Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Damn 4 deal nielegalny na 5. ludzie jak chcecie orżnąć GMa Bulls to myślcie przynajmniej... Weto dla 2/3 czy 3/5 lub zakaz handlu na miesiąc przynajmniej. To nie jest zabawne, a nie jest wykluczone, że ktoś trolluje, bo to też nietrudne. A najlepiej niech Palnik wskakuje w autopilot, bo widać, że kolega niereformowalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Timi powinien dostac zakaz trejdow. Ale przegina ze mna ze Smithem lub z NYK o Porzingoda albo oddaje graczy za bazcen albo oddaje dwa picki jako tankujacy zespol za Fina. Tu sie nie da nic wytlumaczyc. Nie chodzi o veta ale kompletny brak logiki w tych ruchach. a chwile Bulls beda gorsi niz Kings co jest praktycznie niemozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Timi powinien dostac zakaz trejdow. Ale przegina ze mna ze Smithem lub z NYK o Porzingoda albo oddaje graczy za bazcen albo oddaje dwa picki jako tankujacy zespol za Fina. Tu sie nie da nic wytlumaczyc. Nie chodzi o veta ale kompletny brak logiki w tych ruchach. a chwile Bulls beda gorsi niz Kings co jest praktycznie niemozliwe Na moje to tak 23 % szans, że to nie jest trollowanie przez kogoś z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Na moje to tak 23 % szans, że to nie jest trollowanie przez kogoś z forum. To nie ja bylo smiesznie, ale teraz to juz robi sie malo smiesznie a wrecz groteskowo. Gdyby Timi bral same picki i zle kontrakty to kumam, bo chce tankowac, ale on chcial oddac za Markanena dwa picki. Odmowilem mu ze Smithem bo po co mu on jak ma Balla ale chlop wali slepakami az milo. Niby cos skumal a potem znowu leci deal bez sensu dla niego. Jak tak dalej pojdzie to za rok tych Bulls nikt nie bedzie bral. Do wrzesnia Timi powinien miec okres ochronny ale w sumie co z tego ze go cgronicie, jak on na sile sam chce sie pogrzebac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 To nie ja bylo smiesznie, ale teraz to juz robi sie malo smiesznie a wrecz groteskowo. Gdyby Timi bral same picki i zle kontrakty to kumam, bo chce tankowac, ale on chcial oddac za Markanena dwa picki. Odmowilem mu ze Smithem bo po co mu on jak ma Balla ale chlop wali slepakami az milo. Niby cos skumal a potem znowu leci deal bez sensu dla niego. Jak tak dalej pojdzie to za rok tych Bulls nikt nie bedzie bral. Do wrzesnia Timi powinien miec okres ochronny ale w sumie co z tego ze go cgronicie, jak on na sile sam chce sie pogrzebac... Ja bym go ochronił i wywali z gry. Za bardzo śmierdzi trolem. To jest niemożliwe, żeby oglądać NBA tyle lat, co sam gdzieś tam podawał i nic nie ogarniać. To jest fake. Do końca FA Palnik może pilotować, a później mamy czas do grudnia żeby znaleźć zastępswo. Mogę przeczesać internet w poszukiwaniu fanpagy i forum kibiców Bulls (takich na pewno jest więcej, niż Minnesoty. Tych 2 nie znalazłem ) i dać ogłoszenia o naszej zabawie. Na pewno lepiej na tym wyjdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Skoro Palnik wraca to co robicie z tym dealem miedzy Bulls a Utah? Bo troche sie odjebalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 no jak jakieś 5-letnie dziecko, które chce skoczyć z mostu - walisz strzała w mordę, ale nie pomaga i dalej się wyrywa, żeby skoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Skoro Palnik wraca to co robicie z tym dealem miedzy Bulls a Utah? Bo troche sie odjebalo.January pracuje aby najlepiej rozwiązać sytuację. BTW. Nie mam problemu aby Mills został na takiej umowie jaka wygrała w 2 turze FA, bo sam mu chciałem taka samą dać. Tak w razie czego, dla jasnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Washington Wizards wysłuchają konkretnych ofert za Johna Walla. Zainteresowanych zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Do Wolves:- Lucas Nogeuira - 1st pick Knicks 19' - 1st pick Knicks 20' - 1st pick Pistons 20' zastrzeżony w top10 - 2nd pick Less favorable of NYK and LAC 18' - 2nd pick least favorable of CLE, HOU, ORL 19' Do Knicks- Andrew Wiggins - John Henson Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 potwierdzam ☺ ale to jeszcze nie koniec sprzatania, stay tuned. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Jak ktoś chce Jamala Crawforda za jakieś 1-roczne umowy to niech pisze. Zaakceptuje od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 potwierdzam ☺ ale to jeszcze nie koniec sprzatania, stay tuned. Chwila, jakie sprzątanie?!?! Co jak co ale syfu w Socie nie zostawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Człowiek morza oddał dwa swoje picki z rzedu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dunleavy do zabrania z Chicago. Tanio. Bardzo tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 @Shevcu nie mowie ze byl burdel, tylko ze kontrakty na poziomie Blazers w real nba, do tego bez pickow wiec troche bylo trzeba to uporzadkowac. @Marcus tak, ale ma pick Pacers 2020 wiec chyba nie jest to problemem? ma swoj pick 2018 i pick Pacers 2020. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 @Shevcu nie mowie ze byl burdel, tylko ze kontrakty na poziomie Blazers w real nba, do tego bez pickow wiec troche bylo trzeba to uporzadkowac. @Marcus tak, ale ma pick Pacers 2020 wiec chyba nie jest to problemem? ma swoj pick 2018 i pick Pacers 2020. Kumam że bez pickow ale z drugiej strony gdyby nie transfery to ten zespół widzialby PO jak swinia gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 nawet nie wiecie jak się cieszę, że mi się udało tego Bazemora spuścić do Soty, cała Arizona odetchnęła wtedy z ulgą no ale teraz Qcin ma picki, żeby go ruszyć, zrzucił też Hensona, ogólnie bardzo dobry ruch dla Wolves z tym Wigginsem, a ja się cieszę, że NYK tym samym przestaną być moim konkurentem do tankowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zrodla donosza ze Kent sprzedal dom w Minnesocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Trade Do Bostonu: 2019 2nd Houston i 2020 2nd Sixers. Do Sixers: prawa do Sterling Brown Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi