ignazz Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Na razie to widzę jedno nazwisko warte rozpatrzenia. Poczekam na pending i ewentualne oferty z rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 A mam pytanie. Kiedy jest ten rzut kostka czyli camp? i czy rookies tez w sezonie pierwszym to dostają czy z marszu w drafcie bierzesz pełne statystyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 10 minut temu, ignazz napisał: A mam pytanie. Kiedy jest ten rzut kostka czyli camp? i czy rookies tez w sezonie pierwszym to dostają czy z marszu w drafcie bierzesz pełne statystyki? Po zakończeniu FA. Rookies też normalnie biorą udział w campie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @elwariato starszyzne proszę o wprowadzenie potencjalnie nowego GM. zasłużony user forum i fan jazz od dwóch tysięcy lat. Warty pozyskania dla gry. kto chce zwolnić te podwójne zarządzanie zespołem? @Krzemo @Ice23 ? @julekstep pomożesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 17 minut temu, ignazz napisał: kto chce zwolnić te podwójne zarządzanie zespołem? W kolejce do wzięcia są z tego co pamiętam Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: W kolejce do wzięcia są z tego co pamiętam Rockets ło masz a sa alternatywy choć za czasów Rudego T to lubiłem nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Ja z Knikcs też się mogę rozstać. Zastanów się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Rik Smith Roy TRpley Olowokandi Tinsley i LarrY Johnson na starość fajny zespół do budowy Jest jeden kłopot. Masz Kobasa Edytowane 26 Marca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 no to zapodajta co za skłądy, Igi zakałdam dał Rox choc niby LJ jest; a kolega drugi wspomniany co ma za ekipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Knicks Jason Williams B Scott / Gwiazda niezłe staty Tomek Gugliotta Reggie Evans Mije Redd Rick Fox Sabonis stary nie młody Houston mocniejsza ekipa na KB budowana plus słabszy Zachod jest Knicks za rok nie maja nawet 20.000.000 wydanych. Można coś nowego zbudować ale jeżeli masz grać od razu lepiej to Kobas jeżeli go nie oddasz Edytowane 26 Marca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) http://simbasket.pl/html/ cały podgląd ligi tutaj potencjalne teamy do wzięcia to Knicks, Rockets i Pacers/Kings (zależnie co tam jest priorytetem Ice23 ) Edytowane 27 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 przez sentyment do organizacji to chyba Pacers by mi najbardziej pasowało ale musze sprawe przemysleć, nie codzien człowiek w tylu ligach fantasy może zagoscic ale wstepnie możeta na mnie liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Oki @SlaKB mówi że Pacers są do wzięcia, jeszcze @gimmie poleca to nie wypada tematu zlać, więc biere to Pacers i postaram się dziś zaznajomić z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Może głupie pytanie, ale jakoś nie znalazłem, gdzie znajdę zasady dotyczące FA? Kwoty minimalnych pensji, MLE, maksów itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 4 minuty temu, Tecu napisał: Może głupie pytanie, ale jakoś nie znalazłem, gdzie znajdę zasady dotyczące FA? Kwoty minimalnych pensji, MLE, maksów itd? w tematach z historycznymi FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Ja mam pytanie dotyczące przyszłych campów - jakie atrybuty się głównie rozwijają na poszczególnych pozycjach od PG do C? By wiedzieć, gdzie kogo dać PG to głównie handling, passing SG scoring SF wszystkiego po trochu PF-C ins scoring, rebs ale czasem są jakieś odstępstwa od tego i PG zamiast poprawić handling to dołoży w rebs +10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 32 minuty temu, SlaKB napisał: PG to głównie handling, passing SG scoring SF wszystkiego po trochu PF-C ins scoring, rebs ale czasem są jakieś odstępstwa od tego i PG zamiast poprawić handling to dołoży w rebs +10 są też limity - właśnie sprawdziłem na szybko i PG ma max 50 w zbiórkach a C max 75 w handling/passing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: C max 75 w handling/passing Dziwne zasady. Czyli Jokic nie będzie żadnym kotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Jak mu się zmieni znaczek na PF to może limity się zwiększa, ale nie wiem bo prawdę mówiąc pierwszy raz słyszę o tych limitach. A to, że Jokic nie będzie kotem to akurat bardzo spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dziwne zasady. Czyli Jokic nie będzie żadnym kotem. Mało kto nadrobi innymi skillami 5 w jumpingu. Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi