LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) Edytowane 18 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 11 minut temu, RappaR napisał(a): Żebrowski się zestarzał, wygląda na 60+ E tam, wystarczy zastosować odsiwiacz i będzie wyglądał na 40+. Dzisiaj Nawrocki całkiem dobrze zaprezentował się u Mentzena, zwłaszcza w sprawie kawalerki, wiarygodne tłumaczenie o zaufaniu/pomocy starszemu potrzebującemu sąsiadowi. Aż zapomniałem, że on tego nie robił bezinteresowanie a tylko po to aby wyłudzić kawalerkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Godzinę temu, DRK napisał(a): Trzeba to powiedzieć Sikorskiemu, bo on chyba chce stosować prawo tak jak on je rozumie. Radek miewał lepsze teksty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 22 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Radek miewał lepsze teksty ich wszystkich pi****leniem możemy przerzucać się w nieskończoność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Nawrocki się kurewsko skompromitował tymi ustawkami nie ruszałem tematu znajomości z przestępcami na siłowni bo sam trenowalem w Płocku na siłce odwiedzanej przez gamgusow Ale ustawki to już k**** przesada to nie jest człowiek który powinien reprezentować Polskę na świecie nie żeby ten drugi był takim gościem żenujący poziom polityki Edytowane 11 godzin temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu https://espresso.com.pl/donald-tusk-przyznaje-uczestniczylem-w-kibicowskich-ustawkach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 26 minut temu, josephnba napisał(a): Nawrocki się kurewsko skompromitował tymi ustawkami nie ruszałem tematu znajomości z przestępcami na siłowni bo sam trenowalem w Płocku na siłce odwiedzanej przez gamgusow Ale ustawki to już k**** przesada Strasznie "wrażliwy" się zrobiłeś jak na to, że jeszcze 5 dni temu wysyłałeś milion ludzi do krematoriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 27 minut temu, fluber napisał(a): https://espresso.com.pl/donald-tusk-przyznaje-uczestniczylem-w-kibicowskich-ustawkach/ Po co to wrzucasz jak to działa tylko w jedną stronę co ma swoje potwierdzenie w tym wątku, demokracja jest tylko gdy my wygrywamy, mowa nienawiści jest tylko gdy nas krytykują, czyny chuliganskie są wtedy gdy oni się napierdalają, a pierdylion rezolucji nie jest aktem wymierzonym we własne państwo tylko troską o demokrację i..uj..... 2 minuty temu, Pan A. napisał(a): Strasznie "wrażliwy" się zrobiłeś jak na to, że jeszcze 5 dni temu wysyłałeś milion ludzi do krematoriów. W państwie tolerancji i prawdziwej demokracji można mieć tylko jedne poglądy, bo to takie europejskie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 7 minut temu, Pan A. napisał(a): Strasznie "wrażliwy" się zrobiłeś jak na to, że jeszcze 5 dni temu wysyłałeś milion ludzi do krematoriów. Ale ja nie mam być twarzą narodu mogę sobie pi*****ić co chce, czy to poważnie czy jak wówczas ironicznie a ty możesz mi tu wypomnieć kiedy zacznę ubiegać się o urzędy sam pomysl czy serio pasuje ci typ który wyłudził mieszkanie i latał po lasach z patusami? chyba że narracja będzie jak z p. Jerzym że on pomagał tym chłopakom k**** szanujmy się @tankathon czy tobie sufit na lep się Spierdolil? Możesz mnie nie wrzucać do worka z ludźmi krytykującymi Nawrockiego bo są za rafciem? znajdź mi tu jeden wpis z kampanii gdzie coś takiego napisałem Z drugiej strony Nawrocki mówiący że się napierdalal to przecież atut dla wielu wyborców brauna i mentzena bo sami z podobnej patologii się wywodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Nawet jeśli Nawrocki wygra, a ma spore szanse, to niestety PIS to strasznie zjebał. Mogli wystawić kogokolwiek a postawili na gangusa. I spoko, jego doktorat na papierze robi wrażenie, z uwagi na tematykę już trochę mniej, ale poza tym to jest kibol z krwi i kości. I nie ma co tego romantyzować, kibolstwo to od wielu lat zorganizowane grupy przestępcze. Całe szczęście, że Nawrocki miał trochę więcej oleju w głowie niż jego koledzy i nie musiał zarobkować w głównym przestępczym nurcie. Porównywanie do Tuska, który w szaliku Lechii pobił się kilka razy z kibicami Arki jest śmieszne. Serio wolałbym już młodego Płażyńskiego czy Tobiasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): Z drugiej strony Nawrocki mówiący że się napierdalal to przecież atut dla wielu wyborców brauna i mentzena bo sami z podobnej patologii się wywodzą To już wiemy, za kim oddasz głos. Chyba, że dla Ciebie Nawrocki za honorowy 2 minuty temu, jack napisał(a): Porównywanie do Tuska, który w szaliku Lechii pobił się kilka razy z kibicami Arki jest śmieszne. Jak coś to jest nowoczesne, takie trochę w stylu postmodernistyczno-alemańskim napierdalanie się kibicowskie, nie zaściankowe ala PiS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 10 godzin temu, matek napisał(a): https://www.facebook.com/watch/?v=1246378270240923 'Ursynow jest taka duza wsia' Nie idzie sie nie zgodzic! xD 2 godziny temu, fluber napisał(a): https://espresso.com.pl/donald-tusk-przyznaje-uczestniczylem-w-kibicowskich-ustawkach/ tu oryginałka: https://przegladsportowy.onet.pl/ofsajd/donald-tusk-jak-mesjasz-pijaczek-kleknal-a-jego-slowa-to-legenda/x7r3kxb czyli w narracji onetu kibol Lechii z PO to Mesjasz i 'pełnokrwisty człowiek' a kibol Lechii z PiS to bandyta i nie zmienia się nic! (ale dalej wiadomo że PiS mógł lepszego królika wyjąć z kapelusza i mieliby pewniaka a tak znów 50/50 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu @Denis Bad Boy Załęcki warto zwrócić uwagę, że w ustawkach biorą udział tylko osoby, które wiadomo, że nie rozpruja się przed psami, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 12 minut temu, fluber napisał(a): @Denis Bad Boy Załęcki warto zwrócić uwagę, że w ustawkach biorą udział tylko osoby, które wiadomo, że nie rozpruja się przed psami, prawda? zgadza się, tylko cwel zagłosuje na Trzaskowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Godzinę temu, RappaR napisał(a): To już wiemy, za kim oddasz głos. Chyba, że dla Ciebie Nawrocki za honorowy Jak coś to jest nowoczesne, takie trochę w stylu postmodernistyczno-alemańskim napierdalanie się kibicowskie, nie zaściankowe ala PiS. Na żadnego co już tutaj pisałem wcześniej pójdę i oddam nieważny głos 33 minuty temu, fluber napisał(a): @Denis Bad Boy Załęcki warto zwrócić uwagę, że w ustawkach biorą udział tylko osoby, które wiadomo, że nie rozpruja się przed psami, prawda? Misiek z Krakowa się nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 8 minut temu, josephnba napisał(a): pójdę i oddam nieważny głos jakby to nie miało konsekwencji to pewnie byłby to najlepszy wybór, skoro do wyboru mamy: - wyciągniętego z kapelusza patusa z przyklejonym uśmiechem i drobnego cwaniaczka - pizdeczkę, którą od 40 lat strugają w jednym celu a która potrzebuje pomocy psychologa przed gówno-debatą w TV niestety wybór tego drugiego to wolna ręka dla Donalda -> który łączy w sobie najgorsze cechy obu kandydatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Teraz, julekstep napisał(a): jakby to nie miało konsekwencji to pewnie byłby to najlepszy wybór, skoro do wyboru mamy: - wyciągniętego z kapelusza patusa z przyklejonym uśmiechem i drobnego cwaniaczka - pizdeczkę, którą od 40 lat strugają w jednym celu a która potrzebuje pomocy psychologa przed gówno-debatą w TV niestety wybór tego drugiego to wolna ręka dla Donalda -> który łączy w sobie najgorsze cechy obu kandydatów Dlatego nie zagłosuje na żadnego, zgodnie z sumieniem, ale mam nadzieję że trzasku nie wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 24 minuty temu, julekstep napisał(a): jakby to nie miało konsekwencji to pewnie byłby to najlepszy wybór, skoro do wyboru mamy: - wyciągniętego z kapelusza patusa z przyklejonym uśmiechem i drobnego cwaniaczka - pizdeczkę, którą od 40 lat strugają w jednym celu a która potrzebuje pomocy psychologa przed gówno-debatą w TV niestety wybór tego drugiego to wolna ręka dla Donalda -> który łączy w sobie najgorsze cechy obu kandydatów zawsze można wyjść z założenia, że jak daliśmy jednowładztwo pisowi to teraz niech Ci się wykażą z drugiej strony jednowładztwo jest c***owe co pokazał PiS ale teraz mamy rząd koalicyjny który się ze sobą napierdala i w dodatku prezydent z innej opcji dla mnie Donaldinho po wygranej Karola mógłby rozwiązać ten burdel i zrobić przyspieszone wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, Koelner napisał(a): zawsze można wyjść z założenia, że jak daliśmy jednowładztwo pisowi to teraz niech Ci się wykażą Przeciez oni juz sie wykazywali przy jednowladztwie. 150 miliardow z OFE to dla mnie wystarczajacy highlight. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Przeciez oni juz sie wykazywali przy jednowladztwie. 150 miliardow z OFE to dla mnie wystarczajacy highlight. za samą inflację w 2022 roku zapłaciliśmy 175 mld złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi