MarcusCamby Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 UTA in: 2nd round NOP 2018, prawa do swapu 2nd rounderów 2021, Latavious Williams UTA out: Frank Mason NOP in: Frank Mason NOP out: 2nd round NOP 2018, prawa do swapu 2nd rounderów 2021, Latavious Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 UTA in: 2nd round NOP 2018, prawa do swapu 2nd rounderów 2021, Latavious Williams UTA out: Frank Mason NOP in: Frank Mason NOP out: 2nd round NOP 2018, prawa do swapu 2nd rounderów 2021, Latavious Williams Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zwalniam Baldwina. Do Raptors Willie Reed Do Bulls Marresse Speights KJ McDaniels 2nd round 2018 Longer potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 UTA in: D.Brooks, D.Arthur, 1st round DEN 18' UTA out: J.Ingles DEN in: J.Ingles DEN out: D.Brooks, D.Arthur, 1st round DEN 18' MJ1 potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 UTA in: D.Brooks, D.Arthur, 1st round DEN 18' UTA out: J.Ingles DEN in: J.Ingles DEN out: D.Brooks, D.Arthur, 1st round DEN 18' MJ1 potwierdzi Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Do LAC - E.Moore Do Minnesoty: Afflalo, Burke , Cooke, Stones i 2 runda 2019 Wszyscy poza Afflalo zostaja od razu zwolnieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 We have a trade to announce: MEM in: M.Dellavedova, T.Ulis, MEM 2019 1st MEM out: T.Evans, J.Ennis, MEM 2022 2nd GSW in: T.Evans, J.Ennis GSW out: P.McCaw, A.Bradley PHX in: P.McCaw, D.Valentine, N.Bjelica, MEM 2022 2nd PHX out: MEM 2019 1st, T.Ulis, M.Dellavedova CHI in: A.Bradley CHI out: D.Valentine, N.Bjelica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 GSW potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 We have a trade to announce: MEM in: M.Dellavedova, T.Ulis, MEM 2019 1st MEM out: T.Evans, J.Ennis, MEM 2022 2nd GSW in: T.Evans, J.Ennis GSW out: P.McCaw, A.Bradley PHX in: P.McCaw, D.Valentine, N.Bjelica, MEM 2022 2nd PHX out: MEM 2019 1st, T.Ulis, M.Dellavedova CHI in: A.Bradley CHI out: D.Valentine, N.Bjelica TuPalnik Confirms! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Pracowita niedziela dzisiaj LAL out: L.Nance, N.Young, LAL 2021 2nd (top55 protected) LAL in: C.Frye, BRK/PHX/CLE 2018 2nd (the best of 3), ATL 2019 2nd PHX out: BRK/PHX/CLE 2018 2nd (the best of 3), ATL 2019 2nd, N.Bjelica PHX in: L.Nance, N.Young, R. Sessions, DEN 2020 2nd MEM out: C.Frye MEM in: LAL 2021 2nd (top 55 protected). DEN out: R.Sessions, DEN 2020 2nd DEN in: N.Bjelica Edytowane 7 Stycznia 2018 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) ja również edit: co k****? jak tak to zmieniamy na Millera i nie rozmawiajmy o tym wincyj Edytowane 7 Stycznia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 potwierdzam Sessions już chałupę sprzedał ponoć lame! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 potwierdzam, bo dla mnie jaki to trup w dead money jest bez znaczenia, ale jestem przekonany, że deal z Sessionsem był ważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 potwierdzam, bo dla mnie jaki to trup w dead money jest bez znaczenia, ale jestem przekonany, że deal z Sessionsem był ważny no jak ważny, to ja bym wolał Ramonę oddać, ale już mi się nie chce trzeci raz potwierdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 ok to deal potwierdzony, ale do sprecyzowania: 1. Czy Sessions czy Millers idzie do mnie (January napisz dlaczego z Sessionsem jest Twoim zdaniem nieważny) 2. update: Po uzgodnieniu z LBSem - zamiast DEN 2019 2nd leci do mnie DEN 2020 2nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) potwierdzam zmianę i wolę Sessionsa oddać jak coś Edytowane 7 Stycznia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ja bym zostawił ten przepis, że jak się kogoś oddało/zwolniło to przez rok nie można go wziąć. Tak, tylko przepis mówi jedynie o "oddaniu" i jest umieszczony w sekcji dot. wymian. A ja Sessionsa nie wytrejdowałem tylko zwolniłem, więc jest wszystko ok. Inaczej bym o tym przypadku nie pisał, zwłaszcza gdybym myślał że to położy deal, więc wcześniej dokładnie sprawdziłem czy jest legitnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi