Koelner Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 21 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Wolski porusza ciekawy temat uderzenia w polskich producentów pirotechniki.....dla dobra piesków i kotków. 700 mln zł obrotów rocznie mogą zagarnąć Niemcy i Holendrzy k**** jebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 27 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Wolski porusza ciekawy temat uderzenia w polskich producentów pirotechniki.....dla dobra piesków i kotków. 700 mln zł obrotów rocznie mogą zagarnąć Niemcy i Holendrzy Ciekawe kto zgarnie rynek którego nie będzie. Bo regulacja ma mocno ograniczyć sprzedaż pirotechniki w PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/ke-podala-nowe-prognozy-dla-polskiej-gospodarki-gwaltownie-odbila-7092894236040160a.html lol -> ja coś czuję że te wszystkie cyferki to jakaś mitologia XXI w Dosłownie dziś mi się wyświetlił w necie ten artykuł, który wrzuciłeś wyżej oraz ten: https://businessinsider.com.pl/gospodarka/polska-gospodarka-przyhamowala-ekonomisci-niechlubny-rekord/vk0czrr I cholera wie komu wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 3 godziny temu, RappaR napisał(a): https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,31463652,dyrektor-tvp-zatrudnil-partnerke-jako-sekretarke-dziennikarz.html Wyborcy KO szczęśliwi i znowu na nich zagłosują! Zagłosują, tak samo jak wyborcy PiSu głosowali na swoich Przecież już dawno w tym sporze przestało chodzić o kompetencje czy programy. Twardogłowi zagłosują na swojego guru niezależnie od tego co odpierdoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 5 godzin temu, Koelner napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/ke-podala-nowe-prognozy-dla-polskiej-gospodarki-gwaltownie-odbila-7092894236040160a.html lol -> ja coś czuję że te wszystkie cyferki to jakaś mitologia XXI w wszystko się wyjaśni przy uchwalaniu budżetu, może te 40-50mld deficytu, to też tylko umizgi antypolaków, ja trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Ale kombo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 15 godzin temu, josephnba napisał(a): Zagłosują, tak samo jak wyborcy PiSu głosowali na swoich Przecież już dawno w tym sporze przestało chodzić o kompetencje czy programy. Twardogłowi zagłosują na swojego guru niezależnie od tego co odpierdoli Ja na ostatnich wyborach nie głosowałem na PiS. Julek i Fluber podobno też. to tylko Ty jesteś wiernym, zatwardziałym fanatykiem. Ciebie można kopać, to w końcu najtwardszy elektorat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 6 godzin temu, RappaR napisał(a): Ja na ostatnich wyborach nie głosowałem na PiS. Julek i Fluber podobno też. to tylko Ty jesteś wiernym, zatwardziałym fanatykiem. Ciebie można kopać, to w końcu najtwardszy elektorat Tak tak, bardzo fajnie próbujesz jak zwykle zaistnieć A prawda jest taka, że jestem być może jedynym aktywnym w tym temacie userem, który zagłosował na człowieka nie na znaczek ,dodam na człowieka którego pracę obserwuję od lat i z którym współpracuję od lat Napisałem już przed wyborami, że nawet gdyby startowała z list Konfy, bym na nią zagłosował Jak teraz wyglądać będzie sprawa Jacka S.? Kiedyś Warszawą rządził komisarz. Czy to samo będzie w przypadku Wrocławia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 https://x.com/FaktyTVP3/status/1857883293053759797 Miło, że w TVP lepszy standard niż poprzednio. Szkoda, że rządy gorsze niż wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 5 godzin temu, josephnba napisał(a): Tak tak, bardzo fajnie próbujesz jak zwykle zaistnieć A prawda jest taka, że jestem być może jedynym aktywnym w tym temacie userem, który zagłosował na człowieka nie na znaczek ,dodam na człowieka którego pracę obserwuję od lat i z którym współpracuję od lat Napisałem już przed wyborami, że nawet gdyby startowała z list Konfy, bym na nią zagłosował Jak teraz wyglądać będzie sprawa Jacka S.? Kiedyś Warszawą rządził komisarz. Czy to samo będzie w przypadku Wrocławia? Ciekawi mnie konsekwencja w wyborach prezydenckich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 W dniu 15.11.2024 o 20:50, fluber napisał(a): Ale kombo Pojedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 48 minut temu, RappaR napisał(a): Ciekawi mnie konsekwencja w wyborach prezydenckich W wyborach na prezydenta poprę kogoś spoza popisu Jeszcze nie wiem kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 33 minuty temu, josephnba napisał(a): W wyborach na prezydenta poprę kogoś spoza popisu Jeszcze nie wiem kogo Ciekaw jestem czy Mentzen załapie sie w społeczeństwie na opcję spoza popisu, ale nie będzie im przeszkadzać łatka konfederaty, bo wypowiada się w sieci i nie ma żadnej większej wpadki i odpału w stylu G.Brauna, więc mogliby go uznać za bezpieczną opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 6 godzin temu, P_M napisał(a): Ciekaw jestem czy Mentzen załapie sie w społeczeństwie na opcję spoza popisu, ale nie będzie im przeszkadzać łatka konfederaty, bo wypowiada się w sieci i nie ma żadnej większej wpadki i odpału w stylu G.Brauna, więc mogliby go uznać za bezpieczną opcję. Mentzen to cwaniaczek, kompletnie mnie nie przekonuje. Bardziej zmartwi mnie druga tura, więc pewnie pójdę i narysuje karnego kutasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Bardziej zmartwi mnie druga tura, więc pewnie pójdę i narysuje karnego kutasa Co za dojrzałość. Głosowaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 10 godzin temu, P_M napisał(a): Ciekaw jestem czy Mentzen załapie sie w społeczeństwie na opcję spoza popisu, ale nie będzie im przeszkadzać łatka konfederaty, bo wypowiada się w sieci i nie ma żadnej większej wpadki i odpału w stylu G.Brauna, więc mogliby go uznać za bezpieczną opcję. Internet pamięta https://x.com/CTomczyk/status/1639539021985480704 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 6 minut temu, jack napisał(a): Internet pamięta https://x.com/CTomczyk/status/1639539021985480704 No i? Pamiętać, a przejmować się to dwie różne rzeczy. Ty się nie przejmujesz tym, że Lewica popiera napierdalanie matki krzesłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 17 minut temu, RappaR napisał(a): No i? Pamiętać, a przejmować się to dwie różne rzeczy. Ty się nie przejmujesz tym, że Lewica popiera napierdalanie matki krzesłem. Ja pamiętam. I biorę pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 34 minuty temu, jack napisał(a): Ja pamiętam. I biorę pod uwagę Polecam obejrzeć całość, a nie ten wycinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 20 minut temu, matek napisał(a): Polecam obejrzeć całość, a nie ten wycinek. Ten wycinek wystarczy by sporo ludzi na niego nie zagłosowało. Trzeba być hardcorem, że by obejrzeć całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi