P_M Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 https://www.bankier.pl/wiadomosc/EuroPKB-Polska-wiceliderem-stagnacyjnej-Europy-8659458.html Polska górą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 06:30, Sewer napisał(a): Nice Rozwiń wszędzie Żydzi, ogólnie oni mają niezłą nadreprezentację we władzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 07:05, Koelner napisał(a): wszędzie Żydzi, ogólnie oni mają niezłą nadreprezentację we władzach Rozwiń Twoim głosem w tym rządzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 07:07, RappaR napisał(a): Twoim głosem w tym rządzie Rozwiń ja głosowałem na Polkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 06:30, Sewer napisał(a): Nice Rozwiń Nie ma takiej funkcji jak ministra... Jest minister, ministrant - Ale ministra - stanowisko w rządzie Tuska To co mi pan nic nie mówi? - No mówię właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 https://www.money.pl/gospodarka/bruksela-sie-nie-wycofuje-ten-zakaz-dotknie-takze-polakow-chodzi-o-piece-gazowe-6971441834277504a.html Ale za to w EU obowiązują aż trzy normy dla pomp ciepła. Janusz montujący pompę z charakterystyką energetyczną dla zachodniej Francji będzie całe życie orał na ogrzanie własnej gawry. Wydaje mi się, że kraje powinny mieć kamienie milowe w tej przestrzeni, uzależnione od zapotrzebowania klimatycznego na energię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Słuchałem to w aucie i zrobiło mi to piątunio z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 09:43, Koelner napisał(a): Słuchałem to w aucie i zrobiło mi to piątunio z rana Rozwiń Czyli według mis, jesteśmy bandą kretynów niezdolnych do samodzielnej oceny takiej myśli intelektualnej lub oceny poszczególnych polityków. Ciekawe czy będzie głosować za "konkretami" w typie likwidacji tornistrów w szkole, odpłatności za znieczulenie przy porodzie, czy lekcji religii na pierwszej lub ostatniej godzinie? I co to jest "zarejestrowany" lobbysta w Sejmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 30 procent podwyżki od 1 stycznia, Tusk - mój premier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W końcu (rzekomo) głosowałeś na koalicje, wiec tak, Twój kochany premier. Sam wybierałeś (tak twierdzisZ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 8.12.2023 o 15:32, fluber napisał(a): 30 procent podwyżki od 1 stycznia, Tusk - mój premier Rozwiń brawo, oby tylko inne grupy nie dostaly, bo inaczej bedzie efekt inflacyjny! /s Edytowane 8 Grudnia 2023 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 15:32, fluber napisał(a): 30 procent podwyżki od 1 stycznia, Tusk - mój premier Rozwiń niech podwyższy budżetówce to w ogóle c*** mu w dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 16:21, Koelner napisał(a): niech podwyższy budżetówce to w ogóle c*** mu w dupe Rozwiń Budżetówka w edukacji i nauce ma dostać tylko 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 15:32, fluber napisał(a): 30 procent podwyżki od 1 stycznia, Tusk - mój premier Rozwiń Łatwo i tanio można Cię kupić.,30% jak 30 srebrników i pyk zmiana poglądów .,Ważne żeby Tobie było lepiej, a reszcie to c*** w dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 dobra, spokojnie. jazda z Tuskiem od poniedziałku jak dostanie budżet do przekupowania plebsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 16:31, Koelner napisał(a): dobra, spokojnie. jazda z Tuskiem od poniedziałku jak dostanie budżet do przekupowania plebsu Rozwiń a jaka jest sytuacja z tym dwutygodniowym rzadem eksperckim? cos zrobili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 16:33, memento1984 napisał(a): a jaka jest sytuacja z tym dwutygodniowym rzadem eksperckim? cos zrobili? Rozwiń ich koniec jest pięknym podkreśleniem ich rządów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 15:32, fluber napisał(a): 30 procent podwyżki od 1 stycznia, Tusk - mój premier Rozwiń K....wa nie dość, że za chwilę weźmiemy kredyt, aby spuścić go razem z wiatrakami w kiblu, dopłacimy do taniego prądu na stacji benzynowej, to jeszcze trzeba ci jako sprawcy zamieszania dać 30% podwyżki Mógłbyś w ramach rekompensaty, sfinansować utylizację paru niemieckich piętnastoletnich turbin Praworządność Donald mode k.j.m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 06:30, Sewer napisał(a): Nice Rozwiń ahhh, jaka to będzie piękna zmiana tego szyldu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi