TuPalnik Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 W Bulls mocno dostępny Niko Mirotic. Zapraszam do rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 W Bulls mocno dostępny Niko Mirotic. Zapraszam do rozmów ja był brał ale nie za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dużo się dzieje... a do mnie nikt nie pisze z propozycjami zatem czas bardziej otworzyć swój roster, aby posłuchać propozycji i ponegocjować Dostępni (do rozmów) wszyscy oprócz Hilla, Hooda, Haywarda i Goberta. Dodatkowo dostępny pick Warriors z tego roku i 2nd rounder z tego roku potrzebuję kogoś (bardzo) dobrego za kilku dobrych lub picki lub młodych. Czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 ponawiam chetnie wezme jakies strasznie badzewne kontrakty z mlodzieza lub pikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Kolejny deal: Do Minnesota Timberwolves: Marcus Morris + KCP + 2nd round 18 Do Detroit Pistons: Dunn + Hill + 1st round 21 niezastrzeżony + 1st round 23 niezastrzeżony. Czekamy w temacie na potwierdzenie z drugiej strony Edytowane 13 Lutego 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Kolejny deal: Do Minnesota Timberwolves: Marcus Morris + KCP + 2nd round 18 Do Detroit Pistons: Dunn + Hill + 1st round 21 niezastrzeżony + 1st round 23 niezastrzeżony. Czekamy w temacie na potwierdzenie z drugiej strony Potwierdzam trade Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) LBS opróżnij skrzynkę, mam coś dla Ciebie. Biyombo mnie nie interesuje bo ma za długą i wysoką umowę, Z-bo to poziom Amira - z braku laku mógłbym rozważyć. Jakby coś to oferty na priv. Edit: komentujemy tu wymiany, czy nie zaśmiecamy tematu? Edytowane 13 Lutego 2017 przez Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 LBS opróżnij skrzynkę, mam coś dla Ciebie. Edit: komentujemy tu wymiany, czy nie zaśmiecamy tematu? Jest od komentowania temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Niestety na chwilkę wstrzymuję deal, bo nie jest do końca zgodny z zasadami CBA. Wolves mają ograniczenia związane z pickiem, który idzie do Hawks (zależnie od pozycji) w latach od 18 do 20. W związku z czym jest możliwość, że pick '21 nie będzie możliwy do wytransferowania (stepien rule) - gdyby pick Soty dopiero w 2020 poszedł do Hawks. ,,When dealing with protected picks, the Stepien rule is interpreted to mean that a team can't trade a pick if there is any chance at all that it will leave the team without a first round pick in consecutive future drafts." Sypę głowę popiołem, bo namieszałem, ale temat wyprostowałem i mamy coś takiego: Pierwszy deal: Atlanta Hawks dostaje: pick 1st round od Minnesoty z 2018 niezastrzeżony pick 2nd round od Minnesoty z 2020 Minnesota Timberwolves dostaje: Brak roszczeń ze strony Atlanty co do 1st round picków w 2019 i 2020, co odblokowuje mi picki pierwszorundowe od 2020 roku No i drugi deal, dopełnienie poprzedniej wymiany: Do Minnesota Timberwolves: Marcus Morris + KCP + 2nd round 18 Do Detroit Pistons: Dunn + Hill + 1st round 20 niezastrzeżony + 1st round 22 niezastrzeżony oraz swap picków pierwszorundowych w 2017 roku z zastrzeżeniem picku Minnesoty w top7. Teraz ten deal będzie wyglądał ciut lepiej dla Detroit ;] Czekam na akceptację komisarza i Gmów Atlanty i Detroit. Edytowane 13 Lutego 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Sypę głowę popiołem, bo namieszałem, ale temat wyprostowałem i mamy coś takiego: Pierwszy deal: Atlanta Hawks dostaje: pick 1st round od Minnesoty z 2018 niezastrzeżony pick 2nd round od Minnesoty z 2020 Minnesota Timberwolves dostaje: Brak roszczeń ze strony Atlanty co do 1st round picków w 2019 i 2020, co odblokowuje mi picki pierwszorundowe od 2020 roku No i drugi deal, dopełnienie poprzedniej wymiany: Do Minnesota Timberwolves: Marcus Morris + KCP + 2nd round 18 Do Detroit Pistons: Dunn + Hill + 1st round 20 niezastrzeżony + 1st round 22 niezastrzeżony oraz swap picków pierwszorundowych w 2017 roku z zastrzeżeniem picku Minnesoty w top7. Teraz ten deal będzie wyglądał ciut lepiej dla Detroit ;] Czekam na akceptację komisarza i Gmów Atlanty i Detroit. Detroit potwierdza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Mamy wymianę. Hornets i Magic.1st round 2017 Top 3 protected plus Lamb plus Batum za Vucevic plus Fournier plus unprotected 2nd round 2017.przyklepuje!Oczywiście Batuma gotów od razu do pchniecia dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jest ok - update rosterów możecie robić dopiero jutro, teraz z tel pisze o nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nowa wymianaDetroit oddaje:Andre Drummond + Beno UdrihChicago oddaje:Robin Lopez + Nikola Mirotic + 2nd round 18 + 2nd round 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nowa wymiana Detroit oddaje: Andre Drummond + Beno Udrih Chicago oddaje: Robin Lopez + Nikola Mirotic + 2nd round 18 + 2nd round 20 Zatwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nowa wymiana Detroit oddaje: Andre Drummond + Beno Udrih Chicago oddaje: Robin Lopez + Nikola Mirotic + 2nd round 18 + 2nd round 20 2nd round pick 2020 poszedł dzisiaj do DAL jako ewentualny pick, jeśli nie wykorzystam 1st round. Oczywiście raczej wykorzystam ten 1st round i nie będzie problemu, ale mimo wszystko porządek musi być. Tak tylko dla formalności powinniście uzgodnić co będzie jak ten pick z 2020 nie pójdzie do DET. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 2nd round pick 2020 poszedł dzisiaj do DAL jako ewentualny pick, jeśli nie wykorzystam 1st round. Oczywiście raczej wykorzystam ten 1st round i nie będzie problemu, ale mimo wszystko porządek musi być. Tak tylko dla formalności powinniście uzgodnić co będzie jak ten pick z 2020 nie pójdzie do DET. Zauważyłem, działamy ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Pick 2020 2nd Bulls jest w tym wypadku warunkowy (tzn cholernie prawdopodobny, ale warunkowy), więc proszę o ponowne zatwierdzenie przez GMa Pistons ;> W takim razie zamieniamy 2nd round 20 na 2nd round 19 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) W takim razie zamieniamy 2nd round 20 na 2nd round 19 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2019 leci już do Lakers. Najbliższy to 2022, ale nie musicie od razu zamieniać, wystarczy dodać warunek, że jeśli nie 2020 to 2022. Edytowane 13 Lutego 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ok to w takim razie dodaje warunek, jeśli nie dostanę 20 to leci do mnie 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi