ignazz Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Teraz, fluber napisał(a): XD Widzisz jak mało już wymagam. Próg bólu mi spadł. Jak kibicom lakers z gry luki. Wystarczy aby coś grał i już nie tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): XD W końcu zrozumiałem o co chodzi Ignazzowi. Tusk jest lepszy, bo Kaczyński śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Teraz, RappaR napisał(a): W końcu zrozumiałem o co chodzi Ignazzowi. Tusk jest lepszy, bo Kaczyński śmierdzi Dokładnie tak. Obaj są żenujący. Ale jeden ma łupież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 6 minut temu, ignazz napisał(a): Dokładnie tak. Obaj są żenujący. Ale jeden ma łupież Jeden dba o Polskę, a drugi o siebie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 38 minut temu, fluber napisał(a): https://oko.press/rakieta-ch-55-betonowa-glowica-analiza mam źródło z najbliższego otoczenia siewiery(chociaz teraz juz nie) i prezydenta i mogę potwierdzić że tak to wyglądało jak to jest opisane tutaj. gregorious moze co najwyzej kwestionować trzymanie tego w tajemnicy przed obywatelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 50 minut temu, fluber napisał(a): Jeden dba o Polskę, a drugi o siebie;) A który dba o Polskę? Ten co dawal posady Ziobrze, Kamińskiemu, Kurskiemu, Macierewiczowi czy Piotrowiczowi? Jak dla mnie to dbał o swoje interesy No i ma łupież 48 minut temu, the_secret napisał(a): mam źródło z najbliższego otoczenia siewiery(chociaz teraz juz nie) i prezydenta i mogę potwierdzić że tak to wyglądało jak to jest opisane tutaj. gregorious moze co najwyzej kwestionować trzymanie tego w tajemnicy przed obywatelami Wierzymy na słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 57 minut temu, fluber napisał(a): Jeden dba o Polskę, a drugi o siebie;) Solidny żart na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 58 minut temu, fluber napisał(a): Jeden dba o Polskę, a drugi o siebie;) Nie prawda. Obaj dbają o siebie. Jeden ma talent mówiąc że nie dba o siebie bo mu obojętne. Wykluczam go z grona osób które bym popierał czy doceniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 12 minut temu, josephnba napisał(a): A który dba o Polskę? Ten co dawal posady Ziobrze, Kamińskiemu, Kurskiemu, Macierewiczowi czy Piotrowiczowi? Jak dla mnie to dbał o swoje interesy "Solidarną" mi się gdzieś zapodziało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Ja wiem że lekarze nie potrzebują w matematykę. Ale jeżeli przyswoisz bardzo trudne zagadnienie WSPÓLNY MIANOWNIK właśnie z zakresu matmy to może zrozumiesz że tych pajaców mam w równym nieposzanowaniu i jedynym tie breakerem jest ta chamska morda tłuste włosy brak ogłady i wyczucia co można robić w Sejmie a czego nie bardzo. Jedni i drudzy mało co potrafią. Ale ci drudzy się myją stosownie ubierają i nie żrą tam gdzie nie chlew. Piszesz namiętnie o sałatce dalej nie rozumiejąc mojego przekazu. Jedni i drudzy mieli wtopy. Ale jedni z nich nawet tego nie pudrowali i dupy nie podcierali. Sorry. Mam awersję do obu frakcji bo nic sobą nie reprezentują ale wyjątkowo ta sałatka mi nie siadła. wesołe że można napisać coś tak durnego w tak moralizującym tonie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 39 minut temu, julekstep napisał(a): wesołe że można napisać coś tak durnego w tak moralizującym tonie xD Generalnie dla mnie jeden z topowych postów forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 3 godziny temu, the_secret napisał(a): mam źródło z najbliższego otoczenia siewiery(chociaz teraz juz nie) i prezydenta i mogę potwierdzić że tak to wyglądało jak to jest opisane tutaj. gregorious moze co najwyzej kwestionować trzymanie tego w tajemnicy przed obywatelami Wierze że od kogoś to usłyszałeś. Ba ... wierzę nawet że większa cześć to prawda choć przez wszystkie kłamstwa na ten temat Błaszczaka i calej Pisowskiej ferajny moje zaufanie do nich i Siewiery jest niskie. Natomiast na szybko najwiekszymi problemami byly : brak komunikacji, brak poszukiwań, opowieści o braku komunikatow od wojska ( nie skleja sie z samolotami), sytuacja z gen Piotrowskim. Co do źródeł mialem kontakt z osobą blisko Ziobry ( nawet bardzo) która opowiadała jak to on jest strasznie chory i umiera dwa dni przed jego wystąpieniami w tv gdzie tryskał energia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) 5 godzin temu, Gregorius napisał(a): A rakieta zgubiona przypadkowo odnaleziona po paru msc nie byla większą kompromitacja. Dla mnie była. Akurat kabarety z rakietami to ten sam lvl. Patrioci z PiS odstawili swój pod Bydgoszczą. Rakiety szukali tylko im śnieg zasypał Demokraci z KO godnie sekundowali im na przełomie sierpnia/września 2024 z obiektem nad Lubelszczyzną, gdy najpierw zaręczali, że co najmniej trzy stacje radiolokacyjne przez 25 km śledziły obiekt nad naszym terytorium. Byli nawet gotowi do jego niezwłocznego zestrzelenia. A po tygodniu bezowocnych poszukiwań wydali rozkoszny komunikat, że jednak nic nie wleciało. Szkoda spierać się czy 10% bardziej skompromitowali się jedni czy drudzy. Tier jest ten sam. Edytowane 17 godzin temu przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu @josephnba kojarzysz sprawę? https://x.com/ABartkowiak_PSP/status/1892993211221569782 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 12 minut temu, fluber napisał(a): @josephnba kojarzysz sprawę? https://x.com/ABartkowiak_PSP/status/1892993211221569782 Temat znam bo dostaliśmy kasę na wentylator oddymiający KGHM, Orlen, ZUS, MSWiA czy np lasy państwowe takie programy dla OSP robią od lat i zawsze na tych samych zasadach. Wnioski są dość obszerne i wystarczy jeden błąd żeby go odrzucić Najtrudniej o kasę z Orlenu. Ci są wręcz pojebani na punkcie procedury przyznania funduszy Jak dla mnie zrobione pod publiczkę bo na innych polach dali dupy i szukają jakiegoś sukcesu na siłę Nie wiem czy jakieś osp były faworyzowane ale u nas w Warszawie nie każdy dostał Nam z KGHM udało się tylko dwa razy wyrwać kasę Takie dotacje są fajne ale i tak najważniejsze jest finansowanie z gminy (w przypadku Warszawy z miasta) Tu są największe środki i sprzęt ale zasady są tu zupełnie inne, bo chcąc coś kupić najpierw musimy uzyskać zgodę, potem podają nam kwotę, my kupujemy z własnych środków a na koniec miasto zwraca kasę Jednak w każdym przypadku nie ma opcji żeby wykorzystać środki na coś innego niż był złożony wniosek Edytowane 7 godzin temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Po dzisiejszym Mazurku i Stanowiskom muszę zapytać @fluber jak biegasz używasz odzież termiczną? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Po dzisiejszym Mazurku i Stanowiskom muszę zapytać @fluber jak biegasz używasz odzież termiczną? xD W zimie? Oczywiście. A programu nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 25 minut temu, fluber napisał(a): W zimie? Oczywiście. A programu nie widziałem - Nie wiem czy państwo - głównie dziennikarze - zwróciliście uwagę na to, że szef Pentagonu biegał w szarym dresie, bo nie musi nikogo udawać i nie musi wnosić na ulice Warszawy i wkładać na swoje ciało termicznej odzieży do biegania, bo reprezentuje siebie, swoje wartości i ma czas, żeby pobiegać, a później spotkać się z głową państwa polskiego, a także z ministrem obrony narodowej - mówił. Dodał, że "to ścieżka dla nas wszystkich, aby Polska mówiła swoim głosem". - Aby kandydaci na prezydenta byli ludźmi z krwi i kości, nie przebierali się za tych, którymi nie są i nie wciskali na siebie też termicznej odzieży, jeżeli nie są biegaczami - stwierdził Nawrocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 14 minut temu, agresywnychomik napisał(a): - Nie wiem czy państwo - głównie dziennikarze - zwróciliście uwagę na to, że szef Pentagonu biegał w szarym dresie, bo nie musi nikogo udawać i nie musi wnosić na ulice Warszawy i wkładać na swoje ciało termicznej odzieży do biegania, bo reprezentuje siebie, swoje wartości i ma czas, żeby pobiegać, a później spotkać się z głową państwa polskiego, a także z ministrem obrony narodowej - mówił. Dodał, że "to ścieżka dla nas wszystkich, aby Polska mówiła swoim głosem". - Aby kandydaci na prezydenta byli ludźmi z krwi i kości, nie przebierali się za tych, którymi nie są i nie wciskali na siebie też termicznej odzieży, jeżeli nie są biegaczami - stwierdził Nawrocki. No co Ci mogę powiedzieć. Gdyby Fluber był szefem Pentagonu, też by biegał w szarym dresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): No co Ci mogę powiedzieć. Gdyby Fluber był szefem Pentagonu, też by biegał w szarym dresie. Nie o to było pytanie i nie o tym była odpowiedź, chcesz dyskutować z samym sobą zrób sobie jakiś temat do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi