kolader Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Aż dziwne że moi znów kontuzji nie złapali, chyba ostatnie kilka dni do przesymania jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Dzień 104 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 106 - Clippers 101 play-by-play Hornets 74 - Magic 112 play-by-play Wizards 102 - Spurs 106 play-by-play Mavericks 119 - Timberwolves 120 play-by-play Nets 103 - Trailblazers 100 play-by-play Celtics 81 - Hawks 128 play-by-play Bulls 83 - Pacers 106 play-by-play Kings 79 - Jazz 131 play-by-play Grizzlies 112 - Knicks 103 play-by-play Nuggets 95 - Sonics 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Luther Head (Hornets) – 7 dni (Broken Finger) Dwyane Wade (Hawks) – 6 dni (Broken Nose) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 no to Allen-less Mavs i Rycerze z Nowego Orleanu pyknięci -> teraz zacznie się ścieżka zdrowia dla Magic niby zbliżyłem się do Wizards, ale rozpaczliwa obrona HCA za moment mnie nie zdziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Od jutra zaczynamy Rodeo Road Trip Na szczęście 4 z 6 wyjazdów z czołowymi tankującymi w lidze Btw. Który grajek miał najwyższy ovr w historii simki? Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Czo ten Wade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Teraz, cvbe napisał: Czo ten Wade? Podkolzin mu nochala złamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Podkolzin mu nochala złamał Na drugi mecz z Bostonem w takim razie tank i Powe PG a Felton C! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 51 minut temu, Pablo81 napisał: Od jutra zaczynamy Rodeo Road Trip Na szczęście 4 z 6 wyjazdów z czołowymi tankującymi w lidze Btw. Który grajek miał najwyższy ovr w historii simki? Podejrzewam, że Jordan w prime, ale ogólny overall ma dosyć małe znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Taka dygresja: Jest pewna zależność w ostatnich latach, dotycząca draftu ale to chyba każdy widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Boże co za czasy, człowiek wychodzi splash brothers Butler Pargo i musi drżeć o wynik do ostatnich sekund Już na Duranta nie mam co liczyć ale taki Horford/Noah jakby mi się ostał to by było spoko. Dla osób grających dłużej- czy jeśli dany gracz nie gra w sezonie (np.kontuzja) to zauważyliście żeby jego campy były gorsze lub mniej chętnie podpisywał kontrakt latem z klubem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Boże co za czasy, człowiek wychodzi splash brothers Butler Pargo i musi drżeć o wynik do ostatnich sekund Już na Duranta nie mam co liczyć ale taki Horford/Noah jakby mi się ostał to by było spoko. Dla osób grających dłużej- czy jeśli dany gracz nie gra w sezonie (np.kontuzja) to zauważyliście żeby jego campy były gorsze lub mniej chętnie podpisywał kontrakt latem z klubem? Przecież będzie loteria, Duranta mogą dostać Knicks czy Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Przecież będzie loteria, Duranta mogą dostać Knicks czy Raptors A nie mogłoby Golden? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Boże co za czasy, człowiek wychodzi splash brothers Butler Pargo i musi drżeć o wynik do ostatnich sekund Już na Duranta nie mam co liczyć ale taki Horford/Noah jakby mi się ostał to by było spoko. Dla osób grających dłużej- czy jeśli dany gracz nie gra w sezonie (np.kontuzja) to zauważyliście żeby jego campy były gorsze lub mniej chętnie podpisywał kontrakt latem z klubem? kontrakty - imho jest taka zależność, ale raczej tylko jeśli chodzi o to przedłużanie przed FA (między RS a PO) campy - imho nie ma zależności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: kontrakty - imho jest taka zależność, ale raczej tylko jeśli chodzi o to przedłużanie przed FA (między RS a PO) campy - imho nie ma zależności Czyli te oferty od gracza dla drużyny odnośnie przedłużenia pojawiają się jeszcze przed rozpoczęciem PO? W sumie liczę ze i Kidd i Duncan mi owe propozycje przedstawia i nie wiem czy nie lepiej będzie dać im ponapierdalac trochę na nominalnych pozycjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 13 minut temu, Qcin_69 napisał: Czyli te oferty od gracza dla drużyny odnośnie przedłużenia pojawiają się jeszcze przed rozpoczęciem PO? W sumie liczę ze i Kidd i Duncan mi owe propozycje przedstawia i nie wiem czy nie lepiej będzie dać im ponapierdalac trochę na nominalnych pozycjach Po zakończeniu RS są te propozycję, ale jeśli oni nie będą grali to na 99% takiej propozycji nie przedstawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 9 minut temu, january napisał: Nie grałem, nie wiem, rozwiń:) ? Z tego co przeglądałem to ostatni sezon, gdy drużyna z najgorszym bilansem miała #1 w drafcie to sezon 2021/2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Teraz, kolader napisał: Z tego co przeglądałem to ostatni sezon, gdy drużyna z najgorszym bilansem miała #1 w drafcie to sezon 2021/2022 Tez właśnie przeglądam- numer 8 był mocno szczęśliwy za to. 1 minutę temu, SlaKB napisał: Po zakończeniu RS są te propozycję, ale jeśli oni nie będą grali to na 99% takiej propozycji nie przedstawią. Jebany January i reszta oszukańcow dobra wbijam w ten draft, pora powalczyć o podpisy gwiazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Jak nie dogonię Bux to może być #2, jak dogonię to przydałaby się zmiana trendu w końcu Musisz grać Kiddem i Duncanem na własnych pozycjach! Oj będzie wesoło teraz xd Trudno i tak za długo robiłem coś wbrew sobie Także zapewne skończę z 5 numerkiem przed loteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: A tam sprawdziłem, gracz last10 games z samymi mocnymi rywalami, także coś tu grasz pod publiczkę tylko Może Kidd i Duncan się nie nabiorą i uciekną Grałem Kiddem na centrze i Butlerem z Petro na obwodzzie z Magic choćby i ledwo co to Orlando wyciągnęli na 10-0 noe liczę ale 7-3 jest w zasięgu, niech chłopaki się zgrywają bo z rok bierzemy Zachód z buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 11 minut temu, january napisał: Jak nie dogonię Bux to może być #2, jak dogonię to przydałaby się zmiana trendu w końcu Musisz grać Kiddem i Duncanem na własnych pozycjach! Oj będzie wesoło teraz xd Prędzej gdy NYK nie dostaną się do PO to ja skończę z #1 niż ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi