jack Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 godzinę temu, fluber napisał(a): To nie są fakty, tylko w większości kłamstwa. Nie po to odsuwalem PiS od władzy, żeby płacić na takie samo gówno tylko skierowane w drugą stronę Na pewno w większości kłamstwa? Chyba jednak nie. A sam materiał skandaliczny bo ewidentnie stronniczy i atakujący. 9 godzin temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): prawie cwierc miliona na zywo na ten moment grubo Jeszcze mam pół Zandberga do obejrzenia ale porzucam dla Brauna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 14 godzin temu, fluber napisał(a): trollu lemingradzki co tak cicho siedzisz? Nie wiem po co mnie tagujesz. Może nie zauważyłeś ale unikam z tobą rozmów. Żeby z kimś rozmawiać muszę mieć minimum szacunku do niego A Ciebie nie szanuje i mam absolutnie w dupie Twoje zdanie. Dziwie się tylko osobom którym chce się z Toba dyskutować wiedząc czego się spodziewać. Ciebie nie ma za co przepraszać bo na co dzień manipulujesz i nawet w tym przykładzie na moment pisania nie miałeś żadnych dowodów na poparcie swoich tez. to co stało się później (czy co było publikowane) nei zmienia poziomu Twoich manipulacji bez żadnego oparcia w znanych faktach na moment kiedy pisałeś. Nie wiem już kto tagował mnie do fast checku Trzaskowskiego albo nie wiem po co bo np Demagog zrobi to lepiej wskazując że Trzaskowski skłamał . Nie podoba mi się to i nei mam zamiaru mówić że "został złe zrozumiany" jak Słowa Memcena o tym że gwałt dla kobiety jest drobna nieprzyjemnością. Dla mnie polityka zaliczyła mega mocny spadek co najmniej od ostatnich 12-15 lat i jest na równi pochyłej. i wybory jakie mamy są z gatunku najmniejszego zła ,a nie najlepszej opcji. Może mi się nie podobać że partie w wyborach parlamentarych obiecują rzeczy bez pokrycia (albo których realizacja jest możliwa przy totalnym zaoraniu budzetu w przyszłości) ale partia która powie prawdę o sytuacji Panstwa i koniecznych działaniach nie ma szans na wygranie wyborów bo wyprzedzi ich populistyczne ugrupowanie w stylu PIS. Przypominam że już drugi raz kiedy KO obejmuje wprowadzany jest mechanizm nadmiernego zadłużenia za czas rządów poprzedników (teraz za 2023). Moja jedyna nadzieje (mało prawdopodobne przez Gaussa )na pojawienie się nowej partii spełniającej moje oczekiwania jest rozliczenie PIS za faktyczne defraudacje i łamanie prawa na podstawie twardych dowodów tak aby ta partia zniknęła ,a z jej uczciwych(jeśli sa) powstanie nowej Partii konserwatywnej. Wtedy jeżeli nie będzie już wyborcy szybko rozlicza KO i albo się zmieni albo powstanie coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 50 minut temu, Pablo81 napisał(a): Hahahaha Widać, że oprócz tego, jak wyglądają własne stopy, zapomniałeś, co pisałeś @Koelner @mayor a Wy przeprosiliscie już flubera? Zacytuj gdzie pisalem ze teraz TVP jest niefajne (smianie sie z typow ktorzy byli wielkimi krytykami a teraz jaraja sie 'tym samym' nie jest rownoznaczne bo to bylo druga czescia wpisu klamczuszku i manipulatorze. Ogoliles juz neckbearda? Przeprosiles flubera? 31 minut temu, Pablo81 napisał(a): Autorytet Obciagacza. Oj jak ktos sobie odbija w internetach te lata z reala hihi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Julek. Ale kto się jara? Ty serio za dużo ostrego sosu do kebsa dajesz. Jedyny pozytyw o ile to tak można nazwać to wykładanie że ten twór jest teraz tańszy i ewentualnie naszą dywagacje że przekaz nie jest aż tak natrętny jednowymiarowo. Tyle. A Ty ciągle tu piszesz jakbyśmy kółko różańcowe dla chwały TVP robili. Gdzie ty masz te zachwyty. To że komuś się jakiś nowy program spodobał ? Politycznie się tu nie zmieniło za dużo a o tym dyskutujemy. No chyba że to nowe studio familiady zaliczyłeś. Edytowane 22 godziny temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 29 minut temu, Koelner napisał(a): pamiętaj że odpisze Ci “że lepsza nie oznacza “fajna” “, potem odbije temat w innym kierunku a na końcu coś tam o Twojej pracy u Helmuta. Japa tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Zacytuj gdzie pisalem ze teraz TVP jest niefajne (smianie sie z typow ktorzy byli wielkimi krytykami a teraz jaraja sie 'tym samym' nie jest rownoznaczne bo to bylo druga czescia wpisu klamczuszku i manipulatorze. Ogoliles juz neckbearda? Przeprosiles flubera? Oj jak ktos sobie odbija w internetach te lata z reala hihi. @Koelner Zobacz, poszedł w drugą stronę - przecież nie pisał, że teraz niefajna:) Uczy się od obiektu swoich westchnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, ignazz napisał(a): Gdzie ty masz te zachwyty. Serio tu nie trzeba grzebac w archiwum jak nasz forumowy czlowiek sukcesu, bo to sa wpisy z wczoraj W dniu 3.04.2025 o 08:18, mayor napisał(a): Akurat TVP ma sporo ciekawych kanałów np. TVP Historia, Kultura, Dokument ,Nauka itp. nawet ostatnio jest też na TVP opcja oglądania programów z oryginalnym dźwiękiem English, bez durnego tłumaczenia typu-" jeden o zupie, drugi o dupie". Tak że te treści nie są już teraz tak samo ogłupiające jak za czasów czerwonego paska TVP Info. Jeżeli chodzi o zdrady w małżeństwie Tusków, to o wiele większy potencjał na rozgłos ma życie intymne Jarosława . Były tam różne ciekawe wątki, wstydliwe tajemnice Kaczyńskiego, haki jakie ma Macierewicz na Jarosława, homoseksualne ciągoty Jarka W dniu 3.04.2025 o 08:23, Pablo81 napisał(a): TVP puszczało ostatnio bardzo dobre polskie seriale - Klangor czy Kruk, a na TVP Nauka czy Historia leci naprawdę dużo bardzo dobrych programów, które są bez porównania lepsze od National Geographic czy Discovery (leci tam jakieś złomowisko PL czy inny shit). 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): @Koelner Zobacz, poszedł w drugą stronę - przecież nie pisał, że teraz niefajna:) Uczy się od obiektu swoich westchnień Przepros flubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): @Koelner @mayor a Wy przeprosiliscie już flubera? Ja? Za co mam przepraszać ? Że zamiast jajec ma wydmuszki, to nie moja wina. Może ci co mu robią gałę ,obciągali za mocno i oni powinni przepraszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu No to lepszy program czy serial. Ale nic o tym że to teraz super uczciwe dziennikarstwo polityczne. PO prostu dano więcej tego czego niektórzy oczekują. Zamiast gadających głów jakiś nowy ciekawy program. A jesteśmy w temacie politycznym i zarzuty kiedyś do TVP były w szczególności polityczne. Jeżeli odchodzi się od tego podsycania konfliktów poprzez serial o jakiś dupeczkach to chyba dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, mayor napisał(a): Ja? Za co mam przepraszać ? Że zamiast jajec ma wydmuszki, to nie moja wina. Może ci co mu robią gałę ,obciągali za mocno i oni powinni przepraszać Taka praca naszej Julii - nie oceniajmy każdy ma prawo do swojego szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) @julekstep przecież twoje cytaty nijak się mają do politycznego meritum Zamiast cięgle ( słusznie) krytykować TVP ktoś zauważył pozytyw i się uśmiechnął. Niestety tych pozytywów politycznych nie ma dalej. Są te neutralne. Niewiele lepiej ale lepiej. Jak ze zmianą władzy. I występki po nie kasują tego co robił PiS a o tym ciągle zapominasz. Odpisanie że my kochamy po nic nie zmienia. Serio. Edytowane 22 godziny temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, ignazz napisał(a): No to lepszy program czy serial. Ale nic o tym że to teraz super uczciwe dziennikarstwo polityczne. PO prostu dano więcej tego czego niektórzy oczekują. Zamiast gadających głów jakiś nowy ciekawy program. A jesteśmy w temacie politycznym i zarzuty kiedyś do TVP były w szczególności polityczne. Jeżeli odchodzi się od tego podsycania konfliktów poprzez serial o jakiś dupeczkach to chyba dobrze? No dobrze i za PiSu tez nie cala dzialalnosc byla polityczna a jak sie porownalo ramowke to wypadala lepiej niz analogiczna sprzed TVPiS (wyzej oceniane filmy, mniej totalnie glupich programow rozrywkowych, tyle samo kosciola ) wtedy wg. Kolegow bylo do zaorania, teraz jest 'lepsze niz Discovery i National Geographic' (mimo ze politycznie to dalej to samo dno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, ignazz napisał(a): No to lepszy program czy serial. Ale nic o tym że to teraz super uczciwe dziennikarstwo polityczne. PO prostu dano więcej tego czego niektórzy oczekują. Zamiast gadających głów jakiś nowy ciekawy program. A jesteśmy w temacie politycznym i zarzuty kiedyś do TVP były w szczególności polityczne. Jeżeli odchodzi się od tego podsycania konfliktów poprzez serial o jakiś dupeczkach to chyba dobrze? To, że napisałem, że pojawiły się w ramówce topowe dla mnie seriale ostatnich lat (Klangor, Kruk) i jest to na plus odbierasz jako bezgraniczny zachwyt? Dla mnie ktoś tu stosuje w swojej egzaltacji tandetną hiperbolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Jak wspomniałem do pewnego czasu to smieszkowanie nawet lubiłem ale jak teraz okazuje się że poza powtarzaniem nieprawdy nic Twoje wpisy nie wnoszą martwi mnie że nie za bardzo jak można podyskutować. Nikt tu nie kocha ani przekazów politycznych w TVP ani Tuska jako takiego. Nie zmienia to faktu że za czasów pisu my uważamy że było gorzej. I zauważamy jakieś minimalne poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 3 minuty temu, ignazz napisał(a): @julekstep Zamiast cięgle ( słusznie) krytykować TVP ktoś zauważył pozytyw i się uśmiechnął. Niestety tych pozytywów politycznych nie ma dalej. Są te neutralne. Jak ja zauwazalem pozytywy za PiSu to nie przypominam sobie zebys to propsowal na tle osob ujadajacych na TVPiS Ciekawe czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): No dobrze i za PiSu tez nie cala dzialalnosc byla polityczna a jak sie porownalo ramowke to wypadala lepiej niz analogiczna sprzed TVPiS (wyzej oceniane filmy, mniej totalnie glupich programow rozrywkowych, tyle samo kosciola ) wtedy wg. Kolegow bylo do zaorania, teraz jest 'lepsze niz Discovery i National Geographic' (mimo ze politycznie to dalej to samo dno) Ja sie nie zgadzam z tym Disco czy Geo. Nie ma podjazdu. I brakuje mi czegoś na prawdę mocnego jak na takie koszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, ignazz napisał(a): Jak wspomniałem do pewnego czasu to smieszkowanie nawet lubiłem ale jak teraz okazuje się że poza powtarzaniem nieprawdy nic Twoje wpisy nie wnoszą martwi mnie że nie za bardzo jak można podyskutować. Nikt tu nie kocha ani przekazów politycznych w TVP ani Tuska jako takiego. Nie zmienia to faktu że za czasów pisu my uważamy że było gorzej. I zauważamy jakieś minimalne poprawy. Czyli zauwazacie poprawy tam gdzie bylo z grubsza tak samo Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, julekstep napisał(a): No dobrze i za PiSu tez nie cala dzialalnosc byla polityczna a jak sie porownalo ramowke to wypadala lepiej niz analogiczna sprzed TVPiS (wyzej oceniane filmy, mniej totalnie glupich programow rozrywkowych, tyle samo kosciola ) wtedy wg. Kolegow bylo do zaorania, teraz jest 'lepsze niz Discovery i National Geographic' (mimo ze politycznie to dalej to samo dno) A nie jest lepsze? Wolę Sensacje XX wieku niż Złomowisko Pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Jak ja zauwazalem pozytywy za PiSu to nie przypominam sobie zebys to propsowal na tle osob ujadajacych na TVPiS Ciekawe czemu Bo procentowo ten agresywny przekaz byl tak częsty ze mnie osobiście odrzucało to aby włączyć polityczną TVP i nawet nie chciałem weryfikować. Uznaj to za bunt podobny do tego ze nie tankowałem na Orlenie tylko tam jedynie sikałem 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Czyli zauwazacie poprawy tam gdzie bylo z grubsza tak samo Gratki Tak. Bo tam gdzie mamy beton dużo się nie zmieniło. Może poza mniejszym poziomem agresji bo atak na Tuska był poza skalą i wywalało korki na całym osiedlu. Teraz na Jarka aż tak się nie poluje. Ale jak można wykorzysta obrzydliwie okazje. Więc tu dużo lepiej nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Czyli zauwazacie poprawy tam gdzie bylo z grubsza tak samo Gratki No setny raz - taniej i lekko lepiej, bo w mojej opinii pojawiły się fajne seriale, a w opinii twojego mentora jest więcej programów prorodzinnych i katolickich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi