cvbe Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć, czemu niektóre csvki mi działają w grze, a niektóre nie? Nie otwieram nawet, kopiuję od razu do dobrego folderu i np ta "simbasketleagueimport" mi działa a najnowsza nie... Mówi mi, że "invalid file format" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 2 minuty temu, cvbe napisał: Czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć, czemu niektóre csvki mi działają w grze, a niektóre nie? Nie otwieram nawet, kopiuję od razu do dobrego folderu i np ta "simbasketleagueimport" mi działa a najnowsza nie... Mówi mi, że "invalid file format" A z poprzednimi numerkami śmigały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 No właśnie różnie, np 30_36 działa a 31_02, 31_05 i 31_19 teraz nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 przejrzyjcie plik (polecam notatnik) czy nie ma zadnych dziur do poprawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 No widzę, że są jakby delikatnie porozrzucani niektórzy gracze, ale nie mogę tego naprawić bo nie mogę zapisać w formacie csv tego później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 5 minut temu, cvbe napisał: No widzę, że są jakby delikatnie porozrzucani niektórzy gracze, ale nie mogę tego naprawić bo nie mogę zapisać w formacie csv tego później. edytuj notatnikiem i zapisz - musi sie dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 19 minut temu, julekstep napisał: edytuj notatnikiem i zapisz - musi sie dac Mówi mi jak próbuję zapisać jako .csv, że brak dostępu do pliku a gierka pewnie txt nie odczyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Teraz, cvbe napisał: Mówi mi jak próbuję zapisać jako .csv, że brak dostępu do pliku a gierka pewnie txt nie odczyta? to excelem edytuj albo co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 A nie pisaliście, że jak się otworzy w excelu plik i coś zmieni to nie zadziała? To spróbuję później tak zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Uff, po walce w excelu i poprawieniu tych wierszy, które wcześniej przeskoczyły, udało się włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 26 minut temu, january napisał: Mogę już teraz zrzucić w tej opcji 2+2 dla rookies, że będzie się to liczyć tylko w 3 roku Marcusa Williamsa, czy muszę czekać? czekać do FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Pyranie. Dlaczego: Jones handling 81 na sttonce C+ Wade handling 64 na stronce A ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Pyranie. Dlaczego: Jones handling 81 na sttonce C+ Wade handling 64 na stronce A ? Na stronce liczy się handling+passing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Na stronce liczy się handling+passing Wade ma 149 a Jones 132, a stronka sugeruje jakoby różnica klas była wieksza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Pytanie do znawców Czy realny scoring to: parametr rzutu (InsSc, Jumpshot, 3P) + Jumping? Czyli czy ktoś mający 80 3P i 80 Jumping rzuca tak samo dobrze jak ktoś z 70 3P i 90 Jumping? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Nie analizowałem nigdy aż tak, patrze na % w gierce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Wydaje mi się, że bardzo istotny jest Jumpshot. Przynajmniej takie jest moje spostrzeżenie po przerobieniu w drużynie w drużynie Brada Millera i Rasheed . Obaj jak u mnie byli to mieli poniżej65-3p i 80+ jumpshota. A trafiali na poziomie +30%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Czy kontrakty przełożone z woli zawodników są zawsze takie dlugie (vide Iverson, TD, Kidd)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 9 godzin temu, Pablo81 napisał: Czy kontrakty przełożone z woli zawodników są zawsze takie dlugie (vide Iverson, TD, Kidd)? Nie. Sabas np chciał na 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Mam pytanie. czy podpisujac teraz gracza z FA mogę: - zaproponować mu kwotę kontraktu według uznania np. 1,7mln zamiast 1,0? - kiedy można ewentualnie takiego gracza wymienić? ( tu jest 30 dni pending czy dotyczy to tylko podpisanych przed sezonem)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi