MJ1 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 UTA in: S.Muhammad UTA out: D.Arthur, 2nd rounder 18' CHI CHI in: D.Arthur, 2nd rounder 18' CHI CHI out: S.Muhammad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Lakers - Pacers LAL out: Z.Randolph, D.Nwaba, rights to I.Hartenstein, ATL 2019 2nd LAL in : JJ Redick, T.Lyles IND out: JJ Redick, T.Lyles IND in: Z.Randolph, D.Nwaba, rights to I.Hartenstein, ATL 2019 2nd btw : Wrzucajcie dokładnie w takiej postaci proszę ponownie - wtedy mogę po prostu zrobić kopiuj-wklej, a nie ręcznie wpisywać... Potwierdzam. Jakby ktoś miał wątpliwości dlaczego tak tanio Lylesa oddaje : dałem dupy z lylesem i tecu mi go wcisnął bazując na mojej niewiedzy, nie mam mu za zle bo to ja Się nie doinformowalem i to mój problem. Otóż january poinformował mnie ze tecu zablokował mi możliwość przedłużenia go odrzucając wczesniej TO bo ja mogłem teraz dać mu Maks 3,3 mln czy jakoś tyle. Biorąc Lylesa myślałem ze po prostu nie będę miał praw birda i ze będę mogl powalczyć o niego na fa. Jednak tak nie jest niestrety. Dlatego żeby chociaż coś mieć z Lylesa a nie puszczać go za darmo zdecydowałem się na ten ruch. January ma redicka i Lylesa na wypożyczeniu półrocznym i w lato pewnie ich odpuści, a teraz powalczy o coś więcej w PO.. ja mam Nwabe, całkiem wysoki 2nd rounder Za rok i będę bacznie obserwować rozwój Hertensteina w G league Potwierdzam także trade z minesota - chciałem mieć jakiś pick w 2018 stad zdecydowałem się rozmienić mój pick 2019 na dwa picki. Myśle ze zle na tym nie wyjdę, bo w przyszłym roku nie zamierzam szorować dna i pick może być zarówno w top 10 jak i kolo18-20. Edytowane 26 Lutego 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 BOS out: Julius Randle + Devin Harrisa + Celtics 20191st + Celtics 20182nd BOS in: Lou Williams Wiz out: Lou Williams Wiz in: Julius Randle + Devin Harris + Celtics 20191st + Celtics 20182nd Potwierdzam wymianę z Sotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 UTA in: S.Muhammad UTA out: D.Arthur, 2nd rounder 18' CHI CHI in: D.Arthur, 2nd rounder 18' CHI CHI out: S.Muhammad Potwierdzam NYK In: Ed Davis NYK out: Vince Carter Bulls in: Vince Carter Bulls out: Ed Davis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Potwierdzam NYK In: Ed Davis NYK out: Vince Carter Bulls in: Vince Carter Bulls out: Ed Davis potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Do Toronto: C.J Miles Do Atlanty: Willie Reed Derrick White 2nd 2022 NYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 BOS out: Julius Randle + Devin Harrisa + Celtics 20191st + Celtics 20182nd BOS in: Lou Williams Wiz out: Lou Williams Wiz in: Julius Randle + Devin Harris + Celtics 20191st + Celtics 20182nd Potwierdzam wymianę z Sotą Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Deal z Pacers również nie przechodzi - Indiana ze względu na brak picku 1st round w '20 musi na 100% mieć pick 1st round w '19. Protekcja picku Clippers powoduje, że może go nie mieć. (Notabene powinno być zapisane, że jest to pick protected). Ok dzięki i sorry za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie juz legalne ☺ Do Sacramento - Aaron Afflalo, 2 runda Minnesoty 2023 Do Washingtonu- Jamal Crawford Do Minnesoty- Tomas Satoransky, 2 runda Washingtonu 2020 (if 31-55) Edytowane 26 Lutego 2018 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Do Toronto: C.J Miles Do Atlanty: Willie Reed Derrick White 2nd 2022 NYK Potwierdzam, zwalniam Aldricha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie juz legalne ☺ Do Sacramento - Aaron Afflalo, 2 runda Minnesoty 2023 Do Washingtonu- Jamal Crawford Do Minnesoty- Tomas Satoransky, 2 runda Washingtonu 2020 (if 31-55) Potwierdzam edit. Zwalniam Amile Jeffersona. Edytowane 26 Lutego 2018 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie juz legalne ☺ Do Sacramento - Aaron Afflalo, 2 runda Minnesoty 2023 Do Washingtonu- Jamal Crawford Do Minnesoty- Tomas Satoransky, 2 runda Washingtonu 2020 (if 31-55) Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Wizards - HornetsWAS out : Gortat, 2018 WAS 1st WAS in : Vucevic CHA out : Vucevic CHA in : Gortat, 2018 WAS 1st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Po bardzo długich negocjacjach, (jakieś 80 postów), udało się. philadelphia in: Justin Holiday, Joe Young, lepszy z IND/PHI 2019, prawa do Isaiah Hartenstein Philadelphia out:Zach LaVine, gorszy z IND/PHI 2019. indiana out: Justin Holiday, Joe Young, lepszy z IND/PHI 2019, prawa do Isaiah Hartenstein Indiana in: Zach LaVine, gorszy z IND/PHI 2019. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Po bardzo długich negocjacjach, (jakieś 80 postów), udało się. philadelphia in: Justin Holiday, Joe Young, lepszy z IND/PHI 2019, prawa do Isaiah Hartenstein Philadelphia out:Zach LaVine, gorszy z IND/PHI 2019. indiana out: Justin Holiday, Joe Young, lepszy z IND/PHI 2019, prawa do Isaiah Hartenstein Indiana in: Zach LaVine, gorszy z IND/PHI 2019. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Wbił się do rotacji na stałe więc Pacers zrobili mu miejsce w skladzie, panie i panowie: Kevon Looney podpisuje 2 letni kontrakt za minimum, drugi sezon to team option. (jeśli nie mogę to chce tak czy siak dwa lata, ale daj ktoś znać w razie co). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 GSW in: Salah Mejri GSW out: Tony Allen, GSW 2021 2nd round pick PHI in: Tony Allen, GSW 2021 2nd round pick PHI out: Salah Mejri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 GSW in: Salah Mejri GSW out: Tony Allen, GSW 2021 2nd round pick PHI in: Tony Allen, GSW 2021 2nd round pick PHI out: Salah Mejri Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Wizards - Hornets WAS out : Gortat, 2018 WAS 1st WAS in : Vucevic CHA out : Vucevic CHA in : Gortat, 2018 WAS 1st Potwierdzam. Do handlu gotowy jest także Kemba i w sumie wszystko co mam. Póki co dostałem ofertę picku z 1 rundy w najbliższym drafcie, ale nic nie jest jeszcze klepnięte jeśli ktoś jest zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Boom! Wymiana między Mavericks a Cavs Mavericks - Cavs Mavs in: Kris Humprhies, Michael Beasley, J.R. Smith, Tyson Chandler Mavs out: Dirk Nowitzki, Gorgui Dieng Cavs in: Dirk Nowitzki, Gorgui Dieng Cavs out: Kris Humprhies, Michael Beasley, J.R. Smith, Tyson Chandler Boom 2! Wymiana między Knicks, a Cavs Knicks - Cavs Knicks in: Kyrie Irving, Tristan Thompson, James Michael McAdoo Knicks out: C.J. McCollum, Wayne Ellington, Manu Ginobili Cavs in: C.J. McCollum, Wayne Ellington, Manu Ginobili Cavs out: Kyrie Irving, Tristan Thompson, James Michael McAdoo Edytowane 28 Lutego 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi