sam osobliwie wyglądają teraz tezy kolegi @Wyparlo a jeszcze śmieszniejszy jest @Pan A. który tak uporczywie chce mnie zdyskredytować "uwielbieniem do Stanoskiego" choć do 90% tez z tego filmu ostantacyjnie walił by konia, bo taka jest po prostu prawda i tylko lemingowe głowy, hejterzy PiSu czy KZ będą temu zaprzeczać... zupełnie jak nasi fani NYK Problem jest taki według mnie, że nie potrafisz sobie tego dobrze analizować. Stanowski pisząc na Weszło ciągle walił w kiboli i gardził nimi. Na tym budował kliki, burze na stronie w komentarzach i rozgłos. Nawet dorobił się oprawy na Żylecie. W tym samym czasie Nawrocki naparzał się po lasach. Gdyby odwrócić sytuację i Nawrocki kandydował w 2010 roku, a w 1995 roku naparzał się w lasach na ustawkach, to miałbyś na Weszło całą masę artykułów, że jak kibol prezydentem i Stanowski wylewałby kwasu ile się da na niego, bo wtedy nie groziły mu pieniądze ze spółek skarbu państwa od PO czy od PiSu. Teraz mamy rok 2025 i Stanowski sobie wymyślił, że będzie walił w TVP/TVN/GW/Onet i KO/Tuska/Trzaskowskiego, bo nie ma szans robiąc podobne treści do nich, bo oni mają miliony na działania. I nie przeszkadza już mu gość jako prezydent, który walił się po lasach tylko sobie z nim rozmawia, a o jego perypetiach heheszkuje. Ogólnie gada, co mu da wyświetlenia, pieniądze, klaskanie ludzi, a nie co naprawdę myśli, bo tak rozjechałby Nawrockiego i krzyczał, że to skandal. Tylko wtedy odpadają ludzie z prawicy i nie ma klików, wyświetleń, bo ludzie od KO wolą sobie obejrzeć TVN/TVP. Stanowski w 2011 roku: Cytat Czy ten margines społeczny zawsze będzie robił co chciał na polskich stadionach? Przecież to tylko grupka, niespecjalnie wielka, powinna być naprawdę łatwa do wyłapania. Tymczasem gnój założy szalik na twarz i już jest niemożliwy do zidentyfikowana. Wyjdzie ze stadiony, w szkole pochwali się kolegom, że jest spośród nich „najodważniejszy” (czyli że jest największym idiotą), włos nawet mu z głowy nie spadnie. Fajnie rozwalić barierkę, jeśli nie trzeba za nią płacić. Fajnie wyrwać krzesełko, ale mniej fajnie by było, gdyby matka musiała za to krzesełko zarobić w spożywczaku albo odłożyć z emerytury. Lata mijają, a nie zmienia się nic. Są jakieś kosmetyczne poprawki, ładniejsze stadiony, nowe ustawy, które w praktyce są legislacyjnym bełkotem. Zachwycać mogą się tym bełkotem tylko politycy, tymczasem nie ma on żadnego wpływu na życie przeciętnego troglodyty. Nie ma determinacji w walce z bydłem, tak jak nie było tej determinacji na murawie w Bydgoszczy, gdzie służby porządkowe ani przez moment nie próbowały wyłapywać chuliganów, a zamiast tego broniły się przed kolejnymi atakami (tak, tak - nic nie robimy przestępcy, żeby go nie drażnić, znana od lat taktyka). Żeby jeszcze państwo nie mogło poradzić sobie z jakąś niesamowicie zorganizowaną strukturą mafijną, czymś na kształt sycylijskiej mafii. Ale ci gówniarze, którzy biegali po murawie? Że posłużymy się cytatem filmowym: „Ten półdebil? Ta sklonowana owca? To gówno w błyszczącym dresie?” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Środa o 07:04 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:04 Teraz, Wyparlo napisał(a): z Teraz, Wyparlo napisał(a): Problem jest taki według mnie, że nie potrafisz sobie tego dobrze analizować. Stanowski pisząc na Weszło ciągle walił w kiboli i gardził nimi. Na tym budował kliki, burze na stronie w komentarzach i rozgłos. Nawet dorobił się oprawy na Żylecie. W tym samym czasie Nawrocki naparzał się po lasach. Gdyby odwrócić sytuację i Nawrocki kandydował w 2010 roku, a w 1995 roku naparzał się w lasach na ustawkach, to miałbyś na Weszło całą masę artykułów, że jak kibol prezydentem i Stanowski wylewałby kwasu ile się da na niego, bo wtedy nie groziły mu pieniądze ze spółek skarbu państwa od PO czy od PiSu. Teraz mamy rok 2025 i Stanowski sobie wymyślił, że będzie walił w TVP/TVN/GW/Onet i KO/Tuska/Trzaskowskiego, bo nie ma szans robiąc podobne treści do nich, bo oni mają miliony na działania. I nie przeszkadza już mu gość jako prezydent, który walił się po lasach tylko sobie z nim rozmawia, a o jego perypetiach heheszkuje. Ogólnie gada, co mu da wyświetlenia, pieniądze, klaskanie ludzi, a nie co naprawdę myśli, bo tak rozjechałby Nawrockiego i krzyczał, że to skandal. Tylko wtedy odpadają ludzie z prawicy i nie ma klików, wyświetleń, bo ludzie od KO wolą sobie obejrzeć TVN/TVP. Stanowski w 2011 roku: Z ciekawości - Twój pogląd na żadną sprawę się nie zmienił od 2011? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 07:13 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:13 6 minut temu, Wyparlo napisał(a): Problem jest taki według mnie, że nie potrafisz sobie tego dobrze analizować. Stanowski pisząc na Weszło ciągle walił w kiboli i gardził nimi. Na tym budował kliki, burze na stronie w komentarzach i rozgłos. Nawet dorobił się oprawy na Żylecie. W tym samym czasie Nawrocki naparzał się po lasach. Gdyby odwrócić sytuację i Nawrocki kandydował w 2010 roku, a w 1995 roku naparzał się w lasach na ustawkach, to miałbyś na Weszło całą masę artykułów, że jak kibol prezydentem i Stanowski wylewałby kwasu ile się da na niego, bo wtedy nie groziły mu pieniądze ze spółek skarbu państwa od PO czy od PiSu. Teraz mamy rok 2025 i Stanowski sobie wymyślił, że będzie walił w TVP/TVN/GW/Onet i KO/Tuska/Trzaskowskiego, bo nie ma szans robiąc podobne treści do nich, bo oni mają miliony na działania. I nie przeszkadza już mu gość jako prezydent, który walił się po lasach tylko sobie z nim rozmawia, a o jego perypetiach heheszkuje. Ogólnie gada, co mu da wyświetlenia, pieniądze, klaskanie ludzi, a nie co naprawdę myśli, bo tak rozjechałby Nawrockiego i krzyczał, że to skandal. Tylko wtedy odpadają ludzie z prawicy i nie ma klików, wyświetleń, bo ludzie od KO wolą sobie obejrzeć TVN/TVP. Stanowski w 2011 roku: Ja nie kojarzę, żeby Nawrocki wbiegał na murawę, demolował stadion, niszczył mienie publiczne itd. Stanowski wali w obie strony, regularnie wyśmiewa też PiS i Nawrockiego. Rozmawiał z prawie każdym kandydatem na prezydenta - chociażby z Braunem - co nie oznacza, że się z nim zgadza. Wyborcy Stanowskiego zagłosowali praktycznie 50/50 na Trzaskowskiego i Nawrockiego w 2 turze. Oczekiwanie, że Stanowski będzie gadał z Trzaskowskim a nie będzie gadał z Nawrockim jest ,delikatnie mówiąc, dziwne. W dniu 7.05.2025 o 11:42, mayor napisał(a): Według tego co mówiła opiekunka Jerzego Anna Kanigowska to w tym mieszkaniu nie było centalnego ogrzewania tylko grzejniki na prąd , a prąd Jerzy miał odcięty i kupował w Żabce na kartę prepaid. Aha zapomniałem że ta kobieta co się nim opiekowała była podstawiona przez służby spod ciemnej gwiazdy chyba ABW Pani Kanigowska właśnie została wyjebana z roboty przez PKPS w Gdańsku za ten wywiad dla Onetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano Środa o 07:15 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:15 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Z ciekawości - Twój pogląd na żadną sprawę się nie zmienił od 2011? Nie sądzę, żeby zmieniał się w takiej sprawie. Jeśli przeszkadzają ci działania kibolskie w 2010 roku jako 28-latkowi, to będą jeszcze bardziej przeszkadzać w 2025 roku jako 43-latkowi. On na pewno będąc tyle lat przy piłce doskonale zna te środowiska i dlatego wyrobił sobie taką opinię. Dlatego jak napisałem woli swoją opinię prawdziwą wstrzymywać i nie zrażać fanów PiSu, Konfederacji, Brauna, a zarabiać kasę i nie poruszać zbytnio tematu. Ogólnie ja się zgadzam z jego opinią z 2010 roku, bo znam kilka osób, które walczyło na ustawkach kibicowskich i wszyscy z nich to nie są normalni ludzie. Nosi ich energia, są narwani i wszystkie z nich skończyły na ileś czasu w zakładach karnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Środa o 07:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:17 Przecież Stanowski otwarcie krytykował Nawrockiego za nawalanie się na ustawkach. 4 minuty temu, Wyparlo napisał(a): Stanowski w 2011 roku: W tej wypowiedzi Stanowski atakuje przede wszystkim burdy na stadionach. Oglądam Stanowskiego dość regularnie od czasu powstania Kanału Sportowego, miałem okresy kilkumiesięczne, gdy z uwagi na powtarzalną prostą pracę po godzinach słuchałem wszystkiego co wyprodukował. I nigdy nie czułem się przez Stanowskiego jakoś nakierowywany na PIS. Fakt, ze Mazurek bywa czasem denerwujący ale Stanowski to raczej leci po wszystkich jak leci. Inna sprawa, że pewnie leci więcej po tych co dają mu materiał do nawalania. Tak samo śmieszy mnie teraz opinia polityków PIS, że Nawrocki wygrał mimo wylewającego się na niego hejtu niespotykanego nigdy wcześniej. To nigdy wcześniej nie było kandydata, który codziennie dostarczał taki, wciąż nowy materiał na siebie. Siłą rzeczy codziennie newsy z przeszłości Nawrockiego zapewniały cały dzień i nie trzeba było jakiegoś specjalnego wysiłku by go jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 07:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:17 (edytowane) 32 minuty temu, Wyparlo napisał(a): Ogólnie ja się zgadzam z jego opinią z 2010 roku, bo znam kilka osób, które walczyło na ustawkach kibicowskich i wszyscy z nich to nie są normalni ludzie. Rozumiem, że Tusk ostatnio nie jest w najlepszej formie, ale chyba jednak trochę przesadzasz W dniu 26.05.2025 o 09:24, julekstep napisał(a): Jaszczur nigdy nie był doczepiony do Mentzena przecież Jaszczur i Jaca - jako byli aktorzy - bardziej wyglądają na potencjalnych kolegów Joanny spod krzyża z agencji Aresztowali Jaszczura:/ Za RP.pl: Po pierwszej turze wyborów prezydenckich Olszański namawiał do poparcia Karola Nawrockiego. „Koniec grzeczności, teraz jest wojna, teraz wyciągamy długie noże. Za Karolaaaa!!!” – krzyczał, wymac***ąc bagnetem. Olszański wykrzykiwał też: „Rżnąć, k****, wrogów ojczyzny. To jest ten moment. Potem się będziemy dzielić łupami”. To nagranie też bada już prokuratura. Co grozi Olszańskiemu i Osadowskiemu tym razem? Prokurator Staros mówi nam, że komunikat prokuratury ukaże się około godz. 10. Edytowane Środa o 07:48 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano Środa o 07:48 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:48 4 minuty temu, fluber napisał(a): Ja nie kojarzę, żeby Nawrocki wbiegał na murawę, demolował stadion, niszczył mienie publiczne itd. Stanowski wali w obie strony, regularnie wyśmiewa też PiS i Nawrockiego. Rozmawiał z prawie każdym kandydatem na prezydenta - chociażby z Braunem - co nie oznacza, że się z nim zgadza. Wyborcy Stanowskiego zagłosowali praktycznie 50/50 na Trzaskowskiego i Nawrockiego w 2 turze. Oczekiwanie, że Stanowski będzie gadał z Trzaskowskim a nie będzie gadał z Nawrockim jest ,delikatnie mówiąc, dziwne. Pani Kanigowska właśnie została wyjebana z roboty przez PKPS w Gdańsku za ten wywiad dla Onetu. Nie musi wbiegać na murawę, żeby robić ogromne straty. Od lat tracimy rocznie miliony pieniędzy, bo wyjazdy kibiców są mocne obsadzane przez masę policjantów, którzy są w pociągach z nimi, dworcach i ciągle muszą ich pilnować w trakcie wyjazdu, bo przeciwna grupa kibicowska może czaić się w lesie i mieć konia trojańskiego w pociągu, który zerwie hamulec bezpieczeństwa i zatrzyma pociąg w lesie, żeby doszło do bitki. Dodatkowo jeszcze leci helikopter za pociągiem, a potem na finał jeszcze zjawią się na SORach ze swoimi uszkodzeniami. Ja nie napisałem, że nie może z nim rozmawiać tylko Stanowski ze swoim prawdziwym myśleniem prawie cały wywiad robiłby z tezą i tłukł temat kibolstwa, który walił latami na Weszło i najlepiej się na nim zna niczym kilka lat temu w Najmana w temacie gangstera Słowika. Stanowski zna świetnie będącego z Gdańska Grzegorza Szamotulskiego, którego bracia kręcili się wśród kibiców Lechii "mocniej zaangażowanych", więc mógłby od razu mieć informacje z magla. Tak jak zrobił wywiad z Maciakiem, gdzie go specjalnie jak mówił ośmieszył, ale tam sobie wyliczył, że to będzie lepiej opłacalne, niż normalna rozmowa. 1 minutę temu, fluber napisał(a): Rozumiem, że Tusk ostatnio nie jest w najlepszej formie, ale chyba jednak trochę przesadzasz W latach Tuska te grupy w ogóle nie potrafiły się bić i nie były zorganizowanie w taki sposób. To jak porównywać pojedynek jakiejś ekipy NBA z lat 70-tych kontra GSW z Durantem. Koniec lat 90-tych i początek lat 2000 wrzucił to na o wiele wyższy poziom, bo zaczęły wtedy rosnąć kluby do treningów K1, MMA, bo wcześniej były tylko praktycznie w Polsce boks/zapasy/karate, ale w latach Tuska to się szło na hurra i nikt nic nie umiał (dlatego zapewne biegał z szlaufem) i robili sobie małe szkody. Szybko byli brutalnie pacyfikowani przez milicję. Teraz jak pójdziesz na taką ustawkę w małych liczbach nic nie potrafiąc to zostaniesz połamany, a pamiątkę będziesz mógł mieć do końca życia. Na koniec, żeby nie robić ze mnie faną Trzaskowskiego. Nie głosowałem na nikogo i wygrana Nawrockiego cieszy, że będzie mógł zablokować cenzurę internetu, ale z drugiej strony jak napisałem znam kilku ludzi z ustawek kibicowskich i przeraża, że taki człowiek został prezydentem Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Środa o 08:11 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:11 21 minut temu, Wyparlo napisał(a): W latach Tuska te grupy w ogóle nie potrafiły się bić i nie były zorganizowanie w taki sposób. To jak porównywać pojedynek jakiejś ekipy NBA z lat 70-tych kontra GSW z Durantem. Koniec lat 90-tych i początek lat 2000 wrzucił to na o wiele wyższy poziom, bo zaczęły wtedy rosnąć kluby do treningów K1, MMA, bo wcześniej były tylko praktycznie w Polsce boks/zapasy/karate, ale w latach Tuska to się szło na hurra i nikt nic nie umiał (dlatego zapewne biegał z szlaufem) i robili sobie małe szkody. Szybko byli brutalnie pacyfikowani przez milicję. Teraz jak pójdziesz na taką ustawkę w małych liczbach nic nie potrafiąc to zostaniesz połamany, a pamiątkę będziesz mógł mieć do końca życia. Kumpel w tamtych czasach szkolił te bojówki i te treningi to był pic na wodę. Właśnie gadałem o tym z nim wczoraj i mówił: przychodziło 40, po miesiącu zostawało 15, po dwóch 5 normalnie zaczynało treningi na lokalnej sekcji Swoją drogą boks/zapasy to podstawa MMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Środa o 08:16 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:16 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Kumpel w tamtych czasach szkolił te bojówki i te treningi to był pic na wodę. Właśnie gadałem o tym z nim wczoraj i mówił: przychodziło 40, po miesiącu zostawało 15, po dwóch 5 normalnie zaczynało treningi na lokalnej sekcji Swoją drogą boks/zapasy to podstawa MMA. Słyszałem, wprawdzie z drugiej ręki, że Nawrocki po prostu lubił się ponapierdalać i jako całkiem niezły bokser radził sobie w tych ustawach wyśmienicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Środa o 08:18 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:18 1 minutę temu, jack napisał(a): Słyszałem, wprawdzie z drugiej ręki, że Nawrocki po prostu lubił się ponapierdalać i jako całkiem niezły bokser radził sobie w tych ustawach wyśmienicie. W całym swoim dotychczasowych życiu, jeszcze nigdy z żadnego naszego prezydenta nie czułem takiej dumy, jak teraz z Nawrockiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Środa o 08:18 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:18 Teraz, jack napisał(a): Słyszałem, wprawdzie z drugiej ręki, że Nawrocki po prostu lubił się ponapierdalać i jako całkiem niezły bokser radził sobie w tych ustawach wyśmienicie. Na bramce w Rozi była elita a nie jakieś popierdółki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Środa o 08:19 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:19 Państwo policyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Środa o 08:30 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:30 https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/karol-nawrocki-odmowil-kaczynskiemu-w-jednej-kwestii-to-nie-plotka/ypp186l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi