Skocz do zawartości

[2030-2031] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, january napisał:

Tak obiektywnie to aż szkoda, że Ci ten 1W z Nuggets wpadł, bo byłby całkiem realny scenariusz (wygrane jeszcze Bux z Tobą i Clippers), gdzie 4 teamy na miejscach 2-5 przed loterią miałyby identyczny bilans 17-65 :) 

Ten win boli jak drzazga w fiucie ;)

@Krzemo sprzedał

Ta gra to jedna wielka niespodzianka. Od niebywałego funu po nieznajomość przepisów mimo wieloletniej gry 😂

Zabawa fantastyczna a pamietam jak zaglądałem w ten temat pare lat wstecz. 

Twierdziłem ze nie ma co w taki random wchodzić bo nie widziałem tych plików graczy 😂

A to ma logikę nawet. 

Dzień 116 (na pierwszym miejscu goscie)

Hawks 111 - Pistons 130
play-by-play

Sonics 102 - Suns 94
play-by-play

Heat 113 - Celtics 71
play-by-play

Jazz 102 - Cavaliers 127
play-by-play

Bulls 119 - 76ers 92
play-by-play

Trailblazers 77 - Timberwolves 117
play-by-play

Bucks 84 - Hornets 118
play-by-play

Nuggets 121 - Kings 87
play-by-play

Pacers 105 - Mavericks 102
play-by-play

Rockets 118 - Lakers 107
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani:  

• -

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

4 minuty temu, SlaKB napisał:

Pistons zakończyli właśnie RS serią 21 zwycięstw z rzędu w tym 3x ogrywając Sixers. Z taką liczbą kontuzji bilans 63-19 to jest jakiś kosmos.

Wszystko wskazuje na to, że to musi być TEN sezon (znając życie odpadne w pierwszej rundzie :))

Philly się potknęła i tu jeszcze bilans może być równy. Niestety trzeba liczyć ze gm wystawia pełne składy. 

Może knicks?

6 minut temu, january napisał:

Gram najwięcej akcji przez kasztanów co nie umieją rzucać wolnych i tak :) 

Ale tam jest gorąco na zachodzie :P Jakiś multiple tie-breaker o miejsce w PO możliwy? Nice :D 

@Roger czemu Mo Williams nie dostał minut? On by powstrzymał Manu, na treningach zawsze ich ustawiałem przeciwko sobie i Mo wywalczył sobie miejsce w s5 na centrze. 

Na centrze na pewno tez poradziłby sobie lepiej niż Worthy, miał na rozkładzie m.in. Emeka Okafora wiec i Big Ala by się nie przestraszył. 

Szkoda, ze Dallas przegrało, chciałem zobaczyć wszystkich swoich byłych zawodnikow w PO, Mo Williamsa, Manu i LaPhonso Ellisa oraz Rasheeda, a tu taki klops przez brak miłości dla Mo...

1 minutę temu, january napisał:

Tak po próbnych simkach sobie patrzę na rostery Bux i Blazers i powiem Wam, że rozstawienie przed loterią to nie jest mało ważna sprawa w kontekście tego jak rozwija się Conley.

Bo zaraz to po #2 picku może nie być już obwodowych klasowych dostępnych :) 

Blazers mają Rondo przecież :tongue:

1 minutę temu, january napisał:

Kings mają Yao, Bucks Jermaine, Clippers Boguta, Blazers (?)Duncana, Bargnaniego i Bynuma.

Ciekawie.

Tym bardziej, że w drafcie nie ma jakiegoś rozpierdalacza na C tylko goście którzy mogą być dobrzy, a nie muszą więc to będą ciekawe decyzję.

Dzięki temu taki Conley właśnie może z #2 pickiem polecieć :)

Jebie mnie ten Conley, wierze w Rondo, także ja się licytować nie będę ;) mój mock :

1: Durant 

2.Oden (i żegnamy Bynuma) 

3.Horford (i żegnamy Bargnaniego) 

4.Marc Gasol (i czekamy jak się rozwinie i żegnamy Bynuma) 

5.Conley 

6.Noah 

poza 6ke na szczęście nie spadnę :D także jest okej- w przyszłym roku chce już te PO zaatakować, ale zobaczymy co przyniosą campy, jak Rondo poprawi rzut, Bargnani i Bynum obronę a Kidd z Duncanem przedłuża to liczę ze będę miał szanse na powrót do PO 

No i wpadło nieoczekiwane zwycięstwo 😀

Brakuje mi jednego do pewnego awansu. 

Po takim zwycięstwie już sam nie wiem czy wolę 76ers czy Pistons 😀

76ers jakby w kryzysie a Pistons rozwalają wszystkich. Tak czy siak wielkich szans nie mam a to z kim zagram nie zależy już ode mnie.