Qcin_69 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: JP 100% Nie no szanujmy się, za Martina to nie wiem czy bym Adama Morrisona ruszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nie no szanujmy się, za Martina to nie wiem czy bym Adama Morrisona ruszył bym napisał, że przekonamy się w PO...no ale przecież masz Morrisona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: bym napisał, że przekonamy się w PO...no ale przecież masz Morrisona Za rok się widzimy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Za rok się widzimy! za rok moze byc najciekawszy sezon od dawna (76ers sie rozpadna/zdziadzieja, Pistons i Nuggets tez geriatria, sieczka na FA, zakaz chamskiego tankowania)...ale pls PTB nawet jakby Duranta wylosowali to nie beda mieli kasy zeby go obudowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Shane Battier - Pistons - 8 days Karl Malone - Pistons - 60 days ;( Allen Iverson - DET - 3 daysa Dennis Scott (Pistons) - 71 Doug Christie - DET - 8 days Brendan Haywood (Pistons) - 6 dni (Groin Pull) Doug Christie (Pistons) - 9 Anfernee Hardaway (Pistons) - 20 dni (Fractured Hip) Kendall Gill (Pistons) - 4 Dale Davis (Pistons) - 6 Dale Davis - DET - 24 days Karl Malone (Pistons) - 8 xDDDDDDDDDDDD Jakby ktoś się zastanawiał to teraz tak wygląda lista kontuzji w Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: za rok moze byc najciekawszy sezon od dawna (76ers sie rozpadna/zdziadzieja, Pistons i Nuggets tez geriatria, sieczka na FA, zakaz chamskiego tankowania)...ale pls PTB nawet jakby Duranta wylosowali to nie beda mieli kasy zeby go obudowac Nic nie wiesz Julku Snow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: za rok moze byc najciekawszy sezon od dawna (76ers sie rozpadna/zdziadzieja, Pistons i Nuggets tez geriatria, sieczka na FA, zakaz chamskiego tankowania)...ale pls PTB nawet jakby Duranta wylosowali to nie beda mieli kasy zeby go obudowac No generalnie po latach wreszcie będzie szansa na przetasowania w czołówce. Ja na FA nie podziałam więc wszystko kwestia campów (chyba, że AI odejdzie to będzie problem duży) Ale z Sixers to nie byłbym pewien, dalej mogą zrobić przebudowę na FA co już dwa razy im dobrze wyszło w Nuggets sporo zależy od tego czy Mourning u nich zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Dzień 84 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 93 - Hornets 86 play-by-play Jazz 99 - Celtics 78 play-by-play Warriors 106 - Trailblazers 91 play-by-play Rockets 92 - Grizzlies 98 play-by-play Kings 91 - Nets 103 play-by-play Sonics 99 - Pistons 119 play-by-play Spurs 95 - Raptors 99 play-by-play Clippers 92 - Hawks 105 play-by-play Cavaliers 106 - Mavericks 112 play-by-play Pacers 100 - Magic 122 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Anthony Peeler - SAC - 9 days Terry Porter - SAC - 64 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Kurde, wiele nie brakło a Hornets pykneli by Wizards Mam wrażenie, że Iverson czym więcej kontuzji tym gra lepiej, pewnie najlepiej czuję się dostając piłkę i robiąc z nią co chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Strata Allena może kosztować Pacers PO tak btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 5 minut temu, julekstep napisał: Strata Allena może kosztować Pacers PO tak btw. W sumie fakt, wschód jest bardzo wyrównany, a Wilkins na startera już się nie nadaję. Będzie walka do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 41 minut temu, SlaKB napisał: Kurde, wiele nie brakło a Hornets pykneli by Wizards Oba mecze z Wizards w przeciągu dwóch dni przegrałem po dogrywce. Cheick Samb sieje za duże spustoszenie w szeregach rywali. Coś mi mówi, że Podkolzin to przy Nim będzie małe Miki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Szkoda, że chociaż jednego nie udało Ci się wygrać, Wizz mocno naciskają w walce o 2 seed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Dzień 85 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 100 - Spurs 106 play-by-play Warriors 107 - Jazz 102 play-by-play Timberwolves 127 - Grizzlies 129 play-by-play Bucks 98 - Magic 125 play-by-play Kings 64 - Lakers 129 play-by-play Celtics 52 - Heat 122 play-by-play Hawks 129 - Mavericks 122 play-by-play Wizards 127 - Sonics 134 play-by-play Suns 105 - 76ers 117 play-by-play Pacers 104 - Bulls 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Elden Campbell - MIA - 3 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Heat pobili swój rekord w Points Allowed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Ostatnie 3 min meczu i 11:2, ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 13 minut temu, kolader napisał: Ostatnie 3 min meczu i 11:2, ładnie Miller ściągnięty na ławkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 38 minut temu, SlaKB napisał: Heat pobili swój rekord w Points Allowed Plus 70 to nie rekord klubowy? Hill asysta od TD booz 17/15 Coś mi się Elden znowu złożył. te trzy dni to łącznie z 85? Bo mam 5 z rzędu gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Hawks 9 win z rzędu Piszę teraz bo kolejny mecz z Heat to nie będzie się czym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 9 minut temu, ignazz napisał: Plus 70 to nie rekord klubowy? Hill asysta od TD booz 17/15 Coś mi się Elden znowu złożył. te trzy dni to łącznie z 85? Bo mam 5 z rzędu gier Tego nie wiem, gra nie zapisuje takich rzeczy ale jest na to duża szansa. Tak, 3 dni to łącznie z 85. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi