lorak Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 skoro niektórzy z was mają taki problem z Vasquezem, to dlaczego nie wrzucicie go na ignora? że nie rozwiązuje to problemu w 100%, bo ktoś go czasem zacytuje? no dajcie spokój, jesteście już chyba dużymi chłopcami, więc jakoś zniesiecie to sporadyczne wybicie ze strefy komfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 10 minut temu, lorak napisał: jakoś zniesiecie to sporadyczne wybicie ze strefy komfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 W dniu 27.04.2020 o 19:25, kucio napisał: Z tego obrzydliwego nazizmu mamy prawa zwierząt np. Ustrój zbrodniczy i dekrety, decyzje itd związane z ludobójstwem, a decyzje państwowe, które dotykały mieszkańców kraju, gdzie te ustroje panowały, to dwie różne kwestie. Trzeba rozgraniczać, a nie patrzeć na wszystko 0:1. Coś takiego jak urlopy tez podobno nazizm wprowadzał (trzeba zweryfikowac), komuchy w zsrr wpierw 8 a później 7-godzinny dzień pracy, no to wiadomo ze są to systemy totalitarne, bo kto to widział żeby plebs w domu tyle siedział zamiast przy maszynach od rana do wieczora na chwałę kapitalistów pracować. W dniu 27.04.2020 o 19:25, kucio napisał: Ja się nie spotkałem z pochwałami stalinizmu, więc się na ten temat nie wypowiem w kontekście @darkonza i jego poglądów. No, ale dla mnie pochwała niektórych rozwiązań państwowych w krajach faszystowskich, komunistycznych, czy nazistowskch to nic wielkiego, bo w każdym z tych ustrojów podejmowano decyzje, które odmieniały nasze postrzeganie cudownej i czystej demokracji. No cóż, jakbym wstał w kościele w trakcie kazania i krzyknął Jezus był żydem! 1 częśc by spojrzała z oburzeniem "czemu gościu krzyczysz i mszę zagłuszasz" (Ci byliby ok) 2 inna część spojrzała by ze złością "co za kłamca" 3 inna część by spojrzała z niesmakiem "no był ale po co o tym teraz przypominać" 4 a pewnie znaleźli by sie tacy co chcieliby za kołnierz złapać i z kościoła wyprowadzić. Z tego samego powodu jak sie pisze niepopularne, kontrowersyjne, niezgodne z przekonaniami większosci, ale zawierajace prawdziwe treści komentarze to i na forum znajdą się ludzie z grupy drugiej i trzeciej, a mam nadzieje ze nie z czwartej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 33 minuty temu, darkonza napisał: Jezus był żydem! Ale ochrzczonym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Tak mnie naszło po dzisiejszym poście Vice czy Vasquez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) 3 godziny temu, RappaR napisał: Tendencja prosta. Im ktoś biedniejszy i niżej w drabinie socjoekonomicznej, tym bardziej narzeka na patusów 500+. On tutaj tylko leczy kompleksy, mam takiego znajomego na FB z kosza, ledwie zdał szkołę, w edukacji debil na przysłowiowe 3 z matmy na maturze, pracuje na magazynie i cały czas spamuje jakieś memy o 500+ 3 godziny temu, RappaR napisał: Nudzisz, znaczy zdaje sobie sprawę, że powtarzasz się na jeden temat, by ukryć braki we wszystkich innych dziedzinach, dlatego lepiej jak przychodzisz do tematu raz na pół roku. 3 godziny temu, RappaR napisał: My też się śmiejemy z fanatyków, dlatego jesteście z dwoma kochankami tacy pocieszni 3 godziny temu, fluber napisał: Niechęć wyborców antypis do piw z sokiem wynika z powiązywania poziomu męskości z rodzajem spożywanych napojów czy też kryje sie za tym coś więcej?:) Fluber mi zrzucał że jestem winnym zamknięcia starego tematu i cóż, jestem współwinny, piszą sobie z tym drugim że zasługuję na bana. Owszemczęsto tak jest Że obrażam ludzi, tak zdarza mi się Że szukam zaczepki być może Że jestem patusem- na pewno w to wierzą Kto jest niewinny niech pierwszy rzuci kamieniem Proponuję zamknąć oba tematy albo zablokować je dla mnie, rappara, flubera, Julka, vaskeza i artlana Wtedy ten temat będzie czysty od takich postów Mam nadzieję że @fluberpokaze swą prawa naturę i napisze publicznie że nikt ostatnio nie domaga się bana bardziej od rappara (a jego posty w przeciwieństwie do moich czyta przecież) Dziękuję za uwagę i "niech świat płonie", czas żeby moi adwersarze zaczeli pluć jadem i wytykać moje grzechy (do których się wyżej przyznałem ) Pozdrawiam Edytowane 31 Maja 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 5 minut temu, josephnba napisał: Proponuję zamknąć oba tematy albo zablokować je dla mnie, rappara, flubera, Julka, vaskeza i artlana uważam, że tylko ty, Rappar i Julek powinniście mieć tam zakaz pisania, bo robicie największy burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Teraz, lorak napisał: uważam, że tylko ty, Rappar i Julek powinniście mieć tam zakaz pisania, bo robicie największy burdel. Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 W dniu 25.05.2020 o 13:00, Koelner napisał: nie przeszedłbyś testów psychologicznych , wielce prawdopodobne a nawet pewne jest to że przynajmniej raz w życiu rozmawiałeś ze sobą . rapparczuszek kłamczuszek . nie mieszaj w to logiki jeśli nigdy się z nią nie spotkałeś W dniu 30.05.2020 o 14:50, josephnba napisał: Wyjaśniony po mistrzowsku 17 godzin temu, Artlan napisał: Hm… Gdyby jakiś user podawał się tutaj za senatora to chyba taki @fluber by o tym pamiętał. Cipek to akurat taki Duda widział więcej w młodości niż rappar (wliczając te, które oglądał na praktykach na ginekologii). Ogólnie to wszyscy prezydenci niesamowicie się zapuszczają w tym Pałacu i dodatkowo stają się strasznie przymuleni. Kwaśniewski to najlepszy przykład, ale Bronek, Duda i Lech Kaczyński mieli podobnie. Kilka losowych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1 godzinę temu, lorak napisał: uważam, że tylko ty, Rappar i Julek powinniście mieć tam zakaz pisania, bo robicie największy burdel. generalnie joseph za punkt honoru postawil sobie ze zrobi wszystko co sie da zeby tamten temat zostal ponownie zamkniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 4 minuty temu, fluber napisał: generalnie joseph za punkt honoru postawil sobie ze zrobi wszystko co sie da zeby tamten temat zostal ponownie zamkniety. punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 6 minut temu, fluber napisał: generalnie joseph za punkt honoru postawil sobie ze zrobi wszystko co sie da zeby tamten temat zostal ponownie zamkniety. A ty jesteś święty co sam o sobie napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 3 minuty temu, Koelner napisał: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia widzisz jakas inna sensowna interpretacje jego dzialan? chyba ze zamkniecie tematu to cel pomocniczy a celem glownym jest zrobienie na zlosc Rapparowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1 minutę temu, fluber napisał: widzisz jakas inna sensowna interpretacje jego dzialan? chyba ze zamkniecie tematu to cel pomocniczy a celem glownym jest zrobienie na zlosc Rapparowi uważasz , że on jest tylko tego winien ? właśnie dlatego Twoja zabawa w narratora, komentator - obserwatora recenzenta jest komiczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: uważasz , że on jest tylko tego winien ? właśnie dlatego Twoja zabawa w narratora, komentator - obserwatora recenzenta jest komiczna winien czego? uwazam to co napisalem: 15 minut temu, fluber napisał: generalnie joseph za punkt honoru postawil sobie ze zrobi wszystko co sie da zeby tamten temat zostal ponownie zamkniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Przyjmijmy przez chwilę że faktycznie chodzi mi o zrobienie na złość temu hmmm lekarzowi i dlatego chcę zamknięcia tematu Ci mi to da? Przecież rappar w przeciwieństwie do no ciebie udziela się jako typowy człowiek bez sensownego zajęcia w każdym temacie Ty byś prawdopodobnie zniknął z forum bo piszesz w polityce 90% swoich postów Rappar niestety nie zniknie Moim zł elem jest udowodnienie tezy że jesteś nieprecyzyjny, sposujesz podwójne standardy i jeszcze postami jak ostatnie w polityce piszesz że wcale taki nie jesteś Rappar odpierdala na forum największą maniame że wszystkich ma najwięcej ostrzeżeń, banów na koncie a ty z uporem maniaka powtarzasz że to ja więc idź chłopie spuść z kija i znajdź coś lepszego do roboty Wali mnie temat o polityce, mogą go zamykać, chętnie popatrzę jak znów płaczesz żeby ci sens istnienia na e-nba przywrócili Ale przy okazji pokazuję że nie ja albo nie tylko ja mam w to swój wkład Posty rappara które tu wkleiłem są kwintesencją tego za co zamknięli tamten temat ale dla ciebie szanowny niebetonie, nie tercecie i niewinny fluberze i tak to moja wina Widać slogan "wina Tuska" wszedł ci za mocno Edytowane 31 Maja 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 @Koelner jak rozumiem chodzi Ci o to ze do zamkniecia tematu przyczynilo sie zachowanie wiekszej liczby osob w tym Twoje i moje i masz racje. ale zaden z nas nie przekraczal granic po to zeby temat zostal zamkniety a wlasnie to mam na mysli piszac o josephie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Hmmm napisem że niech świat płonie i bardzo proszę, fluberowy płonie Napisałem ze pojawia się posty udowadniające moja winę i proszę k**** jestem prorokiem Edytowane 31 Maja 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 4 minuty temu, josephnba napisał: Hmmm napisem że niech świat płonie i bardzo proszę, fluberowy płonie Napisałem ze pojawia się posty udowadniające moja winę i proszę k**** jestem prorokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 9 minut temu, fluber napisał: @Koelner jak rozumiem chodzi Ci o to ze do zamkniecia tematu przyczynilo sie zachowanie wiekszej liczby osob w tym Twoje i moje i masz racje. ale zaden z nas nie przekraczal granic po to zeby temat zostal zamkniety a wlasnie to mam na mysli piszac o josephie. nie wiem czym jest dla Ciebie granica , dlatego zgadzam się z @lorak odnośnie wysuniętej diagnozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi