ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 10 minut temu, january napisał: Szacunek dla Kings za podjęcie walki:) Zapewnienie sobie picku w top5 (nie chcę Conleya brać) coraz bliżej 6 tankerow jest plus walka o 7/8 pick może tez być Ciekawa. boston numer 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Śmieszny ten Zachód, nie powiem, że nie. HCA ma tutaj podobne znaczenie jak w realu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 42 minuty temu, january napisał: Przez moment liczyłem na #1 przed loterią, ale ten "gentleman-tank" @Ashigaru to były bardzo puste słowa No cóż Panie kolego... musiałem się dostosować do zmieniającej się rzeczywistości... bo ktoś chciał mnie wydymać na 1st pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 W dniu 18.04.2020 o 22:36, julekstep napisał: Nie rozumiem ruchów. Pobrał średnich/przyzwoitych grajków zawalając sobie salary i overall dopłacając do interesu (mógł na FA wyłowić takich samych / lepszych graczy nie tracąc przy tym picków - ten 1st pick z 2033 może zaboleć). To może ja się odniosę. Nie rozumiem co masz na myśli w stwierdzeniu, że zawalam sobie salary. Tu ekipy mają po regularnie 70-80mln wydatków, a ja kręcę się w okolicach 50mln. Właściwie jedyna zła umowa to STAT, ale on wciąż ma tylko 24 lata i prime przed sobą. Wciąż spore pole manewru do dalszych działań. Długo analizowałem te wasze historyczne etapy oraz klasę graczy FA i przyznam, że uznałem cap space za bardzo mało wartościowy. Rynek jest bardzo wąski, kasy jest od cholery i dużo aktywnych GMów. To na pewno zmieni układ kontraktowy w lidze. Wśród zawodników dostępnych przeważają dziadki. Tak więc trzeba by ich nie dość, że przy moim atrakcyjnym rynku przepłacać, to jeszcze pakować się w krótki projekt. A pick 2033 to teoretycznie prime Pierce, STATa, trzeci sezon Gaya i drugi sezon tego rookie co dostanie z draftu. Zakładam, że to będzie mój najlepszy sezon po którym będę mógł wyznaczyć dalszy kierunek, zależny głównie od rozwoju zawodników. O ile ściągnięcie Calderona ( dziwnie underrated zawodnik patrząc na skillset, u mnie będzie floor generalem przez duże F i cała ofensywa będzie szła przez Niego ) mogło wydawać się pochopne przy zachowaniu cap space, o tyle po ściągnięciu Paul Pierce już wiadomo, że na Hiszpana nie byłoby mnie stać. Bo kogo niby można by próbować ściągać? W notesie miałem właściwie tylko trzy nazwiska z graczy w zasięgu i nie będących w wieku over 33. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 6 godzin temu, BMF napisał: Śmieszny ten Zachód, nie powiem, że nie. HCA ma tutaj podobne znaczenie jak w realu? Raczej mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 8 godzin temu, julekstep napisał: Ostertag jeszcze nie załapał że to ja mu teraz płacę Może jednak nie zapłaciłeś a ostatni przelew był ode mnie, poskładał to sobie do kupy i wyszło jak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @SlaKB przelew przed czy po meczu ? #derbybiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Ja dzisiaj z Bullsami gram, ale już pogodziłem się z porażką, bo coś czuję że karma mnie dorwie - jak wczoraj zobaczyłem 0/13 Ostertaga, tak do teraz się smieje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Moi teraz tydzień nie grają. Będzie tradycyjny protest do władz ligi o kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Monta Ellis i Royal Ivey zniszczyli dziś Sabonisa Dzień 103 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 98 - Timberwolves 112 play-by-play Spurs 100 - Lakers 117 play-by-play Hawks 118 - Nets 111 play-by-play Bucks 122 - Knicks 115 play-by-play Clippers 103 - Rockets 151 play-by-play Pacers 103 - Raptors 83 play-by-play Magic 107 - Mavericks 95 play-by-play Nuggets 117 - Grizzlies 85 play-by-play 76ers 115 - Pistons 123 play-by-play Celtics 67 - Trailblazers 87 play-by-play Cavaliers 99 - Bulls 96 play-by-play Sonics 95 - Hornets 88 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Reggie Evans - NYK - 8 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) @january klasa sama w sobie O k**** OSTERTAG JAKI PROGRES XDDDDDE Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: O k**** OSTERTAG JAKI PROGRES XDDDDDE Za 12 meczów będzie GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Ehhh January... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 3 minuty temu, eMeS napisał: Za 12 meczów będzie GOAT w PO bedzie bestia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Dobry świr z tego Morrisona, szanuję Mówiłem ze Roty i jego brak w ASW to nieśmieszny zart komisza 30 punktów na Twoich najlepszych grajkach kurde za mocny skład mam nawet przy oop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Ale Ostertag transfer życia jak na razie 1/26 z gry Kuźwa mogłem go brać, pasowałby do mojego teamu No Julek umie kreować wysokich, nie ma co - Bradley to 1/26 tez robił ale w 9 meczach- teraz Magic weszli na wyższy poziom i Greg robi w dwoch W ogóle, czemu @Krzemo dzisiaj simowal? Przelew poszedł do Slaka, co z moja mamona za ustawiony mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 6 minut temu, Qcin_69 napisał: W ogóle, czemu @Krzemo dzisiaj simowal? Przelew poszedł do Slaka, co z moja mamona za ustawiony mecz? Protokół antykorupcyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 3 minuty temu, january napisał: Ps: Trochę wkurzają mnie ci Cavaliers, no cmon to zaraz będzie jakiś 27 pick Fajnie by było! Ale nie martw się, nie utrzymam takiego tempa na finiszu - prawie same ciężkie mecze przede mną na koniec RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 8 minut temu, Krzemo napisał: Protokół antykorupcyjny Dobra dobra, Slaku pewnie między 10 a 12 teraz nie może, bo ma swoje godziny w Biedronce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 3 mecz w tym sezonie wygrany z Sixers.. może to ten sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi