ignazz Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Ciekawa korekta w Rosji. Zgłoszono dziś zapewne kumulowane ponad 10.000 nowych zakażeń. 22.200 na świecie robi 45% ale to korekta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Jest i DOKTOR Mateusz Grzesiak! Można zamykać forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 8 minut temu, julekstep napisał: Jest i DOKTOR Mateusz Grzesiak! Można zamykać forum xD Polski Peter Drucker z Białegostoku, bierze się też za wirusy. Tak na marginesie CV spowodował też deficyt cebuli na świecie, może się wezmą za uprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 2 godziny temu, julekstep napisał: Jest i DOKTOR Mateusz Grzesiak! Można zamykać forum xD nie znam kolesia, ale wyśmiewanie kogoś w taki sposób (bez odniesienia się do przedstawionych argumentów) jest słabe. taki argument z autorytetu, tylko w drugą stronę ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 16 minut temu, lorak napisał: nie znam kolesia, ale wyśmiewanie kogoś w taki sposób (bez odniesienia się do przedstawionych argumentów) jest słabe. taki argument z autorytetu, tylko w drugą stronę ; ] jest bardzo dobre wiesz ile czasu oszczędziłem dzięki temu, że w mózgu mam już resentymenty loraka o KK sklasyfikowane w zbiorze - HUE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 1 godzinę temu, kucio napisał: Coach personalny - nawet jakby prawdę napisał, to i tak mu zaufają tylko Ci, co lubią takie klimaty, a reszta go zbruka - czy dobrze, czy nie - nie wiem, nie mnie to oceniać, wolę czerpać wiedzę z innych źródeł, bo influencerzy generalnie to ostatnie miejsce skąd powinno się brać informacje. Antoni Syrek Dąbrowski miał stand up o końcu świata w którym świetnie podsumował zawód coacha. Coach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 6 godzin temu, lorak napisał: nie znam kolesia, ale wyśmiewanie kogoś w taki sposób (bez odniesienia się do przedstawionych argumentów) jest słabe. taki argument z autorytetu, tylko w drugą stronę ; ] Serio? Cytat Warto przy tym pamiętać, że choć każdy ma obraz całości, to jednak nie każdy widzi cały obraz Jako jedyny zobaczył to, co można znaleźć na początku tego tematu. Moim skromnym zdaniem, pandemia to nie jest sytuacja na dobry piar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Pokonajmy pandemie samorozwojem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 https://forsal.pl/lifestyle/nauka/artykuly/1475183,okolo-dwa-proc-osob-w-krakowie-przeszlo-juz-zakazenie-koronawirusem.html Z tego by z kolei wynikało ze przynajmniej w Polsce śmiertelnośc jest "żadna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Godzinę temu, darkonza napisał: https://forsal.pl/lifestyle/nauka/artykuly/1475183,okolo-dwa-proc-osob-w-krakowie-przeszlo-juz-zakazenie-koronawirusem.html Z tego by z kolei wynikało ze przynajmniej w Polsce śmiertelnośc jest "żadna" Czyli co, 60 razy więcej bezobjawowych? https://forsal.pl/lifestyle/zdrowie/artykuly/1475169,koronawirus-dobrze-przystosowuje-sie-do-roznych-populacji-badanie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 W powiecie Aurich w Dolnej Saksoni robiono od 23 kwietnia testy 1000 osób na obecność korony, z czego ponad 70% testowanych, to był personel medyczyny, który pracował w ostatnim czasie w szpitalach, domach opieki itp. Tylko 3 osoby były zarażone (bez objawów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Trochę śmiesznie zaczyna wyglądać to, jak świat zachował się wobec tego wirusa i jak bardzo spanikowano. Edytowane 8 Maja 2020 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) ej a czy mogę na kajta lecieć na Sri Lankę w lipcu czy nie powinienem ? (wbrew pozorom to jest pytanie na serio @RappaR @ai3 czy ktokolwiek zorientowany w temacie CoVida - czyli wszyscy ? ) Edytowane 8 Maja 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 3 minuty temu, rw30 napisał: ej a czy mogę na kajta lecieć na Sri Lankę w lipcu czy nie powinienem ? Nie możesz ponieważ masz jeden z nowych objawów. Zjadasz literki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 26 minut temu, rw30 napisał: ej a czy mogę na kajta lecieć na Sri Lankę w lipcu czy nie powinienem ? (wbrew pozorom to jest pytanie na serio @RappaR @ai3 czy ktokolwiek zorientowany w temacie CoVida - czyli wszyscy ? ) Nie wiem, to pytanie do rządu. Jak mamy już pandemię to w sumie wszystko jedno czy siedzisz na Sri Lance czy w Polsce, roznosi się i tak. Ja będę wyjeżdżał jak się skończy ale raczej lokalnie - Ukraina, Mołdawia, Rosja Białoruś i Rosja plany na ten rok. Miały być inne, ale w sumie ja i tak wyszedłem na tej pandemii jako jeden z lepszych, więc nie będę marudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 2 godziny temu, rw30 napisał: ej a czy mogę na kajta lecieć na Sri Lankę w lipcu czy nie powinienem ? bardziej pytanie czy będzie czym w ogóle polecieć i czy piszesz się na extra 2 tygodnie urlopu po powrocie? bo zdziwię się jak zdejmą kwarantannę po przyjeździe tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 59 minut temu, Me Myself and I napisał: bardziej pytanie czy będzie czym w ogóle polecieć i czy piszesz się na extra 2 tygodnie urlopu po powrocie? bo zdziwię się jak zdejmą kwarantannę po przyjeździe tak szybko warto też się zainteresować, czy ten kraj do którego się leci nie ma obowiązku 14dniowej kwarantanny i jak ją egzekwuje. Chociaż to trzeba będzie poczekać, aż lockdowny się skończą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi