RappaR Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): Nitras to jest ciężki przypadek. To bardzo źle świadczy o formacji politycznej, jeśli on ma być jednym z najważniejszych mózgów kampanii. Ja na takie zidiocenie, to mam alergię. Przekaz ściśle dopasowany do grupy docelowej, to jest do wyborców KO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Teraz jedyną szansą Trzaskowskiego to analiza co wydarzyło się w Rumunii i to powtórzyć. Nawrocki=Simon=Przegrana=Rosja=Polexit=bieda Generalnie coś w tym stylu powinno być motywem przewodnim. Łatwiej będzie atakować pod tym kątem Nawrockiego jak już nie ma Mentzena i Brauna. Powinni uderzać w demobilizację elektoratu Nawrockiego i mobilizację własnego elektoratu a nie przechwytywanie wyborców Konfy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 19 minut temu, Krzemo napisał(a): Nitras to jest ciężki przypadek. To bardzo źle świadczy o formacji politycznej, jeśli on ma być jednym z najważniejszych mózgów kampanii. Ja na takie zidiocenie, to mam alergię. Niesiołowski 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): masz z Przymorza? Kur** Wchodzisz na stronę i znajdujesz interesującą cię komisję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 11 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Kur** Wchodzisz na stronę i znajdujesz interesującą cię komisję Dziękuję za pomoc -> jesteś Kochany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 43 minuty temu, Koelner napisał(a): Dziękuję za pomoc -> jesteś Kochany Jak pięknie polityka łączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Zandberg wygrał w Mongolii a Mentzen w Kosowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, jack napisał(a): Zandberg wygrał w Mongolii a Mentzen w Kosowie. Ciekawie by było dopiero, jakby Maciak wygrał w Rosji, a Braun w Izraelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Ciekawie by było dopiero, jakby Maciak wygrał w Rosji, a Braun w Izraelu Braun zgarnął 8 głosów w Izraelu Maciak w Rosji wyżej niż Zandberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Jak znaleźć za całą Holandię ? Na stronie pkw tylko pojedyncze komisje można kliknąć a mi się nie chce każdej sprawdzać z osobna. W mojej komisji trzaskowski minimalnie lepszy niż mentzen a nawrocki daleko w tyle, nawet Braun go przegonił o 10 głosów, lol. Edytowane 6 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Jak znaleźć za całą Holandię ? Na stronie pkw tylko pojedyncze komisje można kliknąć a mi się nie chce każdej sprawdzać z osobna. W mojej komisji trzaskowski minimalnie lepszy niż mentzen a nawrocki daleko w tyle. https://wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/wynik/gm/528 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, jack napisał(a): https://wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/wynik/gm/528 Nawrocki piąty, za zandbergiem i braunem, nieźle. Jesli tak samo to wyglada w innych krajach to trzaskowski może jednak wygrać przez zagranice. No I jesli chodzi o frekwencje w Holandii to szokujaca liczba, 27 tys głosów tylko. Tyle to w samej Hadze i okolicach jest pewnie uprawnionych @fluber Edytowane 6 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 8 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Nawrocki piąty, za zandbergiem i braunem, nieźle. Jesli tak samo to wyglada w innych krajach to trzaskowski może jednak wygrać przez zagranice. No I jesli chodzi o frekwencje w Holandii to szokujaca liczba, 27 tys głosów tylko. Tyle to w samej Hadze i okolicach jest pewnie uprawnionych @fluber 27 to sporo. Internet od lata się podnieca amerykańską Polonią, a to z 10 tysięcy głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): 27 to sporo. Internet od lata się podnieca amerykańską Polonią, a to z 10 tysięcy głosów 38 175 głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, RappaR napisał(a): 27 to sporo. Internet od lata się podnieca amerykańską Polonią, a to z 10 tysięcy głosów W Holandii mieszka z 400tys Polaków, nawet jesli tylko połowa uprawniona to nie jest to sporo. Mały kraj i łatwo dojechać do komisji wyborczych. Polacy za granica maja częściej wyjebane i to zrozumiałe, ale nadal coś mało. Na Filipinach zagłosowało 78 osób a jest tylko jedna komisja w manili, nie muszę mówić chyba jak trudno dostać się do manili z jakiegokolwiek innego punktu… aż ciekaw jestem ile Polaków tam mieszka na stałe. z tego co przeglądam to nawrocki nie ma miłości wśród Polonii z zachodniej EU, ale w USA wygrał zdecydowanie i zgarnął prawie 50% głosów. Niezły rozjazd bo w krajach EU robi ledwo 10%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 5 minut temu, jack napisał(a): 38 175 głosów Liczę Polonię, a nie turystów i studentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, RappaR napisał(a): Liczę Polonię, a nie turystów i studentów Jak zwykle zakładasz pod tezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, jack napisał(a): Jak zwykle zakładasz pod tezę Internet się podnieca, że jakieś Janusze i Grażyny, co wyjechały w latach 80 wybierajo prezydenta i tą tezę wyśmiewam. Nie moja teza, ale jak coś, jestem w stanie założyć, że 100% z tych 38 tysięcy głosów nie stanowią Polacy mieszkający na stałe w USA. 10 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): W Holandii mieszka z 400tys Polaków, nawet jesli tylko połowa uprawniona to nie jest to sporo. Mały kraj i łatwo dojechać do komisji wyborczych. Polacy za granica maja częściej wyjebane i to zrozumiałe, ale nadal coś mało. Na Filipinach zagłosowało 78 osób a jest tylko jedna komisja w manili, nie muszę mówić chyba jak trudno dostać się do manili z jakiegokolwiek innego punktu… aż ciekaw jestem ile Polaków tam mieszka na stałe. z tego co przeglądam to nawrocki nie ma miłości wśród Polonii z zachodniej EU, ale w USA wygrał zdecydowanie i zgarnął prawie 50% głosów. Niezły rozjazd bo w krajach EU robi ledwo 10%. A tutaj to w sumie nie rozumiem. Jeśli ja wyjadę z Polski, to dlatego, że chcę ją opuścić i na pewno nie po to by, głosować w wyborach z zagranicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, RappaR napisał(a): A tutaj to w sumie nie rozumiem. Jeśli ja wyjadę z Polski, to dlatego, że chcę ją opuścić i na pewno nie po to by, głosować w wyborach z zagranicy No już wiele razy ten argument słyszałem, ale wielu ludzi co mieszka za granica jednak interesuje się bardziej tym co się dzieje niż wielu ludzi którzy zostali. Usłyszałem to dziś od własnej matki np jak jej oznajmilem ze nie będę głosował na trzaskowskiego w drugiej turze a uwierz ze mam wiedzę większa od niej i bardziej sledze co się dzieje. ja miałem wylane zawsze ale głosuje teraz pierwszy raz odkad jestem za granica, no bo chciałbym jednak kiedys wrocic, wiec chciałbym mieć swoje trzy grosze w tym wyborze. Edytowane 5 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi