Kubbas Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 41 minut temu, Pepis21 napisał: Jesteś pewien? Ja o nowej formule dowiedziałem się dopiero po śmierci Kobego kiedy NBA ogłosiła to światu. Wcześniej nie widziałem żadnych przecieków w tym temacie. Tak mowili w studiu TNT i podczas meczu komentatorzy, 24 tylko dodali ale pomysl z graniem do konkretnego wyniku juz byl wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 nie wiem co jak, tego i tamtego, ale dobrze że są jeszcze ludzie co traktują asg na poważnie, albo może powinienem powiedzieć nie odmiennie od swojego szarego codziennego dnia pracy w nba, rozchodzi mi się o niejakiego bricka i spidę miszela którzy postanowili pokazać że sztuka ceglenia nie może nie zostać zaprezentowana na tym"świńcie kłoszykówki" a no i oczywiście Gob rulez i co @Qcin_69 kto jest samcem alfalfa, kogo poklepywali po zadzie itp łyso ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 1 minutę temu, elwariato napisał: nie wiem co jak, tego i tamtego, ale dobrze że są jeszcze ludzie co traktują asg na poważnie, albo może powinienem powiedzieć nie odmiennie od swojego szarego codziennego dnia pracy w nba, rozchodzi mi się o niejakiego bricka i spidę miszela którzy postanowili pokazać że sztuka ceglenia nie może nie zostać zaprezentowana na tym"świńcie kłoszykówki" a no i oczywiście Gob rulez i co @Qcin_69 kto jest samcem alfalfa, kogo poklepywali po zadzie itp łyso ci przeciez Ty jeszcze pol roku temu pisałeś ze Gobert nie nadaje się do współczesnej koszykówki xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Jedna z najlepszych czwartych kwart w ASG ever, serio ... wystarczy grać choć trochę na poważnie, a nie lecieć na pusty kosz w dwie strony i zaraz się to inaczej ogląda. Ty samym była to też chyba najgorsza interpretacja amerykańskiego hymnu ever Poważnie, słuchając tego myślałem, że zaraz dostanie butelką przez łeb i usłyszę chóralne shut up b***ch ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) obejrzałem jeszcze raz 4Q i to było tak dobre, że nawet FTs nie przeszkadzały (26 oddanych w kwarcie, to więcej niż w niektórych całych ASG). normalnie to się przecież je przewija, a tu z każdym wiązały się emocje i nawet patrzenie na reakcje zawodników dawało mega fun. Edytowane 17 Lutego 2020 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: przeciez Ty jeszcze pol roku temu pisałeś ze Gobert nie nadaje się do współczesnej koszykówki xd pół roku temu to chyba ciebie ojciec płodził ... to było spokojnie z prawie rok temu poza tym patrząc po tym meczu to w zasadzie prawda ja mówię tylko że Gob jest samicą omega w Jazz i Spida mu może possać Edytowane 17 Lutego 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Słuszna idea! Dla nich to jedna przeciętna imprezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 super to jest, pasjonata jednak zawsze dobrze posłuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 11 godzin temu, lorak napisał: super to jest, pasjonata jednak zawsze dobrze posłuchać. Dokładnie. Chyba najbardziej kluczowe jest to co powiedział - zła kolejność i Gordona. No i ja rozumiem że powtarzanie jakiegoś dunku jest przez takiego pasjonata gorzej widziana, ale jak ktoś coś arcytrudnego robi zajebiście, to chyba powinien jednak dostawać najwyższe noty. Gordon naprawdę miał pecha, ale trudno mówić że LaVine czy DJJ nie zasłużyli - bo byli świetni i obok konkursu z Vincem te dwa z Gordonem to absolutna topka SDC ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Gordon miał dobrą kolejność - jego 4., najlepszy wsad to jeśli się nie mylę był ostatni wsad konkursowego 'regulation', ostatnie 2 to były dogrywki bo szli z Jonsem po równo w punktacji. Trudno żeby najlepsze dunki zostawił na dogrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Najciekawsze jest to, że jeśli ten 5-ty wsad faktycznie miał być z zawiśnięciem na łokciu, to i tak nie dałby mu on zwycięstwa. Jeśli każdy fajny wsad to jest 50 punktów, to brakuje potem skali dla wsadów kręcących się w okolicach all-time great. Gordon ma już co najmniej dwa takie (ten pod obiema nogami i 360 od tablicy w tym roku) i żadnego tytułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 4 godziny temu, spabloo napisał: Jeśli każdy fajny wsad to jest 50 punktów, to brakuje potem skali Bo punktacja to efektywnie 1-3 (8-10), przy co lepszych wsadach nawet 1-2, bo 7 pkt to jest sporadycznie pojawiajaca sie ocena na pocieszenie, ze udalo ci sie nie zrobic sobie krzywdy, a 8 to najwyzej "meh". Powinny byc jakies publiczne wytyczne co oznacza ktory punkt na skali, z 10 na jakies all time wyczyny (np. 360 od Fultza). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Moze powinni wprowadzic ocenianie jak u nas w szkole w 1-3 zeby nie stresowac dzieci to sie dostaje 1-3 kotki, 1-3 sloneczka itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yavana Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 1 godzinę temu, mac napisał: Moze powinni wprowadzic ocenianie jak u nas w szkole w 1-3 zeby nie stresowac dzieci to sie dostaje 1-3 kotki, 1-3 sloneczka itp Serio tak jest? Pytanie całkowicie poważne. Jeżeli tak to jak się cieszę że mam podstawówkę 20 lat za sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 To ze skalą to faktycznie super celna uwaga. Jak 8 to efektywnie najniższa ocena, to brakuje miejsca na "eskalację". Chcą być mili, a wychodzi że wszystkie wsady to prawie to samo i potem o zwycięstwie decyduje jakaś mikro rożnica czy uznaniowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Moim zdaniem jedynym problemem jest tutaj tak jak Szak napisał każdy chce być miły tylko to psuje zabawę. Fajną sprawą byłoby gdyby profesjonalni dunkerzy oceniali ale to już abstrakcja Wtedy pewnie byłaby odwrotna sytuacja i poleciałyby 4 i 5 przy niektórych dunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Z tymi ocenami to się z nim zgadzam w 100%. Do teraz nie wiem za co Dwight dostał 49 przy drugim dunku, chyba za #24 na koszulce, bo nic innego mi nie przychodzi do głowy. Nie do końca za to zgadzam się z tym jego "To już było" szczególnie, że wspominał iż Double Up-a robił z 5/6 razy, więc to też nie jest tak, że profesjonalni dunkerzy w każdym konkursie robią coś nowego, więc czepia się tutaj tego trochę na siłę. Poza tym jeżeli dunk jest dobry (nie o tobie Dwight) i efektowny (znów nie o tobie Dwight) to czemu nie zobaczyć go po latach raz jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Powinni oceniać pro trochę jak we freestyle gdzie wszystkie ewolucje sumują się wtedy w jedną ocenę do 100 z dokładnością po przecinku i skończyłoby się zapraszanie Howardow bo nawet eliminacji by nie przeszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Jeszcze mi się skojarzyło, że to ocenianie to trochę tak jakby w Tańcu z Gwiazdami oceniało 4 Ferdków albo tylko Foremniakowe w Masz Talent. Połowa jury powinna być na serio, a połowa na soft oceniająca emocje, fun i inne takie "mientkie" aspekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi