LONGER01 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zwalniam Pondextera. I ogłaszam nowy trade: Magic in: prawa do De'Aarona Foxa Mavs in: prawa do OG Anunoby + prawa do Jarretta Allena + NOP 2018 1st + prawa to zamiany 2018 1st ORL (TOP2 protected) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 potwierdzam i jednoczesnie zamykam roster na ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Potwierdzam trade 4 strony spurs hor mavs pels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Czekam na oferty za Lee. Póki co mam dwie, ale nie specjalnie mnie przekonują, także zapraszam do podbijania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Wiecie, że w NBA w wymianach z 3 lub więcej drużynami, każdy musi coś wysłać do każdego? Jeśli już to obgadaliście i olewacie tę zasadę, to zignorujcie ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 wslasnie zniszczyles ich zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Wiecie, że w NBA w wymianach z 3 lub więcej drużynami, każdy musi coś wysłać do każdego? Jeśli już to obgadaliście i olewacie tę zasadę, to zignorujcie ten post. Olewamy to. Każdy ma zestashowanych ziutków z Europy, którymi można handlować w tego typu wymianach. To są zbędne formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Po prostu nikt(albo malo kto) o tym nie wiedział i nie bylo o tym mowy ☺. Ale fakt, ja bym to olał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Al Horford Jae Crowder Avery Bradley Jaylen Brown Isaiah Thomas Jednego lu dwóch z nich mogę oddać w zamian za zawodnika/ów którzy w sumie będą mnie kosztować mniej o co co najmniej 3 mln. Mogę do dobrej oferty dorzucić picki z kolejnych lat (BRO 2018, HOU 18, LAC 19, BOS 20), sam też mogę przyjąć w ramach rozliczenia ciekawe future picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Al Horford Jae Crowder Avery Bradley Jaylen Brown Isaiah Thomas Jednego lu dwóch z nich mogę oddać w zamian za zawodnika/ów którzy w sumie będą mnie kosztować mniej o co co najmniej 3 mln. Mogę do dobrej oferty dorzucić picki z kolejnych lat (BRO 2018, HOU 18, LAC 19, BOS 20), sam też mogę przyjąć w ramach rozliczenia ciekawe future picki. O ile się nie myle, HOU 18 jest protected i nie, jak napisał swego czasu January 1-14, tylko 1-20. To tak gwoli wyjaśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) W związku z pojawiającym się zainteresowaniem mam wiadomość dla ogółu managerów. Uwaga! Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany pozyskaniem do swojej drużyny: topowego zawodnika ligi jednego z TOP3 centrów najbardziej wszechstronnego wysokiego, który potrafi zebrać 12 piłek, jednocześnie prowadząc ofensywę na poziomie 5 ast/pg w tym samym momencie rzucając na 37 % zza łuku przy prawie 6 próbach, będąc jedynym poważnym graczem organizacji szuka pierwszej opcji, która zagwarantuje 25-30 ppg Nie chce zawalać sobie salary super maxem 205/5 w nadchodzących latach (DMC stracił ten przywilej i nie może podpisać takiej umowy) To DeMarcus Cousins jest jego ideałem. Oczywiście obiecać nic nie mogę, ale każdą kolejną ofertę jestem zmuszony przyjąć i rozważyć, bo każdy powinien mieć równe szanse na rynku. Pozdrawiam PS Sources say that Warriors designers stuff is about to get fired PS2 Nie podaję co mnie interesuje, bo nawet nie rozważałem takiego scenariusza i nie zastanawiałem się nad tym. Edytowane 29 Czerwca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Wiem, że wszystkim pisałem o decyzji w sprawie DMC dziś. Z uwagi na powstałe zamieszanie pozwalam sobie ją odłożyć przynajmniej do jutra. Skoro FA trwa jeszcze tydzień, to chyba nie będzie wielkie utrudnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Wymiana między pacers a knicks: cole aldrich i pick 1st rnd w Zamian za mindauskas kuzminskas zrzucam troszkę salary. Dziś jeszcze zedytuje skład w naszym 'excelu' Edit: pick jest z 2020r Edytowane 2 Lipca 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Wymiana między pacers a knicks: cole aldrich i pick 1st rnd w Zamian za mindauskas kuzminskas zrzucam troszkę salary. Dziś jeszcze zedytuje skład w naszym 'excelu' potwierdzam i chodzi o pick w 1 rundzie z 2020. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Dokładnie. Pośpiech.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Jeśli ta gra potrwa kilka lat do NYK będą mieli więcej wyborów w top draftu niż 76ets i Lakers razem wzięci w ostatnich latach. Ten pick IND obstawiam w top5-10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Do Raptors: Ryan Anderson 1st rd pick HOU 2019 (1-14 protected do 2021) Do Rockets: 2 rd pick 2019 (31-40 protected do 2021) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Potwierdzam, przy czym pamiętam doskonale, że pierwszeństwo w moich pickach ma Karpik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ten pick trza ogarnąć, bo jest opcja że 1st najwcześniej będzie tu mógł być HOU 2022, a 2nds również dopiero od 2022. Ale to by oznaczało, że te picki bym miał "zablokowane" do trejdu, podczas, gdy Karpik "wykorzysta" już mój pick 2018, pozostałe normalnie zostają u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi