Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Skoro tylko nieco droższe, to czemu oskarżasz Flubera o manipulację? Sam przyznajesz, że to nieistotna różnica Przy niemieckich zatobkach nieistotna. Przy polskich juz tak. Stad manipulacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 9 minut temu, Pablo81 napisał: Zycie jest jednak nieco drozsze (szczegolnie w RFN). To aż z RFN są zmuszeni przyjeżdżać do nas po chleb? faktycznie u nas kraina mlekiem i miodem płynąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Przy niemieckich zatobkach nieistotna. Przy polskich juz tak. Stad manipulacja. To daj widełki kiedy jest istotna, bo jednak ta różnica między polskimi, a niemieckimi zarobkami nie jest tak duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: To daj widełki kiedy jest istotna, bo jednak ta różnica między polskimi, a niemieckimi zarobkami nie jest tak duża 200% miesci sie w tych widelkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: To daj widełki kiedy jest istotna, bo jednak ta różnica między polskimi, a niemieckimi zarobkami nie jest tak duża zostaw go jest poniedziałek a Helmut znów go od rana Wagnerem katował BĄDŹ CZŁOWIEKIEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Teraz, julekstep napisał: zostaw go jest poniedziałek a Helmut znów go od rana Wagnerem katował BĄDŹ CZŁOWIEKIEM Właśnie teraz jestem w pracy. Dlatego piszę. Dziękuję za głos w dyskusji. Jak zawsze wartościowy content Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Właśnie teraz jestem w pracy. Dlatego piszę. Dziękuję za głos w dyskusji. Jak zawsze wartościowy content ZAWSZE NA STRAŻY W OBRONIE SŁABSZYCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: zostaw go jest poniedziałek a Helmut znów go od rana Wagnerem katował BĄDŹ CZŁOWIEKIEM Helmut? Prędzej Ahmed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: Helmut? Prędzej Ahmed Ahmed to tam koło Pabla siedzi i odreagowuje na e-nba.ae Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 10 minut temu, julekstep napisał: ZAWSZE NA STRAŻY W OBRONIE SŁABSZYCH! Koledzy z ekipy (fluber, Rappar i Delta) wiedza, że tak o nich myslisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Koledzy z ekipy (fluber, Rappar i Delta) wiedza, że tak o nich myslisz? zapomniałeś o Ważniaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Teraz, julekstep napisał: zapomniałeś o Ważniaku! Tak, on też. Wiedza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Tak, on też. Wiedza? domyślają się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 28 minut temu, Pablo81 napisał: Koledzy z ekipy (fluber, Rappar i Delta) wiedza, że tak o nich myslisz? Delta nie jest w naszej ekipie, wypraszam sobie Po raz pierwszy kogoś zgłosiłem na tym forum do moderacji, ale nigdy mnie jeszcze nikt aż tak nie obraził! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 6 godzin temu, jack napisał: Deltusia nie licz bo to wyborca Brauna Jak miałem w wyborach na prezydenta Rzeszowa do wyboru Brauna, Fijolka, Warchoła albo jakąś no name babkę z pis to wybór padł na tego pierwszego. 12 minut temu, RappaR napisał: Delta nie jest w naszej ekipie, wypraszam sobie Potwierdzam. Nigdy nie wszedłbym do ekipy z przerzutem, konowałem z damskimi rączkami i forumową Gretą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 12 minut temu, RappaR napisał: Delta nie jest w naszej ekipie, wypraszam sobie Po raz pierwszy kogoś zgłosiłem na tym forum do moderacji, ale nigdy mnie jeszcze nikt aż tak nie obraził! Dziś rano fluber go włączył do drużyny falangi PiS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 59 minut temu, Pablo81 napisał: 200% miesci sie w tych widelkach. 200% nice to i tak nie tak dużo, by móc zarzucic Fluberowi manipulację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Dziś rano fluber go włączył do drużyny falangi PiS. Nie pamiętasz kto mi wczoraj pisał, że siedzę 18 godzin na forum w klatce? Nie chcę zmanipulować. Godzinę temu, Pablo81 napisał: Właśnie teraz jestem w pracy. Dlatego piszę. Pierwszy płatny troll przyłapany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 18 minut temu, DLT_Braddock napisał: . Potwierdzam. Nigdy nie wszedłbym do ekipy z przerzutem, konowałem z damskimi rączkami i forumową Gretą jestem przerzutem czy Gretą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: jestem przerzutem czy Gretą? koniowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi