SlaKB Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 57 minut temu, SzuLcU napisał: Czy z potencjałem jest aby na pewno wszystko dobrze? Tak, odnośnie kogo masz wątpliwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zdziwiło mnie mega, to że wartość są w stylu 92, 87, 93 etc. A po za tym na pierwszy rzut oka Otto Porter 4 albo 5 potencjał z całej klasy. No i zrównanie czy tam minimalna różnica między Adamsem a Lenem a Diengiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, SzuLcU napisał: Zdziwiło mnie mega, to że wartość są w stylu 92, 87, 93 etc. A po za tym na pierwszy rzut oka Otto Porter 4 albo 5 potencjał z całej klasy. No i zrównanie czy tam minimalna różnica między Adamsem a Lenem a Diengiem. co komisz to obcyczaj SlaKB jest duzo rozrzutniejszy jesli chodzi o potencjaly jak widac Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: co komisz to obcyczaj SlaKB jest duzo rozrzutniejszy jesli chodzi o potencjaly jak widac Ale że Bennet tylko 80 i przydał by się kolumna z overollem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Godzinę temu, SzuLcU napisał: Zdziwiło mnie mega, to że wartość są w stylu 92, 87, 93 etc. A po za tym na pierwszy rzut oka Otto Porter 4 albo 5 potencjał z całej klasy. No i zrównanie czy tam minimalna różnica między Adamsem a Lenem a Diengiem. No takie są, potencjał oceniałem sam biorąc pod uwagę kariery danych graczy oraz to jak się zapowiadali.. dodatkowo to co zawsze mówię - gracz z rl to tylko pierwowzór, staramy się żeby w simce gracz był podobny, ale nie musi byc identyczny. Godzinę temu, julekstep napisał: co komisz to obcyczaj SlaKB jest duzo rozrzutniejszy jesli chodzi o potencjaly jak widac Czy ja wiem.. nie ma jakoś dużo graczy z potencjałem 90+ Godzinę temu, kuba2419 napisał: Ale że Bennet tylko 80 i przydał by się kolumna z overollem Bennet miał mieć 85, w sumie to nie wiem czemu tak u niego ostatecznie wyszło.. ale to raczej bez znaczenia większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 13 minut temu, SlaKB napisał: No takie są, potencjał oceniałem sam biorąc pod uwagę kariery danych graczy oraz to jak się zapowiadali.. dodatkowo to co zawsze mówię - gracz z rl to tylko pierwowzór, staramy się żeby w simce gracz był podobny, ale nie musi byc identyczny. Czy ja wiem.. nie ma jakoś dużo graczy z potencjałem 90+ Bennet miał mieć 85, w sumie to nie wiem czemu tak u niego ostatecznie wyszło.. ale to raczej bez znaczenia większego Ogólnie fajny różnica między AB a #56pickirm którego będę miał, jakieś 50skilli xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Ogolnie powinno isc chyba jakies przewartościowanie wzgledem tych wymiataczy, tu chodzi mi że zdecydowana wiekszosc juz po 1 campach to jest poziom asg, a drugi rok to już często kaliber mvp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Giannis przy dobrych campach to już się robi MVP kaliber w rookie season xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Godzinę temu, SlaKB napisał: Czy ja wiem.. nie ma jakoś dużo graczy z potencjałem 90+ Ja naliczyłem chyba 24 graczy Godzinę temu, SlaKB napisał: No takie są, potencjał oceniałem sam biorąc pod uwagę kariery danych graczy oraz to jak się zapowiadali.. dodatkowo to co zawsze mówię - gracz z rl to tylko pierwowzór, staramy się żeby w simce gracz był podobny, ale nie musi byc identyczny. Wydaje się to całkiem spoko i dosyć sensownie zrobione. Bo Olodipo czy CJ mając 100 mogli by być przeszacowani albo niedoszacowani jeśli mieli by 95. 2 godziny temu, julekstep napisał: SlaKB jest duzo rozrzutniejszy jesli chodzi o potencjaly jak widac Pacz i ucz się, jak powinno porządnie obdzielać graczy potencjałem Bo uważam, że koncepcja SlaKB jest dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 45 minut temu, Principe napisał: Giannis przy dobrych campach to już się robi MVP kaliber w rookie season xd I do tego 19latek wiec mógł by być trochę słabszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Dodałem sobie na tel i o ile nie zrobiłem błędu Giannis ma 991 ovr przy 100 potencjału. Nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 52 minuty temu, Pablo81 napisał: Dodałem sobie na tel i o ile nie zrobiłem błędu Giannis ma 991 ovr przy 100 potencjału. Nieźle Nie patrzcie na overall, on jest bez żadnego znaczenia. Ale oczywiście Giannis jest topowym prospektem, pytanie czy pójdzie droga Duranta czy Currego na campach Dodatkowo Giannis robi taki box który bardzo lubi simka i i tak go dosyć mocno obciąłem względem tego jaki się wygenerował A sam ovr w przypadku Giannisa jest jeszcze mniej miarodajny bo on po prostu we wszystkim jest dobry, ale jak nie poprawi rzutu to może być zbyt słabym scorerem, zeby zostać topowym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Ten durant to zawsze sie pojawia jak mowa o niewypale, tylko ze to pojedynczy przypadek potwierdzajacy regułę. Ja tam nie mowie niech sobie Gianis i kurak wymiataja, ale nie z marszu bo to lipa trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 byli gracze w historii którzy w rookie z buta wjeżdżali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) 18 minut temu, Koelner napisał: byli gracze w historii którzy w rookie z buta wjeżdżali Shaq dominacja od pierwszego do ostatniego sezonu Hakeem, MJ i LBJ w sumie w rookie year byli w 2nd all-NBA też Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Milestone update aktywni (lub świeżo co emerytowani) gracze w top-20 różnych kategorii: games: 8 - Reggie Miller, 1413 points: 5 - Allen Iverson, 33 395 7 - Reggie Miller, 31 783 9 - Grant Hill, 30 638 14 - Kobe Bryant, 27 545 rebounds: 12 - Chris Webber, 14 849 14 - Vin Baker, 14 131 assists: 9 - Allen Iverson, 9 305 13 - Stephon Marbury, 8 774 steals: 5 - Reggie Miller, 3 243 15 - Allen Iverson, 2 583 blocks: 7 - Vin Baker, 3 924 8 - Chris Webber, 3 868 19 - Marcus Camby, 3 399 3pt: 1 - Reggie Miller, 3 577 6 - Allen Iverson, 3 086 12 - Kobe Bryant, 2 624 20 - Grant Hill, 2 434 triple doubles: 3 - Rajon Rondo, 34 12 - Lebron James, 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Killer #1 w 3, proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Nuggets nie handlują pickiem nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Krzemo napisał: Nuggets nie handlują pickiem nr 1. A 1&6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Julek gdzie i kogo i do kiedy można zwalniać bezkoszyowo chodzi o 1 rundowe picki? Gdzie podać kogo się zwalnia itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi