LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) elo u mnie wszyscy dostępni prócz Jokicia, Harrisa, Murraya, Nelsona i Hernangomeza za dobą ofertę jestem w stanie ruszyć oba 1st picki (ten Memphis cały czas u mnie podobnie jak Nurek) pozdro Edytowane 13 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Ok to w takim razie dodaje warunek, jeśli nie dostanę 20 to leci do mnie 22 Zatwierdzam zgoda, chyba już finalna ☺ Edytowane 13 Lutego 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 elo u mnie wszyscy dostępni prócz Jokicia, Harrisa, Murraya, Nelsona i Hernangomeza za dobą ofertę jestem w stanie ruszyć oba 1st picki (ten Memphis cały czas u mnie podobnie jak Nurek) pozdro Nie da sie pisać do ciebie wiadomości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 elo u mnie wszyscy dostępni prócz Jokicia, Harrisa, Murraya, Nelsona i Hernangomeza za dobą ofertę jestem w stanie ruszyć oba 1st picki (ten Memphis cały czas u mnie podobnie jak Nurek) pozdro Opróżnij skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Nie da sie pisać do ciebie wiadomości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk dzięki za info za pare minut będzie już można edit: zapraszam Edytowane 13 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ostateczna wersjaDetroit oddaje:Andre Drummond + Beno UdrihChicago oddaje:Robin Lopez + Nikola Mirotic + 2nd round 18 + 2nd round 20(jeśli nie będzie dostępny to wtedy zamiana na 2nd round 22) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Następny trejd: Do Mavs: Splitter, Prince, Scott, Sefolosha, 2017 ATL 1st round pick unprotected Do Hawks: Matthews, Harris, Finney-Smith, Mejri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ogłaszam wszem i wobec, że Bulls nie mają parcia na kolejne wymiany. Ofert wysłucham, ale picków już nie ruszam (bo jestem z nimi nieco przyblokowany). Nie chcę też osłabiać się przed PO więc Taja będzie ciężko wyrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Następna wymiana.Do Rockets:Andrew Bogut + Thabo SefoloshaDo Mavs:Corey Brewer + KJ McDaniels + 1st round pick 2018 HOU (top 20 protected, niewykorzystany przechodzi na 2019 lottery protected, to samo w 2020. Niewykorzystany w 2020 zmienia się w 2 picki 2nd round 2020 i 2021 oba 31-35 protected). Dirk właśnie ma zawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Potwierdzam. Priorytetem było pozbycie się uciążliwego kontraktu Brewera. McDaniels nie robi postępów, za niego na tą pozycję Thabo, który jest dobrym defensorem, i również ma wygasający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 pick Magic 2019 top5 protected i pick 2019 Hornets unprotected za jakiś pick 2017, ktoś chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 pick Magic 2019 top5 protected i pick 2019 Hornets unprotected za jakiś pick 2017, ktoś chetny? A skąd masz ten 2019 Hornets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 a nie powiem no mam od Kucia, a skąd miałbym mieć ktoś chętny będzie na deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Z tej wymiany? Coś chyba popchnęliście jeszcze pod stołem. Przyznajcie się. Mamy wymianę. Hornets i Magic. 1st round 2017 Top 3 protected plus Lamb plus Batum za Vucevic plus Fournier plus unprotected 2nd round 2017. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ibaka idzie do Kucia za 1st rd 2019, ale Dnc chce picku z tego roku więc szuka chętnego na future picki. Ja bym dał gdybym miał jakiś w drugiej dziesiątce - ale nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Jakby tylko to było takie kolorowe @Panie Portland, ma pan tyle tych 2017, nic tylko się podzielić Pan z Portlandu mógłby coś ogarnąć i np pozbyć się jakiegoś Crabbe za pick z tego roku Poza tym Ibaka ciągle gotowy do trejdu, czekam na odpowiedzi Qoonia, LBS I Longera! Edytowane 14 Lutego 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 idzie All in! jak Cavs, im sie opłaciło to dlaczego Tobie ma się nie udać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Jezeli kogos uwiera kontrakt ale dorzuci sensowny pick to Minnesota jest w stanie wszystko przyjac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi