josephnba Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @rw30 a tobie coz takiego vas uczynił? Ja jego tworczosc, wątpliwej jakości, oceniam neutralnie. Jest specyficzny, jest nieustępliwy, jest bezkrytyczny wobec działań opozycji Ale jest też nieszkodliwy, jego porownania sa czasami naprawdę zabawne i przede wszystkim nie jest wulgarny Aż sobie przejrzałem regulamin nie ma tak ani,jednego punktu jaki złamał Za to ja czy Ty łamaliśmy kilka z nich dość często Zresztą nie bardzo czuję się w roli adwokata kogoś kogo mam w ignorowanych ale na tę bezsensowną i bezzasadną nagonkę ktoś powinien zareagowc Szkoda że nie zrobił tego żaden z modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 23 godziny temu, josephnba napisał: Pisanie ogolnokami w sposób wyborcy jakiejś frakcji to idioci (co robisz ty, delta nagminnie, Seba i w sumie każdy) a pisanie jesteś niewykształconym debilem to różnica Dokładnie. Obrażenie wielu osób jest dużo bardziej karygodne od obrażenie jednej osoby, podobnie jak pobicie wielu osób jest gorsze od pobicia jednej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 21 godzin temu, josephnba napisał: Czy vaske robi coś czego nie robią jeszcze jacyś userzy? O tak. Regularnie, niemalże codziennie o tej samej porze wchodzi na forum i wrzuca hejterski monolog, prowokując osoby o odmiennych poglądach do wymian zdań w rodzaju tych, które sprawiły, że moderatorzy zamknęli forum. Jego wypowiedzi nie wnoszą żadnej wartości merytorycznej do wątku. Bardzo często zawierają sformułowania obraźliwe w kierunku indywidualnych użytkowników ( jeżeli ktoś zechce wejść z nim w polemikę), a głównie wobec wyborców PIS, których regularni obraża i nawet się z tym nie kryje. Przede wszystkim jego działalność w wątkach politycznych, jest jego jedyną działalnością na forum. Jesteśmy na forum o NBA i nie rozumiem, czemu moderacja pozwala na upust twórczości kogoś, kto w wątkach o koszykówce nastukał 9 postów. Przypomnę może wiadomość ely'ego, kiedy zamykał poprzedni temat o polityce: Cytat To jest forum o koszykówce gdzie dopuszczana jest dyskusja na tematy inne pod warunkiem ,że spełnia ona wymogi kulturalnej dyskusji. Dla niektórych zaś użytkowników jedyna aktywność jest związana z tym właśnie wątkiem politycznym Aktywność quevasa nie jest ani dyskusją ( bo prowadzi wyłącznie monologi), nie jest kulturalna ( bo regularnie obraża różnych ludzi) i prawie wyłącznie odnosi się do polityki. Ja lubię temat o polityce. Jest tu sporo osób, z którymi można podyskutować o różnych kwestiach i które kulturalnie potrafią prowadzić dialogi i ze sobą rozmawiać. Nie w celu dojebania interlokutorowi, ale w celu wymiany poglądów i dowiedzenia się czegoś nowego z drugiej strony. Posty vasqueza sprowadzają się jedynie do tego, jak urazić, jak najwięcej osób za pomocą jak największej liczby metafor. Wątek był dopiero co zamknięty, mieliśmy się sami pilnować i reagować krytycznie na takie rzeczy. Mnóstwo userów ma problem z tym użytkownikiem. Temat jest drażliwy, o emocje nie jest trudno. Nie widzę sensu, żeby taka bomba z opóźnionym zapłonem nadal miała nam zaśmiecać wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @fluber - bosh, jak przereagowujesz vasquie to folklor (przaśny bo przaśny, ale folklor) -> nie lubisz folkloru to daj go na ignore'a (ja tam lubię czytać skrajne opinie / kopie skrajnych opinii - szczególnie jeśli są sprzeczne do moich) a z tym 'obrażaniem w internecie' też mocne -> nie chcecie obrażanek po sieci to sobie po firmowych intranetach buszujcie lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: @fluber - bosh, jak przereagowujesz vasquie to folklor (przaśny bo przaśny, ale folklor) -> nie lubisz folkloru to daj go na ignore'a (ja tam lubię czytać skrajne opinie / kopie skrajnych opinii - szczególnie jeśli są sprzeczne do moich) a z tym 'obrażaniem w internecie' też mocne -> nie chcecie obrażanek po sieci to sobie po firmowych intranetach buszujcie lol Nie przereagowywałem dopóki nam całego tematu o polityce nie zamknęli. I teraz będę przereagowywał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, fluber napisał: Nie przereagowywałem dopóki nam całego tematu o polityce nie zamknęli. I teraz będę przereagowywał:) zamkneli ze wzgledu na: a) klotnie dwoch userow (w zaden sposob nie zwiazana z vasquezem), ktora byla trigger pointem b) zamykajacego moda, ktory jest wyczulony na jednego z tych dwoch userow c) ogolne wkurwienie modow ze wzgledu na ilosc zgloszen (w czym brales udzial i jak widac nie wyciagnales wnioskow) Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: a) klotnie dwoch userow (w zaden sposob nie zwiazana z vasquezem), ktora byla trigger pointem Od razu kłótnia. Jedna straszyła wpi****lem, a druga tarzała się po podłodze ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, julekstep napisał: zamkneli ze wzgledu na: a) klotnie dwoch userow (w zaden sposob nie zwiazana z vasquezem), ktora byla trigger pointem b) zamykajacego moda, ktory jest wyczulony na jednego z tych dwoch userow c) ogolne wkurwienie modow ze wzgledu na ilosc zgloszen (w czym brales udzial i jak widac nie wyciagnales wnioskow) juz nie chcesz byc w naszym koleczku?;( Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 1 minutę temu, RappaR napisał: Od razu kłótnia. Jedna straszyła wpi****lem, a druga tarzała się po podłodze ze śmiechu ale dalej prowokowała Teraz, fluber napisał: juz nie chcesz byc w naszym koleczku?;( nope jestem teraz w bandzie z vasquim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Skoro przedmiot dyskusji, budzi takie kontrowersje, to jak sądzę jest jak najbardziej potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) 20 minut temu, StaryFan napisał: Skoro przedmiot dyskusji, budzi takie kontrowersje, to jak sądzę jest jak najbardziej potrzebny. Kontrowersje to ostatnie czego potrzebujemy po ostatnim zamknięciu wątku politycznego:) Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Fluber twój post to jakaś abstrakcja! Ojojoj vaskez pisze posty które mi siebie podobają i tym "zmusza" mnie do reakcji!mamooooooooooooo Tak mniej więcej można streścić cała teoja gornolotna wypowiedź A nie przyszło ci do głowy że sami go nakręcacie? Że reagując dajecie chłopakowi argumenty do pisania kolejnych postów? Ja,mam wrażenie że niektórzy z was, z szacunku do siebie nie wspomnę którzy lubią sobie po nim pojeździć i podawać tych "lepszych, mądrzejszych" Nie podobają ci się posty vaskeza, dlaczego go nie wrzucić do ignorowanych? A nadmienie że jesteś w mojej opinii jedną z najaktywniejszych osób wchodzących z nim w polemikę, nie wiem czy nie najbardziej aktywną 4 minuty temu, kucio napisał: W sumie tutaj o vasquezie nie będę się wypowiadać, bo najczęściej jego monolog mnie męczy, bo styl pisania mi nie odpowiada. Dziwi mnie nagonka na @darkonza, którego ja mam w sumie za topowego usera w wątku politycznym bo mimo swoich skrajnych poglądów, przedstawia również argumenty i podejmuje często normalną polemikę. Dodatkowo pokazuje polski socjalizm w zupełnie innej odmianie, nie takiej, którą nam katowano do głów od lat w szkołach, bo trzeba było się odciąć. Pamiętać trzeba, że jednak każdy ustrój ma swoje dobre strony, a sporo rzeczy o których pisze Towarzysz @darkonza jest po prostu ciekawa z punktu widzenia historycznego. Nie no spoko Pochwała stalinizmu to "ciekawy punkt widzenia" Gratuluję wróc do szkoły jednak bo chyba mało "katowano ci do głowy" Dyskusja o stalinizmie? Chętnie bo jest to jeden z ciekawszych okresów w historii Pochwała dla komunizmu, nazizmu? Nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 4 minuty temu, josephnba napisał: Fluber twój post to jakaś abstrakcja! Ojojoj vaskez pisze posty które mi siebie podobają i tym "zmusza" mnie do reakcji!mamooooooooooooo serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: serio? Serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 7 minut temu, josephnba napisał: Gratuluję wróc do szkoły jednak bo chyba mało "katowano ci do głowy" ignor ode mnie za chamstwo. przez Ciebie zamkneli watek o polityce i nic do Ciebie nie dotarlo. w sumie bez zaskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 5 minut temu, fluber napisał: ignor ode mnie za chamstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) 48 minut temu, fluber napisał: ignor ode mnie za chamstwo. przez Ciebie zamkneli watek o polityce i nic do Ciebie nie dotarlo. w sumie bez zaskoczenia Weź mnie jeszcze zgłoś @kucio ja mam na ignorze darknoze, podałem tylko przykład jego osoby jako pochwalają ego stalinizm bez bana w kontekście tego za co tu chcą dać bana vaskezowi A skoro nie czytałeś u niego pochwały stalinizmu i Stalina, jego rozwiązań, to przejrzyj wątek, było o tym parę razy i to mnie skłoniło do włączenia ignora Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Ja to Wam się dziwie ze się tak łatwo denerwujecie. Sytuacja na Świecie pokazuje co jest ważne a politycy obojętnie od kraju pochodzenia stanowiska czy poglądów raczej się zbłaźnili plus do prawdomównych nie należą. W imię kłótni o tych pajaców warto? Denerwować się. Ignorować. Wyzywać. Serio wystawicie się za tymi kryształowymi kolesiami? Obojętnie czy rządzący czy opozycja. podniecac się można pewnym poziomem np. NBA. Nasza polityka to taka nasza czwarta liga kopanej. A tu ignory obraza majestatu donosy czy chęć wykluczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Obojętnie czy rządzący czy opozycja. podniecac się można pewnym poziomem np. NBA. Nasza polityka to taka nasza czwarta liga kopanej. Jeśli tym NBA jest amerykańska polityka, to jak dla mnie wstydu wobec Clinton, Trumpa czy Sandersa nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 1 minutę temu, RappaR napisał: Jeśli tym NBA jest amerykańska polityka, to jak dla mnie wstydu wobec Clinton, Trumpa czy Sandersa nie ma Nic nie pisałem o poziomie us i a Tylko o najlepszej lidze świata w koszu A poziom raczej sugeruje ze nie ma się co tym bardziej podniecać polityka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi